Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

[quote=dziunka,2008 09 02, 18:33]
vertimas:
pusiau frotines zvaigzdes - taip sanpaulijų žiedai niekada neapibūdinami. Turėtų būti "pusiau pilnavidurės žvaigždės"
Atsakyti
[quote=ausrazs,2008 09 02, 19:57]
[quote=dziunka,2008 09 02, 18:33]
vertimas:
pusiau frotines zvaigzdes - taip sanpaulijų žiedai niekada neapibūdinami. Turėtų būti "pusiau pilnavidurės žvaigždės"
[/quote]
net nesiginciju....
Atsakyti
geras paaiškinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cimicimiliukuku: 02 rugsėjo 2008 - 20:27
QUOTE(tsima @ 2008 09 02, 19:39)
o kaip su tuo paštu, gal ten lėkt anksčiau klaust, nes kol jos atneš tą pranešimą, tai gėlyčių gali ir nelikti. doh.gif

Na paštas lieka paštu, korespondencines siuntas (taip dabar vadinasi smulkūs paketukai ) siunčiau registruotus, pirmenybiniu siuntimu, tai kainuoja lituku brangiau, bet kaip teigia patikimiau, greičiau . Priklausomai nuo pašininkų, juos jei būsite namuose atneša be jokių pranešimų, tik neradę adresato palieka pranešimą. Paskutiniu metu man taip visus atneša, nereikia į paštą eiti.
pridaviau ryte, apie 15val išvežami, tad jei viskas tvarkingai poryt tikrai turėtum gauti, jei ne, būtinai eik į savo paštą ir teiraukis, ir nebijok būti įkyri, nes yra buvę visokių kuriozų.

Turėtų būti "pusiau pilnavidurės žvaigždės"

Supraskime pusiau pilnaviduriai žiedukai , taip gražiai žiedukai vadinami, jie to verti! thumbup.gif

Noriu pasigirti sėkmingai prigijusiu, ir adaptavusiu mano namuose nauju gyventoju. jau spėjusiu ir "kasyte" pasipuošti, tai Ritlenis (episcia) "Blue Nile" sanpaulijų giminaitis :

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif Merginos,
atskirti pirmieji vaikiukai iš garsiosios "batų dėžės", Močiutės Eglutės atvežtos iš Sankt Peterburgo.

Jei ką domina - rašykit AŽ, atsiųsiu sąrašiuką kas jau pasiruošė "keisti šeimininkę"

Primenu - pagrindinė dauguma atvykėlių mini ir mini treileriukai...
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 02, 18:25)
user posted image va dar viena.mirksiukas.gif
Cituoju aprašymą :: neverčiu nes gali gautis netikslumų.  blush2.gif

Крупные тёпло-розовые, полумахровые звёзды, широкая вишнёво-красная гофрированная кайма окружает каждый лепесток. Верхние лепестки слегка обсыпаны красным фэнтези, оттенены по краю зелёным. Лист тёмно-зелёный.

Stambios,šiltai-ružavos,pusiau pilnavidurės žvaigždės.Platus, vyšnių raudonumo gofruotas apvadas juosia kiekvieną žiedlapį. Viršutiniai žiedlapiai su retais raudonos spalvos tepinėliais ir juosiančiu žaliu krašteliu.Lapai tamsiai žali.
Atsakyti
tai cia maniske atitinka reikalavimus? g.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
Aš kaip ir jau minėjau atitinka, fantazy-tai tos strazdanėlės gali būti ryškesnės arba blankesnės. Esu mačiusi žydinčią šios veislės augalą išvis didoki gabaliukai rausvo fantazy (tepinio) , bet ten žalio kraštuko nebuvo . bigsmile.gif Tad belieka pasidžiaugti tavo gražuole. thumbup.gif
Lietau ačiū už tikslų aprašymo išdėstymą. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kvailai paklausiu, bet ar norsmalu kad mano gelytes kai kurie ziedai pilnaviduriai o kai kurie ne? doh.gif ji neveisline, bet manau galesite padeti?idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
Tai normalu, pasitaiko dažniausiai pirmieji prasiskleidę žiedukai būna truputi mažesni, kartais žiedukų sandara ne tokia kokia vėliau pražydusių. O dar priklauso ir nuo pražydusio augaliuko amžiaus, jei tai "vaikiukas" ar "paauglys" pražydo.
Sanpaulijos kaip ir kiti augaliukai kartais mėgsta pašposyti "susportuoja".
Visaverčiam augimui, žydėjimui reikalingos tinkamos maisto nedžiagos, tai yra substratas, kiminai, vermikulitas, tinkamas drenažas ir kas be ko trašos, o jas naudojame dažniausiai tokias Schults pirmos dvi foto.
Tinkamos augimo sąlygos šviesa, drėgmė, šiluma atlieka irgi didelį vaidmenį auginant šias gėlytes. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sigute***,2008 09 03, 09:33]
Ačiū, Sigute, labai labai, siuntinuką gavau ką tik, stovis idealus, lauksiu žiedelio 4u.gif
Atsakyti