Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(šypt @ 2008 09 06, 17:11)
O kur galima įsigyti tą "zolotoj solk"? Ar Eurokos būna? g.gif

Tik ten ir randu ax.gif

Perziurejau savo sampunus - visi su Sodium laureth sulfate, tik "dzintars" nea - ka, beliko nuplikimo laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 06 rugsėjo 2008 - 15:17
QUOTE(Hottea @ 2008 09 06, 16:13)
Tik ten ir randu ax.gif

Ačiū, reikės paieškoti, kai pabaigsiu savo svogūninę kaukę 4u.gif
Atsakyti
Man puske vakar atidave kauke MYPA su shea sviestu,jei labai nepatiko,o mano dratam thumbup.gif ,issiploviau siandien tai patenkinta baisiausiai.Ziuriu jau pora pigiu,bet man tinkamu kaukiu atradusi busiu,tai DOVE sviesiaplaukem ir sita smile.gif Bet visvien neatsisakysiu savo megstamu loreal prof kaukyciu ir kondiku,tik pakeitimu turesiu ir pigesnio gerio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 09 06, 23:03)
Man puske vakar atidave kauke MYPA su shea sviestu,jei labai nepatiko,o mano dratam thumbup.gif ,issiploviau siandien tai patenkinta baisiausiai.Ziuriu jau pora pigiu,bet man tinkamu kaukiu atradusi busiu,tai DOVE sviesiaplaukem ir sita smile.gif Bet visvien  neatsisakysiu savo megstamu loreal prof kaukyciu ir kondiku,tik pakeitimu turesiu ir pigesnio gerio biggrin.gif

mano turbut dar geresnis dratai...nes loreal shine blond man siek tiek sausino..smile.gif
Isbandyti reikes ta MYPA kauke, jau Tu ne pirma giri..smile.gif
Atsakyti
na man taip pat idomi nuomone apie silikonus. BET logiskai mastant: 1. kaip mums gali buti naudinga tai, kas nenaturalu? 2. silikonas apgaubia plauka plevele, ko pasekoje plaukai tampa minksti ir slidus. manau niekas nesigincys, jog silikonas NEGYDO, tik suteikia trumpalaiki efekta.
dar vienas dalykas apie chemines medziagas - ju dedami mazi kiekiai, vadinasi leistini. taciau mes naudojame kruvas sampunu, kremu, kaukiu, dantu pastu, duso zeliu ir tt. visose jose yra tie chemikalai - SLS, parabenai, PEGai ir tt. Tai pagalvokit kokie kiekiai susidaro per visas priemones?
Zinoma, tos, kurios turi is prigimties sveikus storus plaukus gal ir nejaucia kazkokiu pasekmiu. Bet tarkim mano plaukai yra ploni, visada naudoju tik sampuna luzinejanties, pazeistiems plaukams, naudoju atstatancias kaukes. Kodel tada mano plaukai vis tiek luzineja?
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 06, 12:29)
As irgi apsigavau "algabo" sokoladine - kol dregni plaukai buvo viskas normaliai, o praejo dvi dienos - plaukai siurkstus, ko tikrai nebudavo po kitu kaukiu doh.gif

Dbr teks makadamiju alieju laikyti pora val ir vel prie "zolotoj solk" grizti lotuliukas.gif

na is tiesu, po visu dazymu plaukai gan nusausejo, tai pradejau reciau juos plauti, tai po algabo kaukes parai praejus plaukai paliko kaip siaudai blink.gif anksciau kai kasdien plaudavau, to nepastebedavau paprasciausiai, matyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(WeGa @ 2008 09 06, 22:30)
Zinoma, tos, kurios turi is prigimties sveikus storus plaukus gal ir nejaucia kazkokiu pasekmiu. Bet tarkim mano plaukai yra ploni, visada naudoju tik sampuna luzinejanties, pazeistiems plaukams, naudoju atstatancias kaukes. Kodel tada mano plaukai vis tiek luzineja?

O gal tiesiog truksta vitaminu ar kokiu mineraliniu medziagu organizmui? g.gif nes siaip jokie sampunai, jokios kaukes ar balzamai nepades, jei problemos is vidaus g.gif Be to plaukas gali buti is prigimties labai plonas, linkes luzineti - cia jau genetika gali buti prisidejusi. Pavyzdziui, mano sesers plaukai labai ploni, letai auga, nors naudoja begales brangiausiu priemoniu - niekas nepadeda, o va as taip minimaliai visada jais rupindavausi, o plaukai augdavo kaip pasele, buvo stori, sveiki ir blizgantys.
Silikonas gal ir nera gerai, bet manau geriau negu nieko, nes bent jau tam kartui apsaugo plauka nuo luzinejimo, bet aisku, jei norisi ilgalaikio efekto, tai reikia rinktis kitokio pobudzio priemones. Ir aisku, kaip ir visur, cia galioja taisykle - jei vienam tinka, dar neaisku, ar tiks kitam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitutexe: 07 rugsėjo 2008 - 08:19
Viena dziaugiasi kad plaukus labai glotnina Belkomex kauke su svogūnais ir varnalėšų aliejumi, kita dziaugiasi ,kad ji labai pucia plaukus g.gif
Kafdangi esu prisikrovusi kaukiu galybes labai nenoriu nusipirkti dar puslitrio kuris man poto netiks ir ziims vieta,gal yra kauniete kuri noretu atsibodusia ar besibaigiancia kauke shia kauke perleisti man ? smile.gif Mielai nupirkciau likuti arba keisciau.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 07, 08:18)
O gal tiesiog truksta vitaminu ar kokiu mineraliniu medziagu organizmui? g.gif nes siaip jokie sampunai, jokios kaukes ar balzamai nepades, jei problemos is vidaus g.gif Be to plaukas gali buti is prigimties labai plonas, linkes luzineti - cia jau genetika gali buti prisidejusi. Pavyzdziui, mano sesers plaukai labai ploni, letai auga, nors naudoja begales brangiausiu priemoniu - niekas nepadeda, o va as taip minimaliai visada jais rupindavausi, o plaukai augdavo kaip pasele, buvo stori, sveiki ir blizgantys.
Silikonas gal ir nera gerai, bet manau geriau negu nieko, nes bent jau tam kartui apsaugo plauka nuo luzinejimo, bet aisku, jei norisi ilgalaikio efekto, tai reikia rinktis  kitokio pobudzio priemones. Ir aisku, kaip ir visur, cia galioja taisykle - jei vienam tinka, dar neaisku, ar tiks kitam.

Va, sakai genetika. Gali buti. Lygiai tokia pat genetika, kaip kai kurios cia sako - kad jom nekenkia priemones SLS, silikonais ir plaukai tokie, kad stebisi kirpejos. Akivaizdu, kad jokios priemones plauku tokiais nepadarys, gali nors ir sh tepti - kas duota, tas duota. Sampunai, kaukes gali tik truputi pakoreguoti vaizda. mano atveju manau reikia kuo svelnesniu sampunu. na pabandysiu naturalesniu priemoniu ir bus aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 06, 23:20)
mano turbut dar geresnis dratai...nes loreal shine blond man siek tiek sausino..smile.gif
Isbandyti reikes ta MYPA kauke, jau Tu ne pirma giri..smile.gif

Tos kaukes as inda sunaudojau pries pora menesiu - neprasta buvo ax.gif

dilgelyt
, kad ta kauke 5 Lt berods kainuoja - pabandyti verta uz tokia kaina, bet man plaukus riebalavo ji rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 07 rugsėjo 2008 - 10:44
QUOTE(Hottea @ 2008 09 07, 11:43)
Tos kaukes as inda sunaudojau pries pora menesiu - neprasta buvo ax.gif

dilgelyt
, kad ta kauke 5 Lt berods kainuoja - pabandyti verta uz tokia kaina, bet man plaukus riebalavo ji rolleyes.gif

Tai nesakau kad brangi biggrin.gif bet as turiu mazdaug 8 kaukes beveik naujas, nes visos man jos netinka, tai dabar nusipirkti dar viena ir poto ta bliuda laikyti metus? Nebera vietos pas amne nuo priemoniu plaukams doh.gif Noru mazo kiekio, jei tiktu likusias ismesciau ir naudociau ta kuri man tinka.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 07, 12:18)
Tai nesakau kad brangi  biggrin.gif  bet as turiu mazdaug 8 kaukes beveik naujas, nes visos man jos netinka, tai dabar nusipirkti dar viena ir poto ta bliuda laikyti metus? Nebera vietos pas amne nuo priemoniu plaukams  doh.gif Noru mazo kiekio, jei tiktu likusias ismesciau ir naudociau ta kuri man tinka.

Tai netinkamas galima kam nors perleisti, as pavyzdziui, taip tustinu lentynas - atiduodu sesei, jei kas netinka, o ji - man, taip ir keiciames rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(WeGa @ 2008 09 07, 11:32)
Va, sakai genetika. Gali buti. Lygiai tokia pat genetika, kaip kai kurios cia sako - kad jom nekenkia priemones SLS, silikonais ir plaukai tokie, kad stebisi kirpejos. Akivaizdu, kad jokios priemones plauku tokiais nepadarys, gali nors ir sh tepti - kas duota, tas duota. Sampunai, kaukes gali tik truputi pakoreguoti vaizda. mano atveju manau reikia kuo svelnesniu sampunu. na pabandysiu naturalesniu priemoniu ir bus aiskiau.

as irgi tik uz svelnius sampunus, ir vaikiski labai gerai, ir naturalesnes sudeties, ypac jei daznai galva plaunama smile.gif
Atsakyti
[quote=Vitutexe,2008 09 07, 13:59]
Tai netinkamas galima kam nors perleisti, as pavyzdziui, taip tustinu lentynas - atiduodu sesei, jei kas netinka, o ji - man, taip ir keiciames rolleyes.gif
Papildyta:

O as sesiu neturiu, mamai neaktualu ir isvis enturiu kam perleisti, gal sumiksuoti jas visas i viena arba pripilinet alieju,skystu vitaminu,ampuliu,gal tada kas doro is ju iseis.. turiu dove,fructis,tigi, goldwell,mil mil su karite sviestu,algabo su placenta, uplotniajusciaja biggrin.gif...ir niekas neglotnina doh.gif
Atsakyti