QUOTE(Kerpena @ 2008 07 21, 09:08)
Labai graži nuotakos kompozicija
Kaip taip gražiai ratuku žiedai išsidėsto? Ar čia nuo veislės priklauso?
Kerpena,
kadangi šita foto iš interneto "platybių", ir aš tame saite pabuvojusi bei iš smalsumo tada išsistudijavusi nuotraukose matomas kompozicijas, galiu atsakyti. Specialiai nepagailėta ir nuskinta visa krūva žiedų bei lapų ir padaryta kompozicija. Fotoreportažas tskant.
Tame saite ir daugiau ypatingų foto yra, kaip ir ankstesnis net nepamenu šitoje ar uždarytoje temoje Sigutės įdėtas įvairių sanpaulijų ratukas.
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 21, 09:08)
Ir dar noriu paklausti, ar baltos visada greičiau peržydi, ar tik man tokia pasitaikė?
Žymiai greičiau, nei kitos. Rodos dar neseniai išsiskleidė, o jau žiūrėk parudavo.
kaip kurios. Mano
Metelica labai igai žydi, o
Gilian nužydėjo daug greičiau. Nors pusiau gelsva
Warm Sunchine žydėjo ypatingai ilgai. Tai Močiutės Eglutės numylėta mano sanpaulytė, tad ji - liudininkė

Dabar jau vėl pumpurų pilna, tuoj kitą žiedų bangą paskleis. Egle, girdi?
Keistoji "terliūzė"
Smokey Moon išvis pamiršo kad gali ir nužydėti. Stovi kaip užkonservuoti jos žiedukai gal 3 mėnesius, vieną kitą pavytusį nuskinu ir vėl naujų pilna. Kažkokia ji man paslaptinga. Nei balta, nei melsva, žiedlapiai su žalsvu kvarbatku. Bet jau žiedų gausumas - stebinantis! Kada greta su
Rob`s Sarsparilla stovėjo, abi savo keistumu stebino - tik viena į melsvumą, kita į rožinį gelsvumą keistos.