Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

QUOTE(Kerpena @ 2008 07 18, 08:14)
Fantastika, kokie pusryčiai  wub.gif . Happy Returns kažkaip šį kartą akį patraukė.

Skanių pusrytėlių drinks_cheers.gif . Į sveikatą bigsmile.gif
Visos foto nesusikrovę: nes dar mažiausiai 30 reikia fotografuoti.

Dėl Happy Returns

Tai išskirtinė sanpaulija savo žiedynu.
Kai ji pradėjo krauti žiedynus, pamaniau, kad apie skrotelę leidžia masę pažastinukų, gerai kad skabyti nepradėjau. Pasirodo - visas žiedynas sukraunamas sanpaulijos centre, o ne auga iš lapų pažastų, kaip visų kitų, mums įprastų sanpaulijų.
Šiuo metu tokios kupetos žiedų jau nebėra, jie tiesiog nužydėjo. Ir vėl naują "bangą" žiedkočių ši sanpaulija mezga centre, lapus tolygiai nuleidusi į ratą.

Pabandysiu vėl nufotografuoti ir įdėti palyginimui su kitomis.
Atsakyti
Labai šaunūs pusrytėliai-pietūs wub.gif
Aš irgi kelis kartus iš eilės grožėjausi gėlytėmis wub.gif
Man tai Warm Sunshine labai įdomios spalvos wub.gif

Atsakyti
Man gražiausia Firebird tongue.gif gal,kad tokios neturiu lotuliukas.gif kažkodėl galvoju,kad tai mažas standartas,kaip ir Warm Sunchine,Happy Returns.... g.gif
Dar labai žaviuosi veislėmis su fantasy,gaila,kad Phobos ir Optical Iliuzion nuotraukoj tų magiškų fantazijų nesimato unsure.gif
Geltonas šiuo metu turiu 3 žydinčias Rosie Buddies,Warm Sunchine ir Moonlit Snow,kiekviena savaip žavi,bet man gražiausia Moonlit Snow,žiedukai geltoniausi ir didžiausi nors tai tik pirmas jos žydėjimas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 18 liepos 2008 - 12:56
QUOTE(Rima* @ 2008 07 18, 01:30)
Mamce,
čia tau - nuotaikai pakelti, ir kitoms akis pamaloninti  4u.gif

user posted image

Oooohoooo, aciu blink.gif 4u.gif biggrin.gif
Bet gi, tikrai ,Skybird visai panasi i mano Skaidre, net pavadinimas lotuliukas.gif Tik kad veislines krasciukai balti. Gal kartais mano Skaidre turi melyno Skybird kraujo?.. biggrin.gif
Atsakyti
Skybird labai garbanoti ir žalsvi kraščiukai,žiedai stambūs,dideli bigsmile.gif tikrai įspūdinga,nors ir ne mano spalva tongue.gif
Atsakyti
Alyvuoge+, koks avataras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 07 18, 12:50)
Geltonas šiuo metu turiu 3 žydinčias Rosie Buddies,Warm Sunchine ir Moonlit Snow,kiekviena savaip žavi,bet man gražiausia Moonlit Snow,žiedukai geltoniausi ir didžiausi nors tai tik pirmas jos žydėjimas  wub.gif

Tikrai labai graži wub.gif
Reiks suskaičiuoti laisvas vietas ant palangių ir vėl plėsti kolekciją bigsmile.gif
Oi.. man jau pačiai prieš save gėda dėl šitos ligos lotuliukas.gif
Radau internete labai fainai skambančią veislę "Fuete" .. Norėčiau mamai padovanoti, kaip buvusiai balerinai wub.gif Gal kas turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 18 liepos 2008 - 16:44
Mano Louisiana lullaby įsižydėjo:
user posted image

Keletas neveislinių:
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Paskutinioji miniukė jau trečias mėnuo, kaip žydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 07 18, 02:30)
Mamce,
čia tau - nuotaikai pakelti, ir kitoms akis pamaloninti  4u.gif

Vakar teko visą šitą grožį "gyvai' pamatyti - esu mačiusi ir anksčiau, na, bet dabar ten tiesiog gėlių jūra, ir jos viena už kitą gražesnės. Taip susižavėjau, kad pamiršau paklausti, Rima*, kiek dabar žydi? Turbūt ne mažiau, kaip 50?

O dėl geltonų, tai tiesiog lydausi nuo Rimos* Warm Sunshine. Moonlit Snow "gyvos" nemačiau, bet, Alyvuoge+, jei sakai, kad ji dar gražesnė už Warm Sunshine, tai baisiai baisiai norėčiau vaikiuko ar lapuko, please!!!
Atsakyti
Moonlit Snow lapuką galiu duot,vaikiukų reiktų palaukt,dar tik sodinsiu įsišaknyjusį lapuką 4u.gif Moonlit Snow taip pat mažas standartas kaip ir Warm Sunchine,skiriasi lapų spalva,nors abu blizgūs vienos šviesiai žali,kitos tamsiai žali,žiedo forma ir dydžiu skiriasi,geltonumas taip pat skirtingas,abi pas mane pirmą kart žydi,su antru žydėjimu turėtų būti dar geltonesnės bigsmile.gif bet Moonlit Snow tai nereali,man ji labai wub.gif bet gal tik man g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 18, 17:19)
Alyvuoge+, koks avataras  wub.gif

Dėkui Kerpena už pastebėjimą,man šis puodžiukas ir labai patiko tongue.gif wub.gif Tuo labiau kad visą laiką su rytinės kavos puoduku apžiūriu savo sanpaulytes,kažkaip virto ritualu rytinė sanpaulijų priežiūra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 18 liepos 2008 - 22:53
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 07 18, 21:43)
Vakar teko visą šitą grožį "gyvai' pamatyti - esu mačiusi ir anksčiau, na, bet dabar ten tiesiog gėlių jūra, ir jos viena už kitą gražesnės. Taip susižavėjau, kad pamiršau paklausti, Rima*, kiek dabar žydi? Turbūt ne mažiau, kaip 50?

daugiau.....
Ir dar "banga" atkeliaus iš virtuvės. Tik problema - anksčiau visas pražydusias nešdavau į svetainę, nes vakarinė pusė ir joms čia labai ilgai sekasi žydėti, bet absoliučiai vietos nebeliko - palangė sausakimša, serviravimo staliukas ant ratukų - su paplatinimu ir dar dviem lygiais, ir plius etažerė.

Buvo mintis daryti kažkokią konstrukciją ant ratukų, kad būtų galima stumdyti pirmyn atgal ir pastatyti prie balkono durų, bet susilaukau.

Egluže, nepamiršk kad dar vaikiukai ant palangių stovi, ne vien batų dėžės turinys, bet ir kitų naujokių yra.

Labai labai laukiu kada pražįs Ness` Orange Pekoe, kažin koks tas jos "apelsiniškumas" iš tiesų?

P.s. visgi negalima fotografuoti gėlių ryškioje saulės šviesoje - labai iškraipo tikras spalvas. Pasižiūrėjau kritiškai į foto ir netoli esančias "modelius" ir skirtumas kolosalus gaunasi.

Man jūsų labai kai kurių foto patinka, ir manau siekiant kokybės daug nuo fotoaparato priklauso.
Labai miela, kad ypač Rimulės akis fotogafavimui tobulėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 19 liepos 2008 - 02:21
QUOTE(Rima* @ 2008 07 19, 04:15)
Labai miela, kad ypač Rimulės akis fotogafavimui tobulėja  thumbup.gif

Labai ačiū...man fotografuot patinka...mano vaikui taip pat..jo foto geresnės, tik bėda jog reik maldaut ,jog pafotkintų sanpaulijas... Mat jaunuolis išstudijavo fotiką ..o aš tai tik du nustatymus žinau... blush2.gif
Atsakyti