Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Nu, ir gražios gėlytės. Mano ir gauta iš Sigutės ,,БЛЯXА МУXА'' jau pumpurėlius sukrovė. Labai gražiai auga naujosios sanpaulytės.
Atsakyti
Jo, jo aš joms buvau prisakiusi kad nepasivestų... lotuliukas.gif thumbup.gif
Ta Bliaxa Muxa savo pavadinimu pakerėjo daugelį turėjau net 11 išaugintų vaikiukų, turgelio metu beliko tik pora. Ji tikrai nereikli, nekaprizinga, auganti gerai ir greitai, žydinti neprasčiau už kitas.
Šiandien džiaugiuosi ЕК-Дикая Орхидея grožiu.
user posted image
Atsakyti
štai nufotkinau 4u.gif

http://public.fotki....es/img0947.html

bet su jusiškėm tai nesulyginsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 09:49)
štai nufotkinau  4u.gif

http://public.fotki....es/img0947.html

bet su jusiškėm tai nesulyginsi  wub.gif

o man tai jos visos gražios, ypač kai gausiai žydi kaip taviškė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 05, 09:49)
štai nufotkinau  4u.gif
bet su jusiškėm tai nesulyginsi  wub.gif

Nereikia nieko lyginti.
Ir nebūk tokia jau kukli, tavo sanpaulija iš tiesų labai graži tiek pats augaliukas, žiedukų gausumas, jų spalvytė... thumbup.gif
Aš kad ir kiek jų namuose bežydi, ir visos veislinukės, eidama prekybos centre kur prekiaujama gėlytėmis visada sustoju ir pasigrožiu jomis, tiesiog akimis "atiduodu duoklę" grožiui, meilei sanpaulijoms blush2.gif
Pramoninės sanpaulijos parduodamos PC , taip jau yra išaugintos trašų pagalbą išaukiant gausų žydėjimą, juk akį taip ir traukia kepuės žiedų, nesvarbu kad žiedukų sandara beveik visų vienoda, na ir spalvų įvairovė ne tokia gausi.
O tuo tarpu veislinės sanpaulijos ne visos veislės pasižymi gausiu žydėjimu, žiedukų kepurėmis, bet nepalyginama lapų ivairovė, žiedukų spalvos paletė didelė, sandara jų taipat: paprasti, pusiau pilnaviduriai, pilnaviduriai, garbanoti, su krašteliu kitos spalvos, dviejų spalvų žiedukais, su strazdanėlėmis (fantazy) ir tt.

Kaip jau ir esu minėjusi: Sanpaulijų negražių nebūna, išrankios tik jų šeimininkės! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nu jau koks grožis šiose foto wub.gif wub.gif wub.gif Seilė tįsta, noriu ir aš ax.gif Parašiau AŽ.

QUOTE(Pigalica @ 2008 09 04, 11:05)
Oi, mergaitės po ilgų kelionių pagaliau grįžau namo blush2.gif Kol visą temą perskaičiau, tokių kvapą gniaužiančių vaizdų prisižiūrėjau bigsmile.gif tad noriu ir savo palangės vaizdeliais pasidalinti su jumis ax.gif
Grįžusi namo radau pražydusią Bob Serbin bigsmile.gif  wub.gif
user posted image
Kitos mano gėlytės toliau džiūgina mane savo žydėjimų wub.gif
Blue Diamonds kepurė wub.gif
user posted image
Aмур nors ir ne taip turi žydėti, "kepurė iš tiesų labai įspūdinga wub.gif
user posted image
Снежный Эдельвейс vis dar žydi bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Šiandien betvarkydama savo palangių valdas užtikau jog bus rudeninis žydėjimas, pumpuruotų gretos išaugo, malonus naujų žiedukų laukimas. thumbup.gif wub.gif
user posted image Slapukės pumpuruotosios! mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho kiek daug pumpuruotųjų. Pas mane tik viena žydi, o kita krauna pumpurėlius, bet ir tai smagu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 05, 11:41)
Kaip jau ir esu minėjusi: Sanpaulijų negražių nebūna, išrankios tik jų šeimininkės!  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laukiam nauju seimininkiu soske.gif 4u.gif

QUOTE(Silvana @ 2008 09 02, 01:48)
Rudeninis "derlius" lotuliukas.gif -Silvanos sanpauliju turgelis  4u.gif biggrin.gif 
Prasom uzsukti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 05 rugsėjo 2008 - 12:47
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 05, 12:26)
Šiandien betvarkydama savo palangių valdas užtikau jog bus rudeninis žydėjimas, pumpuruotų gretos išaugo, malonus naujų žiedukų laukimas. thumbup.gif  wub.gif

Sigute, man įdomu, kiek palangių užima sanpaulijos pas tave. Minėjai, kad neaugini su dirbtiniu apšvietimu, o veislių tikrai nemažai auga.
Maniškės ant vienos palangės pavasarį sutilpusios, per vasarą paaugo ir dabar jau "stumdosi". O dar turiu, kažkiek vaikiukų, kurie irgi paaugs, kažkaip nebeįsivaizduoju, kur reiks sudėti. Nors ir nelabai daug veislių turiu.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 09 05, 15:17)
Sigute, man įdomu, kiek palangių užima sanpaulijos pas tave. Minėjai, kad neaugini su dirbtiniu apšvietimu, o veislių tikrai nemažai auga.

Neguiminiai ir mano namai, palangės, lentynos, lentynėlės ir ne tik pas mane, esu jau minėjusi jog dalį kolekcijos laikau pas mamą, o ten jom "rojus" ištiestas "baliaunas" stalas, žiema šildoma stiklinė viranda. thumbup.gif
Bet didžioji dalis gyvena su manimi, keletas foto bendram vaizdui susidaryti kur gyvena Sigutės sanpaulijos. lotuliukas.gif
Žiemos laukiu su baime, kaip praleisti be didesnių netekčių, nors tai jau ne pirmoji žiema, bet aš jos nemyliu... doh.gif

user posted image..user posted image..user posted image..

user posted image..user posted image..user posted image

Atsakyti