Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Sveikos sanpaulijų gerbėjos. thumbup.gif
Gražu kaip ši tema spalvinasi žiedukais, išaugintų augaliukų iš įsigytų lapukų, ar gležnų augaliukų, mūsų rūpesčiu tampa tikromis gražuolėmis wub.gif

Music Box Dancer žydi ir dar įlgai žydės, "pumpuruota" visa. mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
sedziu pas uosvius, tai galiu ir jusu groziais pasidziaugt wub.gif
pas mane dar nera normalaus neto doh.gif
Atsakyti
Rena, nu kaip be vakarienės tada, porcijukę kad ir nedidelę . mirksiukas.gif

user posted image Midnight Twist iš lėto palengva, niekur neskubėdama skleidžiasi. 4u.gif
Atsakyti
na naktipiecius gavau porcijike, tai laikas jau ir namolio traukt biggrin.gif
echhhh...grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė2008 07 08 @ 09:25 ,)
Sąžinės turėkit, jeigu susitikti norit 19 arba 20 d. Tokiu atveju žinokit su visu vestuvių pulku atvažiuosiu.  Bus vestuvės sanpaulijų tema .

Nieko nepamiršau . wub.gif

Monikute sveikinu tave ir tavo antrąją pusę, su didele gyvenimo švente.
Tegul ant Jūsų bendro tako
žiedai gražiausi pražydės,
O sutuoktuvių proga linkim
Abiem daug laimės didelės...
Linkiu jaukių namučių, plačių palangių, daug žydinčių sanpaulijųir vaikučių pabiručių. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas dalyvavo pamokoje/susitikime Vilniuje ir dar nepasiėmė CD su nuotraukomis - kreipkitės tiesiogiai į Blindę NN iš Rojaus Sodų arba į mane (Rima, Tavo kompaktas pas mane).

ir dar, gal kas iš vilniečių turi Moonlit Snow? Baisiai užsinorėjau, pamačiusi Alyvuogės nuotraukas ir aprašymą, tik kad ji Kaune...
Atsakyti
Labai graži nuotakos kompozicija wub.gif

Kaip taip gražiai ratuku žiedai išsidėsto? Ar čia nuo veislės priklauso?

Ir dar noriu paklausti, ar baltos visada greičiau peržydi, ar tik man tokia pasitaikė?
Žymiai greičiau, nei kitos. Rodos dar neseniai išsiskleidė, o jau žiūrėk parudavo.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 21, 09:08)
Labai graži nuotakos kompozicija  wub.gif

Kaip taip gražiai ratuku žiedai  išsidėsto? Ar čia nuo veislės priklauso?

Kerpena,
kadangi šita foto iš interneto "platybių", ir aš tame saite pabuvojusi bei iš smalsumo tada išsistudijavusi nuotraukose matomas kompozicijas, galiu atsakyti. Specialiai nepagailėta ir nuskinta visa krūva žiedų bei lapų ir padaryta kompozicija. Fotoreportažas tskant.
Tame saite ir daugiau ypatingų foto yra, kaip ir ankstesnis net nepamenu šitoje ar uždarytoje temoje Sigutės įdėtas įvairių sanpaulijų ratukas.

Ir dar noriu paklausti, ar baltos visada greičiau peržydi, ar tik man tokia pasitaikė?
Žymiai greičiau, nei kitos. Rodos dar neseniai išsiskleidė, o jau žiūrėk parudavo.

kaip kurios. Mano Metelica labai igai žydi, o Gilian nužydėjo daug greičiau. Nors pusiau gelsva Warm Sunchine žydėjo ypatingai ilgai. Tai Močiutės Eglutės numylėta mano sanpaulytė, tad ji - liudininkė rolleyes.gif Dabar jau vėl pumpurų pilna, tuoj kitą žiedų bangą paskleis. Egle, girdi? rolleyes.gif

Keistoji "terliūzė" Smokey Moon išvis pamiršo kad gali ir nužydėti. Stovi kaip užkonservuoti jos žiedukai gal 3 mėnesius, vieną kitą pavytusį nuskinu ir vėl naujų pilna. Kažkokia ji man paslaptinga. Nei balta, nei melsva, žiedlapiai su žalsvu kvarbatku. Bet jau žiedų gausumas - stebinantis! Kada greta su Rob`s Sarsparilla stovėjo, abi savo keistumu stebino - tik viena į melsvumą, kita į rožinį gelsvumą keistos.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 07 21, 11:41)
Kerpena,
kadangi šita foto iš interneto "platybių", ir aš tame saite pabuvojusi bei iš smalsumo tada išsistudijavusi nuotraukose matomas kompozicijas, galiu atsakyti. Specialiai nepagailėta ir nuskinta visa krūva žiedų bei lapų ir padaryta kompozicija. Fotoreportažas tskant.

Matai, kaip išsidirbinėja biggrin.gif Aš galvojau, kad čia natūrali. Mano viena neveislinė taip iš šonų žiedus leidžia, tik ne taip taisyklingai, su tarpais. Todėl ir pagalvojau, kad būna ir tokių taisyklingų... smile.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Jungiuosi prie Sigutės*** sveikinimų Monikutei:

Te visą gyvenimą Jus lydi laimė, paprasta, neiškalbinga kaip gamta; meilė – tyra, kaip trykštantis šaltinis, gili, kaip ežero gelmė, miela, kaip žiedas pirmutinis ir iškalbinga, kaip daina.

user posted image
Atsakyti

Baltažiedžių nemažai turiu auginamų trijuose butuose (pas save, mamą ir sesę ), faktas kad skirtingos augimo sąlygos (drėgmė, temperatūra, šviesa ir tt.) tad galiu drąsiai teikti jog jų žydėjimo laikas irgi skiriasi. Visgi ilgiausiai žydi, ne tik baltažiedės sanpaulijos kaime pas mamą, ten vėsūs kambariai ir per vasaros kaitras. O ir laistyti ten jas daug rečiau reikia, žemė taip greitai neišsausėja. Joms ten patinka labiausiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 21, 22:17)
Visgi ilgiausiai žydi, ne tik baltažiedės sanpaulijos kaime pas mamą, ten vėsūs  kambariai ir per vasaros kaitras. O ir laistyti ten jas daug rečiau reikia, žemė taip greitai neišsausėja. Joms ten patinka labiausiai.  mirksiukas.gif

O kaime troba šviesi? Ar netrūksta joms šviesos? O kaip -žiemą jos ten atlaiko?
Kalusiu, nes mano kaime sakė nori sanpaulijos, galvojau gal parvežt kokią, bet ten pakankamai tamsu, langai maži, o žiemą šalta, pečius nereguliariai kūrenamas. kažin ar išgyventų.
Atsakyti