Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(Mufasa @ 2008 07 28, 13:13)
zinau, kad silikonas yra blogis smile.gif  bet kuo konkreciai pasireiskia jo kenksmingumas?

tai gal sampune ir nera gerai,nes ant odos galvos pasilieka,o balzamai,aliejukai ir pan gi praktiskai visi su silikonu.ir nieko cia tokio,plaukas gi nera gyvas smile.gif
Atsakyti
Dabar nusipirkau Elvital kaukę ir šampūną, kurie glotnina plaukus. Tai lyg ir sutramdė mano plaukučius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 30 liepos 2008 - 18:04
Kaip jum faina kad tinka tos pigios kaukytes as tai kiek isbandziau tai netiko, siuo metu turiu is kaukiu tai TBS melyniu kauke nebloga, paskui Vitalitys intensive maitinamoti man ji pati paciausia, toliau Aloevera MasQue Capillaire Regenerant nu nelabai ji man kazkokie apsunke tie plaukai, paskui Londa Pantenol Treatment jojoba Almand nu gan gera, paskui Garlic Serical kremas su cesnaku tikrai pirksiu antra karta faina, paskui turiu dar Serial Sias su vitaminu B5 atstatomoji jau antra banke naudoju, ir is Loreal profesional ten tos serijos man asmeniskai s paskutine,ir Orizink kauke su kokosu aliejum super jau ir antra banke baigiu gaila kad zaltys brangi. smile.gif tai va mergaites o balzamu tai ir turiu keliu rusiu vienus naudojukitus ne.
Atsakyti
[COLOR=red]
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 07 31, 14:09)
Kaip jum faina kad tinka tos pigios kaukytes as tai kiek isbandziau tai netiko, siuo metu turiu is kaukiu tai TBS melyniu kauke nebloga

ir kuom ji nebloga?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 07 31, 14:09)
Kaip jum faina kad tinka tos pigios kaukytes as tai kiek isbandziau tai netiko, siuo metu turiu is kaukiu tai TBS melyniu kauke nebloga, paskui Vitalitys intensive maitinamoti man ji pati paciausia, toliau Aloevera MasQue Capillaire Regenerant nu nelabai ji man kazkokie apsunke tie plaukai, paskui Londa Pantenol Treatment jojoba Almand nu gan gera, paskui Garlic Serical kremas su cesnaku tikrai pirksiu antra karta faina, paskui turiu dar Serial Sias su vitaminu B5 atstatomoji jau antra banke naudoju, ir is Loreal profesional ten tos serijos man asmeniskai s paskutine,ir Orizink kauke su kokosu aliejum super jau ir antra banke baigiu gaila kad zaltys brangi. smile.gif tai va mergaites o balzamu tai ir turiu keliu rusiu vienus naudojukitus ne.

galima issamiau? kuo naudinga? uz kiek? kur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 07 31, 15:09)
siuo metu turiu is kaukiu ... Orizink kauke su kokosu aliejum super jau ir antra banke baigiu gaila kad zaltys brangi. smile.gif

nu ir sarasiukas doh.gif o tas Orizink tai gal turima omeny O'Rising? ax.gif
Atsakyti
Lotute, nu ka as zinau ta is TBS su melynem tenji maitinamoji tokia kai uzsitepi kazkokia sunki pats plaukas sunkus, nu net nemoku papasakoti, mano plaukam nepatiko. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 07 31, 18:09)
nu ir sarasiukas doh.gif  o tas Orizink tai gal turima omeny O'Rising? ax.gif

Taip teisingai smile.gif atsiprasau uz klaidas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vesela @ 2008 07 31, 17:47)
galima issamiau? kuo naudinga? uz kiek? kur?  blush2.gif

Gerai pabandysiu, pirkau medinese sukose, kaina bijau suklysti bet apie 30-40lt, plaukas atrodo sveikas, bent man toks sokantis plaukas atrodo, talpa jo yra 1000ml, jo ir nedaug tereikia, parasysiu jo aprasyma spresk pati:
Plauku kremas praturtintas peptidais, vitaminais ir mineralinemis druskomis,gautomis is cesnaku ir kvieciu daigu,ideliai tinka naudoti pazeistiems ir chemiskai paveiktiems ir nubalintiems plaukams. Tai vat. wub.gif
Atsakyti
man pati geriausia kaukė - garnier fructis thumbup.gif
Atsakyti
o man patiko GLISS KUR nenuplaunama atkuriamoji kauke thumbup.gif net nesitikejau, kad plaukai bus minksti ir svelnus. thumbup.gif nezinau ar atgaivins ji mano plaukus, bet patiko labai , net kita diena begau pirkti dar vienos kaukes bet jau kitokios rusies... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 01 rugpjūčio 2008 - 08:16
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 07 31, 20:39)
Lotute, nu ka as zinau ta is TBS su melynem tenji maitinamoji tokia kai uzsitepi kazkokia sunki pats plaukas sunkus, nu net nemoku papasakoti, mano plaukam nepatiko. smile.gif
Papildyta:
Taip teisingai smile.gif atsiprasau uz klaidas 4u.gif
Papildyta:
Gerai pabandysiu, pirkau medinese sukose, kaina bijau suklysti bet apie 30-40lt, plaukas atrodo sveikas, bent man toks sokantis plaukas atrodo, talpa jo yra 1000ml, jo ir nedaug tereikia, parasysiu jo aprasyma spresk pati:
Plauku kremas praturtintas peptidais, vitaminais ir mineralinemis druskomis,gautomis is cesnaku ir kvieciu daigu,ideliai tinka naudoti pazeistiems ir chemiskai paveiktiems ir nubalintiems plaukams. Tai vat. wub.gif

na labai aciu uz info 4u.gif reiks bandyt tokios ieskot kaune, bet net neisivaizduoju kur.. g.gif gal kartais kokia foto netycia imesi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
na pasidalinsiu ir as savo atradimais smile.gif
visada naudodavau TIGI, KERASTASE, MILK SHAKE ir pan firmu kaukes ir balzamus. bet kadangi is jusu paaiskinimu supratau, kad silikonas, esantis pigiose priemonese, nekenkia, bet ir negydo pazeistu plauku (apgauna mus), nusprendziau pabandyti, nes mano plaukai sveiki, zvilgantys, stori, t.y. jokio gydymo jiems nereikia, svarbu, kad panaudojus priemone, plaukai lengvai sukuotusi, nesiveltu. taigi vakar pabandziau eurokose pirkta kauke ALGABO su morkavu kamsteliu. apie ja jau rase Maserati, tik ji bande su bordavu kamteliu. ispudziai tokie:
1. kvapas doh.gif , kazkoks cheminis.
2. labai patiko konsistencija, labai tirsta kose, gerai uzsitepe ant plauku.
3. plaukai lengvai issisukavo kaip naudojant ir kt. priemones.
4. isdziuve plaukai svelnus, glotnus, blizga.
zodziu, nepatiko tik kvapas, o siaip jokio skirtumo nuo brangesniu priemoniu nepastebejau. taigi, ziuresiu, kaip ji veiks toliau. jei nepradesiu plikti, nematau reikalo pirkti brangiu kaukiu, jei puikiausiai tinka pigi mirksiukas.gif o kaip uz tokia kaina, kvapa galiu pakenteti, vis tiek plaukuose jo nelieka cool.gif
Atsakyti
Vesela, jai tik mokeciau tai tikrai imesciau nuotraukyte, siaip kiek kur esu ziurinejus nu niekur nesu macius as jos, pati pirkau medinese sukose.Jei niekur nerasi galiu pagelbeti nupirktiir atsiusti. smile.gif
Atsakyti