Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Pelėsis mikroorganizmas, turėdamas pakankamai maisto, šiltoje ir drėgnoje aplinkoje greitai dauginasi , labiausiai tinkama vieta ant augalų, maisto produktų ir tt.

Tai va gal šį kartą buvo per šiltas oras ir sočiai drėgmės taip ir nutiko. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 rugsėjo 2008 - 09:25
Bet vasarą tai buvo dar šilčiau, nei dabar... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 rugsėjo 2008 - 10:47
Tada ir drėgmė ne taip laikėsi, išgaruodavo perteklinė daugiau, taip aš samprotauju, o iš tikrūjų bala žino kodėl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kerpena,jeigu dėžutė buvo ne nauja ,o po pyrago,galėjo būti ir tai pelėsio priežastimi.Nesvarbu,kad po pyrago ji buvo išplauta.
Atsakyti
Geras! O aš vis galvodavau, kodėl švariuose jogurto indeliuose, į kuriuos kartais įdedu durpių tabletes su šaknydinamais lapukais, ant sienelių nusėda pelėsis...
Atsakyti
Yra ir man taip nutikę.
Atsakyti
user posted image Su nuoširdžiausiais sveikinimais Sigutei***!!!
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 09 11, 17:33)
Kerpena,jeigu dėžutė buvo ne nauja ,o po pyrago,galėjo būti ir tai pelėsio priežastimi.Nesvarbu,kad po pyrago ji buvo išplauta.

Dėžutė tikrai ne nauja, bet dabar ten stovi vaikiukai kitaip pasodinti ir nieko jiem nesidaro, tik tas kiminuose supelijo g.gif

Sigute***, sveikinu su tavo diena 4u.gif Šiltų namų, gražių žiedų ir mylinčių artimųjų! Ačiū tau už šiltą bendravimą ir kantrius patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 09 12, 09:49)
Su nuoširdžiausiais sveikinimais Sigutei***!!!

Prisijungiu pie sveikinimų drinks_cheers.gif . Visko visko kas geriausia grožio puoselėtojai ir šauniausiai SM Sigutei***!!!
heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
šilčiausi sveikinimai Sigutei happybday.gif
Atsakyti
Sigute***, nuoširdžiai sveikinu ir aš birthday.gif
Atsakyti
Mergaitės, nuoširdus ačiū, ačiū, ačiū...
Atsakyti