Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

QUOTE(Awita @ 2008 09 09, 09:33)
Pražydo  clap.gif , pražydo  clap.gif , pražydo clap.gif  Sigute, šiandien pražydo pirmasis NIKOMU NIE DAM žiedelis  clap.gif

Kaip smagu wub.gif Maniškė tokia irgi neužilgo žydės thumbup.gif

QUOTE(Was @ 2008 09 09, 10:05)
Na ką gi, užkrėtėte jūs mane šių gėlių grožiu ir neatsispyrusi pagundai prieš keletą mėnesių įsigijau savo pirmajį veislinį sanpaulijos vaikiuką, lietuvišku pavadinimu "Šaltis" ir štai šios dienos rezultatai, pirmasis žydėjimas wub.gif
user posted image

Labai graži ir aš tokios norėčiau blush2.gif
Atsakyti
Kaip smagu  Maniškė tokia irgi neužilgo žydės

drinks_cheers.gif daliniuosi jūsų džiaugsmingu laukimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 09 10, 02:15)
Puikūs šalčiu dvelkiantys žiedai.Jos ne tik pavadinimas lietuviškas,bet ir veisę išvedusi autorė yra lietuvė.Gal iš jos ir pirkote?

Pirkau iš forumietės eya, ji turėjo kelis Šalčio vaikiukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 09 10, 09:58)
Na gerai, įkalbėjot biggrin.gif

Aš jos nebeatpažystu bigsmile.gif tikrai smagu matyti jog augaliukas nukeliavo į mylinčio ir gerai prižiūrinčio žmogučio rankas, užtai ir žiedukais atsidėkoja. thumbup.gif
Pala, pala o ant palangių šitiek laisvos vietos? g.gif
Atsakyti
gal yra vilnieciu kurios perka gelytes is rimos? ir greitu laiku vaziuos pas ja?4u.gif
Atsakyti
o ant palangių šitiek laisvos vietos?

lotuliukas.gif Sigute, tą vietą taupau savo brangiam "Artūriukui" biggrin.gif
Atsakyti
Stai mano vargsiuke, neseniai buvo perzydejusi, ir vel skleidziasi. Dar pumpuru yra.

user posted image
Atsakyti
Žavią staigmeną man padarė 'Sniežnyj Edelveis vaikutis' - tapo chimera.
user posted image
Man patinka, norėčiau, kad tokia ir liktų biggrin.gif
Pirmasis 'Mignight Cloud' žydėjimasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Was @ 2008 09 10, 11:47)
Pirkau iš forumietės eya, ji turėjo kelis Šalčio vaikiukus.  4u.gif

Kartu dziaugiuosi puikiu zydejimu ir graziu augaliuku wub.gif wub.gif thumbup.gif jos sesute pas mane irgi jau zydejo, bet krumelis ne toks grazus, nes palikus savo gelynus buvau ilgu atostogu laiku. bet ne tik istvere, o ir suzydejusiu nemazai grizusi radau thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 09 10, 17:54)

tikrai ispudingai atrodo bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 09 10, 17:54)
Man patinka, norėčiau, kad tokia ir liktų biggrin.gif

Tikrai labai jau žiedukas gražus tai ką padarė! mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal kuri žinot, kodėl taip atsitiko?:
Pasodinau vaikiuką be šaknų į kiminus, galvojau taip šaknis geriau išleis, nes keletą sanpaulijų pavyko taip benunykstančių atgaivinti. Padėjau į dėžutę nuo pyrago ir net sandariai neužspaudžiau, kad oro įeitų. O po poros dienų radau didžiulį pelėsį. Tiesiog pūkų kamuolys aplink vaiką. Nesuprantu kas šįkart negerai buvo? Vasarą išvažiuodama vieną reanimuojamą sanpauliją taip maišely užrišus paikau ir radau po 2 savaičių atsigavusią ir pumpurus sukrovusią. g.gif
Atsakyti