Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

Turkish, pademonstravai mano megstamiausia plauku kauke drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 04, 19:28)
as tai pirkau algabo su veziagyviai ir placenta, tai kvapas  wub.gif  ir spalva maloni smile.gif glotnina plaukucius super smile.gif

Nusipirkau ir as sita, bet man nepatiko, kazkaip per daug pazeisti matyt mano stagarai, nes nieko nesuglotnino... schmoll.gif ir kvapas toks sintetinis doh.gif visgi grisiu prie Corine de farme kaukes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 19, 17:39)
Aš naudoju ZOLOTOJ ŠOLK , kvapas įdomus, bet išsiplovus rankų atitraukt nuo plaukų negaliu  bigsmile.gif
user posted image

O su kuo ji?Ar vienos rusies tik buna?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 16, 16:53)
Suviliota nerimanos gerų atsiliepimų, "Akropolio" "Eurokos" paėmiau paskutinę itališką "ROLLAND" stiprinamąją plaukų kaukę "Hydro - Crystal"  ax.gif Ant pakuotės rašo, kad "Plaukų kaukė su kalnų krištolu suteikia plaukams žvilgesio ir švelnumo. Piliarožių ekstraktas maitina ir puoselėja plaukus. Plaukai tampa stipresni, švelnūs ir lengviau šukuojami. Naudojimas : kaukę tepkite ant drėgnų plaukų, palaukite 5-10 minučių, nuskalaukite"  g.gif Malonus aromatas. Patiko tai, kad kaukė atrodo pakankamai tiršta. Išbandysiu po poros dienų, tada bus ir išsamesni komentarai  4u.gif

user posted image

as ta paskutine rankose laikiau laikiau, bet padejau i vieta, o siandien vis tik nutariau nupirkti, dar ir sampuna pagrebiau dazytiems plaukams. gal rytoj isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Malena - parašyta : šilko proteinai, pieno proteinai, keratino peptidai (aukštoji matematika.. ) o šiaip aš rušiškai nemoku ax.gif
"Atgaivina ir regeneruoja pažeistą plaukų struktūrą".
Iš šitos serijos tai mačiau, kad dar yra kažkoks dalykėlis, skatinantis plaukų augimą. Daugiau nieko nemačiau. Gal ir yra
Po šitos kaukės nebeeksperimentuosiu ir nebekeisiu jos bigsmile.gif
Hottea drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 22, 23:35)
Malena - parašyta : šilko proteinai, pieno proteinai, keratino peptidai (aukštoji matematika.. ) o šiaip aš rušiškai nemoku  ax.gif
"Atgaivina ir regeneruoja pažeistą plaukų struktūrą".
Iš šitos serijos tai mačiau, kad dar yra kažkoks dalykėlis, skatinantis plaukų augimą. Daugiau nieko nemačiau. Gal ir yra
Po šitos kaukės nebeeksperimentuosiu ir nebekeisiu jos  bigsmile.gif 
Hottea  drinks_cheers.gif

mačiau yra ir kaip tu sakei kažkas skatinantis plaukų augimą (kartoninėj dėžutėj sudėta maišeliai su skyčiu, taip sudozuota) o aš nusipirkau balzamą, jų yra 3 berots rūšys mirksiukas.gif ir šampūnų yra
Atsakyti
ne viena dar nebandete ALGABO plauku kaukes su sokoladu..? O jau kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 23, 19:45)
ne viena dar nebandete ALGABO plauku kaukes su sokoladu..? O jau kvapas wub.gif

as ir sia nuziurejus smile.gif vien del kvapo biggrin.gif bet idomu ar ir koki poveiki turi smile.gif
Atsakyti
aš turėjau ALGABO gaminių, tik man kažko keista, kad jie tokie pigūs, tai nebeperku g.gif
Atsakyti
Nu ta zalia Zolotoj solk kauke, kuo toliau tuo labiau nebepatinka.Efekto jokio.O gal plaukai priprato, nes gana daug jos ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 08 25, 16:42)
Nu ta zalia Zolotoj solk kauke, kuo toliau tuo labiau nebepatinka.Efekto jokio.O gal plaukai priprato, nes gana daug jos ten g.gif

o aš susigundžiau ir nusipirkau tokią ax.gif bandysim rytoj
Atsakyti
nupirkau as isgirta rusiska kefirine kauke. Nezinau... keleta kartu dariau, bet sunaudosiu ir daugiau nepirksiu. Pasilieku prie Biotraitment. Man pati paciausia kol kas. wub.gif
Atsakyti