Nu, ir gražios gėlytės. Mano ir gauta iš Sigutės ,,БЛЯXА МУXА'' jau pumpurėlius sukrovė. Labai gražiai auga naujosios sanpaulytės.
Jo, jo aš joms buvau prisakiusi kad nepasivestų...
Ta Bliaxa Muxa savo pavadinimu pakerėjo daugelį turėjau net 11 išaugintų vaikiukų, turgelio metu beliko tik pora. Ji tikrai nereikli, nekaprizinga, auganti gerai ir greitai, žydinti neprasčiau už kitas.
Šiandien džiaugiuosi ЕК-Дикая Орхидея grožiu.

Ta Bliaxa Muxa savo pavadinimu pakerėjo daugelį turėjau net 11 išaugintų vaikiukų, turgelio metu beliko tik pora. Ji tikrai nereikli, nekaprizinga, auganti gerai ir greitai, žydinti neprasčiau už kitas.
Šiandien džiaugiuosi ЕК-Дикая Орхидея grožiu.

QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 09:49)
o man tai jos visos gražios, ypač kai gausiai žydi kaip taviškė

QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 09:49)
štai nufotkinau
bet su jusiškėm tai nesulyginsi

bet su jusiškėm tai nesulyginsi

Nereikia nieko lyginti.
Ir nebūk tokia jau kukli, tavo sanpaulija iš tiesų labai graži tiek pats augaliukas, žiedukų gausumas, jų spalvytė...

Aš kad ir kiek jų namuose bežydi, ir visos veislinukės, eidama prekybos centre kur prekiaujama gėlytėmis visada sustoju ir pasigrožiu jomis, tiesiog akimis "atiduodu duoklę" grožiui, meilei sanpaulijoms

Pramoninės sanpaulijos parduodamos PC , taip jau yra išaugintos trašų pagalbą išaukiant gausų žydėjimą, juk akį taip ir traukia kepuės žiedų, nesvarbu kad žiedukų sandara beveik visų vienoda, na ir spalvų įvairovė ne tokia gausi.
O tuo tarpu veislinės sanpaulijos ne visos veislės pasižymi gausiu žydėjimu, žiedukų kepurėmis, bet nepalyginama lapų ivairovė, žiedukų spalvos paletė didelė, sandara jų taipat: paprasti, pusiau pilnaviduriai, pilnaviduriai, garbanoti, su krašteliu kitos spalvos, dviejų spalvų žiedukais, su strazdanėlėmis (fantazy) ir tt.
Kaip jau ir esu minėjusi: Sanpaulijų negražių nebūna, išrankios tik jų šeimininkės!

Sveikos 
Nu jau koks grožis šiose foto
Seilė tįsta, noriu ir aš
Parašiau AŽ.

Nu jau koks grožis šiose foto

QUOTE(Pigalica @ 2008 09 04, 11:05)
Oi, mergaitės po ilgų kelionių pagaliau grįžau namo
Kol visą temą perskaičiau, tokių kvapą gniaužiančių vaizdų prisižiūrėjau
tad noriu ir savo palangės vaizdeliais pasidalinti su jumis
Grįžusi namo radau pražydusią Bob Serbin

Kitos mano gėlytės toliau džiūgina mane savo žydėjimų
Blue Diamonds kepurė

Aмур nors ir ne taip turi žydėti, "kepurė iš tiesų labai įspūdinga

Снежный Эдельвейс vis dar žydi

Grįžusi namo radau pražydusią Bob Serbin

Kitos mano gėlytės toliau džiūgina mane savo žydėjimų

Blue Diamonds kepurė

Aмур nors ir ne taip turi žydėti, "kepurė iš tiesų labai įspūdinga

Снежный Эдельвейс vis dar žydi

Oho kiek daug pumpuruotųjų. Pas mane tik viena žydi, o kita krauna pumpurėlius, bet ir tai smagu.

QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 05, 11:41)
Kaip jau ir esu minėjusi: Sanpaulijų negražių nebūna, išrankios tik jų šeimininkės! 

Laukiam nauju seimininkiu

QUOTE(Silvana @ 2008 09 02, 01:48)
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 05, 12:26)
Šiandien betvarkydama savo palangių valdas užtikau jog bus rudeninis žydėjimas, pumpuruotų gretos išaugo, malonus naujų žiedukų laukimas.

Sigute, man įdomu, kiek palangių užima sanpaulijos pas tave. Minėjai, kad neaugini su dirbtiniu apšvietimu, o veislių tikrai nemažai auga.
Maniškės ant vienos palangės pavasarį sutilpusios, per vasarą paaugo ir dabar jau "stumdosi". O dar turiu, kažkiek vaikiukų, kurie irgi paaugs, kažkaip nebeįsivaizduoju, kur reiks sudėti. Nors ir nelabai daug veislių turiu.
QUOTE(Kerpena @ 2008 09 05, 15:17)
Sigute, man įdomu, kiek palangių užima sanpaulijos pas tave. Minėjai, kad neaugini su dirbtiniu apšvietimu, o veislių tikrai nemažai auga.
Neguiminiai ir mano namai, palangės, lentynos, lentynėlės ir ne tik pas mane, esu jau minėjusi jog dalį kolekcijos laikau pas mamą, o ten jom "rojus" ištiestas "baliaunas" stalas, žiema šildoma stiklinė viranda.

Bet didžioji dalis gyvena su manimi, keletas foto bendram vaizdui susidaryti kur gyvena Sigutės sanpaulijos.

Žiemos laukiu su baime, kaip praleisti be didesnių netekčių, nors tai jau ne pirmoji žiema, bet aš jos nemyliu...