QUOTE(Hottea @ 2008 09 06, 12:29)
As irgi apsigavau "algabo" sokoladine - kol dregni plaukai buvo viskas normaliai, o praejo dvi dienos - plaukai siurkstus, ko tikrai nebudavo po kitu kaukiu
Dbr teks makadamiju alieju laikyti pora val ir vel prie "zolotoj solk" grizti
na is tiesu, po visu dazymu plaukai gan nusausejo, tai pradejau reciau juos plauti, tai po algabo kaukes parai praejus plaukai paliko kaip siaudai

anksciau kai kasdien plaudavau, to nepastebedavau paprasciausiai, matyt
Papildyta:
QUOTE(WeGa @ 2008 09 06, 22:30)
Zinoma, tos, kurios turi is prigimties sveikus storus plaukus gal ir nejaucia kazkokiu pasekmiu. Bet tarkim mano plaukai yra ploni, visada naudoju tik sampuna luzinejanties, pazeistiems plaukams, naudoju atstatancias kaukes. Kodel tada mano plaukai vis tiek luzineja?
O gal tiesiog truksta vitaminu ar kokiu mineraliniu medziagu organizmui?

nes siaip jokie sampunai, jokios kaukes ar balzamai nepades, jei problemos is vidaus

Be to plaukas gali buti is prigimties labai plonas, linkes luzineti - cia jau genetika gali buti prisidejusi. Pavyzdziui, mano sesers plaukai labai ploni, letai auga, nors naudoja begales brangiausiu priemoniu - niekas nepadeda, o va as taip minimaliai visada jais rupindavausi, o plaukai augdavo kaip pasele, buvo stori, sveiki ir blizgantys.
Silikonas gal ir nera gerai, bet manau geriau negu nieko, nes bent jau tam kartui apsaugo plauka nuo luzinejimo, bet aisku, jei norisi ilgalaikio efekto, tai reikia rinktis kitokio pobudzio priemones. Ir aisku, kaip ir visur, cia galioja taisykle - jei vienam tinka, dar neaisku, ar tiks kitam.