Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 16:25)
tai svogunu poveikis kaip tik priesingas, na jei svogunus grynus naudosim, nepabijoje kvapo blush2.gif labai idomu... na visaip plaukai matyt reaguot gali... o gal tiesiog labai suglotnina ir atrodo kad maziau? ar labai krenta? as kaip tik ja ruosiausi pirkt, nes po visu dazymu labai slinkt plaukai pradejo verysad.gif uj, visai susimaisiau doh.gif , o seniai naudojat? unsure.gif

Na dar tik puse indelio sunaudojau, kazkaip bijau daznai ja teptis biggrin.gif Pirma galva issiplaunu sampunu tai tu plauku isslenka siek tiek, tada uzsidedu kauke laikau kaip ir parasyta 5min, ir nuplovus ta kauke daug didesnis kuokstelis plauku iskrenta, nors kai pagalvoji juk turetu buti atvirksciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 04, 16:35)
Na dar tik puse indelio sunaudojau, kazkaip bijau daznai ja teptis biggrin.gif Pirma galva issiplaunu sampunu tai tu plauku isslenka siek tiek, tada uzsidedu kauke laikau kaip ir parasyta 5min, ir nuplovus ta kauke daug didesnis kuokstelis plauku iskrenta, nors kai pagalvoji juk turetu buti atvirksciai g.gif

na tikrai... g.gif man taip nebuna, kiek jau iskrenta plaunant sampunu, o po kaukes tai jau kaip ir nebekrenta unsure.gif na tai matyt netinka plaukuciams, o anksciau taip nebudavo su kitom kaukem? tai tada tikrai netinka, as meginciau pertrauka daryt, kita kauke naudot, o paskui vel sita ir ziureciau ar pasitvirtina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 16:46)
na tikrai... g.gif man taip nebuna, kiek jau iskrenta plaunant sampunu, o po kaukes tai jau kaip ir nebekrenta unsure.gif na tai matyt netinka plaukuciams, o anksciau taip nebudavo su kitom kaukem? tai tada tikrai netinka, as meginciau pertrauka daryt, kita kauke naudot, o paskui vel sita ir ziureciau ar pasitvirtina mirksiukas.gif

Nuo kitu kaukiu nebuvau pastebejusi didesnio slinkimo, bet ju neitrindavau i saknis, nes dar nebuvau turejusi skatinancios plauku augima. Na po paskutinio karto maziau iskrito, nes ir apskritai su slinkimu situacija jau gereja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 04, 17:18)
Nuo kitu kaukiu nebuvau pastebejusi didesnio slinkimo, bet ju neitrindavau i saknis, nes dar nebuvau turejusi skatinancios plauku augima. Na po paskutinio karto maziau iskrito, nes ir apskritai su slinkimu situacija jau gereja ax.gif

na tada gal viskas ir gerai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 04, 15:55)
taciau man kazkokas kvailas isitikinimas kad nuo sios kaukes dar labiau pradejo slinkti plaukai g.gif

Keista, nieko panašaus nepastebėjau g.gif Ant tos kaukės kaip tik parašyta, jog ji nuo plaukų slinkimo doh.gif Nors man plaukai kaip slinko, taip ir tebeslenka biggrin.gif Bet slinkimo padidėjimo tikrai nepastebiu schmoll.gif
Nors man ir taip plaukai smarkai slenka. Prieš plovimą juos išsukuoju, tai šepety dalis pasilieka. Tada plaunu šampūnu 2 kartus, iškrenta dalis. Dedu kaukę, ją išplaunant dar plaukų nuslenka biškį. Ir jau išplautus šukuojant dar šepety jų užsilieka doh.gif unsure.gif
FoxLady, kaip tu pagerinai savo plaukų slinkimo situaciją? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 04, 17:55)
Keista, nieko panašaus nepastebėjau g.gif Ant tos kaukės kaip tik parašyta, jog ji nuo plaukų slinkimo doh.gif Nors man plaukai kaip slinko, taip ir tebeslenka biggrin.gif Bet slinkimo padidėjimo tikrai nepastebiu schmoll.gif
Nors man ir taip plaukai smarkai slenka. Prieš plovimą juos išsukuoju, tai šepety dalis pasilieka. Tada plaunu šampūnu 2 kartus, iškrenta dalis. Dedu kaukę, ją išplaunant dar plaukų nuslenka biškį. Ir jau išplautus šukuojant dar šepety jų užsilieka  doh.gif unsure.gif

o nebandet kokiu kapsuliu plaukams? buvo daug diskutuota forume apie jas, as galvoju pabandyt mirksiukas.gif
Papildyta:
ir siaip yra tema '''slenka plaukai', gal ten ka naudingo rastumet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 04, 16:35)

o gal tau ju daugiau iskrenta nes jie pasidaro slidus ir tie kurie neiskrito plaunant sampunu graziai nuciuozia slidziais plaukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 18:03)
o nebandet kokiu kapsuliu plaukams? buvo daug diskutuota forume  apie jas, as galvoju pabandyt mirksiukas.gif
Papildyta:
ir siaip yra tema '''slenka plaukai', gal ten ka naudingo rastumet rolleyes.gif

Nebandžiau. Ačiū, būtinai paskaitinėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 04, 17:55)
Nors man ir taip plaukai smarkai slenka. Prieš plovimą juos išsukuoju, tai šepety dalis pasilieka. Tada plaunu šampūnu 2 kartus, iškrenta dalis. Dedu kaukę, ją išplaunant dar plaukų nuslenka biškį. Ir jau išplautus šukuojant dar šepety jų užsilieka  doh.gif unsure.gif
FoxLady, kaip tu pagerinai savo plaukų slinkimo situaciją? verysad.gif

Na man pries gera menesi baisiai pradejo slinkti, prisipirkau keleta priemoniu bet dar neilgai naudoju, nemanau kad jos turejo koki akivaizdu poveiki, taip staigiai uzejo tas slinkimas tai tikiuosi kad taip pat ir praeis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 04, 18:14)
o gal tau ju daugiau iskrenta nes jie pasidaro slidus ir tie kurie neiskrito plaunant sampunu graziai nuciuozia slidziais plaukais  g.gif

Na nezinau, visko gali buti istikruju unsure.gif Apskritai vienu metu bijojau net galva plauti ir sukuotis, nes pilnas sepetys plauku budavo, tai vos i asaras nepuoliau, buvau pikta ant viso pasaulio lotuliukas.gif Bet po truputi situacija gereja, kas ten zino, gal vis delto ir ta kauke prie to prisidejo bigsmile.gif
Atsakyti
kokius dar seminarus, jei galima pasmalsaut?

Lankau Vln kursus kirpejos specialybei gauti, irnesakyk.gif ,tai visokiu ten dalykeliu prisiklausau apie plaukų priežiūrą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryttte @ 2008 09 05, 19:38)
kokius dar seminarus, jei galima pasmalsaut? 

Lankau Vln kursus kirpejos specialybei gauti,  irnesakyk.gif ,tai visokiu ten dalykeliu prisiklausau apie plaukų priežiūrą thumbup.gif

Niu ir ka ten pasakoja apie ta bauba "silikona"? g.gif Gal ka pasakojo? bigsmile.gif
Nes man jau pikta klausytis apie ji - ar yra moksliniai tyrimai, pagrindziantys realia jo zala plaukams? Po kiek laiko ji pasimato?

Nes as metus naudoju kaukes ivairias ir dar niekada tokiu plauku neturejau (palyginus su tuo, kokie siaudai buvo pries tai)...
Atsakyti
Hottea- turi omeny kaukes su silikonu, ar aš ne taip supratau?
Jeigu taip, tai čia tik apgaulė, plaukus suglotnina, jei galima taip pavadint, o realiai naudos jokios, gal net daugiau nenaudos.
Lauryttte - taigi dalinkis dalinkis biggrin.gif
Atsakyti