Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(kutia @ 2008 08 22, 23:24)
as ta paskutine rankose laikiau laikiau, bet padejau i vieta, o siandien vis tik nutariau nupirkti, dar ir sampuna pagrebiau dazytiems plaukams. gal rytoj isbandysiu  4u.gif

Įdomu, kaip patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 23, 19:45)
ne viena dar nebandete ALGABO plauku kaukes su sokoladu..? O jau kvapas wub.gif

Nusipirkau ta kauke, bet nieko gero nepastebejau, dar tik pirmas kartas, bet 5 min laikyt neuzteko, nes plaukai liko susivele, nesvelnus, tai kitakart bandysiu laikyt ilgiau doh.gif jei nepades, gal kokio aliejuko dar ilasinsiu... nezinau, turbut nebepirksiu algabo, turiu su vezio taukais ir placenta, dabar dar ir su sokoladu, na nieko stebuklingo... schmoll.gif
Atsakyti
Varciau varciau as tas Algabo rankose, ale kad pazeistiems, sausiems plaukams ir padejau..
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 26, 19:11)
Nusipirkau ta kauke, bet nieko gero nepastebejau, dar tik pirmas kartas, bet 5 min laikyt neuzteko, nes plaukai liko susivele, nesvelnus, tai kitakart bandysiu laikyt ilgiau doh.gif jei nepades, gal kokio aliejuko dar ilasinsiu... nezinau, turbut nebepirksiu algabo, turiu su vezio taukais ir placenta, dabar dar ir su sokoladu, na nieko stebuklingo... schmoll.gif

aisku, dekui. As turiu vegetale - man ta labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Man pati pačiausia kaukė yra nerafinuotas kokosų aliejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 26, 18:33)
Varciau varciau as tas Algabo rankose, ale kad pazeistiems, sausiems plaukams ir padejau..

mano sausi ir pazeisti, bet kad nelabai tinka, tai gal normaliems net labiau tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, parasykite savo atsiliepimus tos, kurios naudojo Gaia kauke plaukams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 27, 09:55)
mergaites, parasykite savo atsiliepimus tos, kurios naudojo Gaia kauke plaukams bigsmile.gif

apie ją buvo daug kalbėta ir atsiliepimai buvo geri, aš pati, ją jau baigdinėju ir man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 27, 11:09)
apie ją buvo daug kalbėta ir atsiliepimai buvo geri,  aš pati, ją jau baigdinėju ir man labai patinka  wub.gif

kuo ji patiko? nes visada kazkaip itartinai ziurejau i kaukes, kurios talpinamos i puse kilo bonkutes biggrin.gif bet kazka prisimenu, kad mergaites neblogai atsiliepe apie ja bigsmile.gif lauksiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 27, 09:55)

aš naudojau prieš metus gal, nebloga, plaukai pasidaro švelnus minkšti
Atsakyti
katik pabandžiau zolotoj solk kaukę, tai plaukai skalaujant nebuvo labai slidūs, man patinka kai slidūs būna biggrin.gif lauksiu kol išdžiūs ir žiūrėsim kas gavos
Atsakyti
Rimtai nebuvo? Gal per mažai palaikei arba labai jau pagailėjai kremo?
Man tai būna tooookie slidūs, kad ir rankoj nesijaučia smile.gif
Atsakyti