Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(linuxox @ 2008 07 26, 09:30)
savo nudegintus,negyvus ir trupancius plaukus jau baigiu atgaivinti su Gliss Kur'o kauke sausiems pazeistiems plaukams,dar visai neseniai maniau kad reikes kirptis kare,bet sunaudojus puse sios kaukes matau kad pakirpti reikes tik galiukus,be to po kaukes ant dregnu plauku dar tepu plaukus aliejuku su linu semenimis thumbup.gif

negi padeda?
Atsakyti
Tiesa dar pamirsau paminet viena kauke-kondicionieriu be tos cesnakines. blush2.gif Tai stai ji intensyvaus poveikio kokosu ir migdolu kondicionierius pirmas indelis is desines. ax.gif Patinka man jo konsistencija.Kietas toks pakankamai.Kaip sviestas.Tad turetu but skalsus.O kvapas tai isvis pasaka. wub.gif Tikiuosi ir poveikis toks bus. biggrin.gif Na internete radau komentaru kad jis yra vertinamas is 10 balu 10 balu. lotuliukas.gif Tad kai isbandysiu butinai parasysiu ar ir mano plaukuciai tiek balu duoda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 07 26, 07:30)
savo nudegintus,negyvus ir trupancius plaukus jau baigiu atgaivinti su Gliss Kur'o kauke sausiems pazeistiems plaukams,dar visai neseniai maniau kad reikes kirptis kare,bet sunaudojus puse sios kaukes matau kad pakirpti reikes tik galiukus,be to po kaukes ant dregnu plauku dar tepu plaukus aliejuku su linu semenimis thumbup.gif

nieko nuostabaus, juk ten vienas silikonas
Atsakyti
Nu va uzsitepiau cesnakine kauke.Kvapas tai visai nepanasus i cesnaku, bet i kazkokias zoles. doh.gif Kvapas fee wacko.gif Ot gal poveikis bus labai geras g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nesuprantu kaip nudegusi, nutrupejusi plauka galima atgaivinti? blink.gif ji reik nukirpt ir saugot, puoselet likusius, kad toliau netriustu.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 28, 00:11)
nu nesuprantu kaip nudegusi, nutrupejusi plauka galima atgaivinti?  blink.gif  ji reik nukirpt ir saugot, puoselet likusius, kad toliau netriustu.

tikra tiesa...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 28, 00:11)
nu nesuprantu kaip nudegusi, nutrupejusi plauka galima atgaivinti?  blink.gif  ji reik nukirpt ir saugot, puoselet likusius, kad toliau netriustu.

As is savo patirties zinau-niekaip tu ju neatgaivinsi,ko tik nedejau, ir aliejus, ir kaukes, ir alijeukus-kirpt ir viskas reikia, nes jie budami nutriuse neauga ir atrodo tragiskai blush2.gif
Atsakyti
isvis nesuprantu, kam gaivinti nutriusiusi, mirusi, baisu plauka? doh.gif negi galvoji, kad issisakojimai susiklijuos ir plaukas zvilges ir galiukai taps sveiki ir grazus ?? blink.gif
Atsakyti
na nezinau kaip jums, bet man jie buvo issisakoje, bet kai pradejau naudot ivairiausias priemones, ir labai jais rupintis man jie tikrai pagrazejo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 27, 18:01)
nieko nuostabaus, juk ten vienas silikonas

zinau, kad silikonas yra blogis smile.gif bet kuo konkreciai pasireiskia jo kenksmingumas?
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 07 28, 13:13)
zinau, kad silikonas yra blogis smile.gif  bet kuo konkreciai pasireiskia jo kenksmingumas?

jau buvo rasyta N kartu biggrin.gif jis NERA blogis, tiesiog plauka padaro grazu, jo negydo. tam kartui plaukas atrodo tobulai, kai panaudoji priemone su silikonu. o kai po to nebenaudoji, plaukas buna koks buves mirksiukas.gif
Atsakyti
as gaivint nutriususius nudegintus ir nutrupejusius plaukus pradejau todel, kad kitaip butu reikeje nusiskust plikai lotuliukas.gif , jie buvo trumpi ir visi tokie blink.gif , tai dejau kas ymanoma ir laikiau tuos triusenas, o ir dar dabar ju pas mane yra, bet kerpu po truputeli, nes nenoriu vel nurezt puses ilgio.po biskiuka po biskiuka ir nusikirps, o naudojant daug priemoniu jie visai normaliai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti