Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(Maserati @ 2008 08 02, 11:34)
va sita as irgi ziurinejau Droge,nes sudetis nebloga,todel mastau isbandyti:)aisku,kai pabaigsiu visa kita,ka turiu...O tai kuris is tu 3 yra tas,kuri tu pirkai?ar ten ta maziausia bonkute ya kondic. o kitos dvi -sampunas ir balzamas?

pirmas is kaires sampunas, antras kondicionierius ir trecias- intensyvus kondicionierius.Pastaraji as ir turiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 08 02, 14:08)
pirmas is kaires sampunas, antras kondicionierius ir trecias- intensyvus kondicionierius.Pastaraji as ir turiu. 4u.gif

jei kuria domina tas kokosu-migdolu intensyvus kondicionierius - galiu simboliskai uz kazka padovanoti 4u.gif jis tik pabandytas, man netiko.
Atsakyti
keista,sitos firmos(tik ne kokosu) balzama ziurejau,sudetyje kimste prikimsta konservantu is kitos nelabai kokios chemijos,o parasytas,kad vos ne naturalus.

ir zinok dabar kad gudrus.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 02, 12:31)
jei kuria domina tas kokosu-migdolu intensyvus kondicionierius - galiu simboliskai uz kazka padovanoti 4u.gif  jis tik pabandytas, man netiko.

kodėl nepatiko?
Gaila kad tu ne iš Klp, miekai pabandyčiau šia priemonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 02, 15:10)
kodėl nepatiko?
Gaila kad tu ne iš Klp, miekai pabandyčiau šia priemonę  blush2.gif

man reikia super drekinimo, riebinimo, glotninimo biggrin.gif mano plaukai - stagarai
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 02, 14:18)
man reikia super drekinimo, riebinimo, glotninimo biggrin.gif  mano plaukai - stagarai

aisku
Atsakyti
Dekui, Maserati, uz Algabo rekomendacijas 4u.gif Pirkau tokia kaip ir Tavo - vegetale. Plaukuciams patiko - suglotnino, minksti, slidesni. Bet jau kvapas - fe doh.gif Del rezultato verta pakenteti.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 03, 19:37)
Dekui, Maserati, uz Algabo rekomendacijas 4u.gif  Pirkau tokia kaip ir Tavo - vegetale. Plaukuciams patiko - suglotnino, minksti, slidesni. Bet jau kvapas - fe doh.gif  Del rezultato verta pakenteti.

tai kvapas ir po plovimo issilaiko?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 03, 22:40)
tai kvapas ir po plovimo issilaiko?

nea, dingsta po val.
Atsakyti
As kazkaip netycia isbandziau swiss o-par kaukes ir visai nieko pasirode rolleyes.gif Isskyrus skirta garbanotiem plaukam, ta kazkaip nlb. Bandysiu naudoti ir toliau, ziuresim koks efektas bus.
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 08 04, 18:05)
As kazkaip netycia isbandziau swiss o-par kaukes ir visai nieko pasirode  rolleyes.gif  Isskyrus skirta garbanotiem plaukam, ta kazkaip nlb. Bandysiu naudoti ir toliau, ziuresim koks efektas bus.

As siandien su bambuku nusipirkau,bandysim biggrin.gif
Atsakyti
as tai pirkau algabo su veziagyviai ir placenta, tai kvapas wub.gif ir spalva maloni smile.gif glotnina plaukucius super smile.gif

dar ruosiuso varnalesu alieju pirkt, tai ziuresiu kaip bus, gal kas bandete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 04 rugpjūčio 2008 - 18:29