Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 07, 14:10)
O as sesiu neturiu, mamai neaktualu ir isvis enturiu kam perleisti, gal sumiksuoti jas visas i viena arba pripilinet alieju,skystu vitaminu,ampuliu,gal tada kas doro is ju iseis.. turiu dove,fructis,tigi, goldwell,mil mil su karite sviestu,algabo su placenta, uplotniajusciaja biggrin.gif...ir niekas neglotnina  doh.gif

Na is tiesu yra puikus sprendimas kaukes papildyt aliejukais mirksiukas.gif as kartais taip darau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=dilgelyt,2008 09 07, 14:10]
[quote=Vitutexe,2008 09 07, 13:59]
Tai netinkamas galima kam nors perleisti, as pavyzdziui, taip tustinu lentynas - atiduodu sesei, jei kas netinka, o ji - man, taip ir keiciames rolleyes.gif
Papildyta:

O as sesiu neturiu, mamai neaktualu ir isvis enturiu kam perleisti, gal sumiksuoti jas visas i viena arba pripilinet alieju,skystu vitaminu,ampuliu,gal tada kas doro is ju iseis.. turiu dove,fructis,tigi, goldwell,mil mil su karite sviestu,algabo su placenta, uplotniajusciaja biggrin.gif...ir niekas neglotnina doh.gif
[/quote]

Stipriai glotnina Londa geltonoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 07, 15:01)
Stipriai glotnina Londa geltonoji 4u.gif

Dar vienas pavadinimas doh.gif geltona dezute sakai?Tai gerai,lentynoje spalviskai labai derinsis su algabo placentine.
O jei rimtai tai aciu mirksiukas.gif cia is prof linijos,preksese kiprpyklu?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 07, 19:45)
Dar vienas pavadinimas  doh.gif geltona dezute sakai?Tai gerai,lentynoje spalviskai labai derinsis su algabo placentine.
O jei rimtai tai aciu mirksiukas.gif cia is prof linijos,preksese kiprpyklu?

Jei rimtai tai negeltna dezute,tiesiog geltonosios serijos.Specialiai del taves radau foto:user posted image
Ieskok Kosmadoj,kainuos 43.10lt.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 07, 20:55)
Jei rimtai tai negeltna dezute,tiesiog geltonosios serijos.Specialiai del taves radau foto:user posted image

Na ieskosiu ne kosmomadoj,labai nemegstu sitos parduotuves, labai tau aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 07, 21:05)
Na ieskosiu ne kosmomadoj,labai nemegstu sitos parduotuves, labai tau aciu mirksiukas.gif

Jei nemegsti tai neik,nueik tada i Droga(Europoj tikrai yra,savo akim maciau).
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 08, 14:23)
Jei nemegsti tai neik,nueik tada i Droga(Europoj tikrai yra,savo akim maciau).

Mano kirpeja sitas londa priemones labai gyre, is drogo sampuna pirkau, tai tu priemoniu tikrai yra sitoj parduotuvej, bet va sampunas dazytiems plaukams tai man nepatiko, ir apie gaivinanti - drekinanti sampuna ne kokiu atsiliepimu girdejau, bet kaukes tai gal ir nieko, kai kirpykloj buvo uzdeje, tai tikrai graziai plaukai po to blizgejo, ir svelnus tokie buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 08, 15:27)
Mano kirpeja sitas londa priemones labai gyre, is drogo sampuna pirkau, tai  tu priemoniu tikrai yra sitoj parduotuvej, bet va sampunas dazytiems plaukams tai man nepatiko, ir apie gaivinanti - drekinanti sampuna ne kokiu atsiliepimu girdejau, bet kaukes tai gal ir nieko, kai kirpykloj buvo uzdeje, tai tikrai graziai plaukai po to blizgejo, ir svelnus tokie buvo ax.gif

As bandziau sampuna dazytiem-geras,bet nieko ypatingo.
O Londos kaukes visas isbandziau lotuliukas.gif Labiausiai geltonoji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 09 07, 21:55)

big'o "droge" maciau sias priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
as turiu toki londa nenuplaunama balzama pazeistiems plaukams. jei kas norit galeciau perleist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 09 08, 17:52)
as turiu toki londa nenuplaunama balzama pazeistiems plaukams. jei kas norit galeciau perleist blush2.gif

Pirma offtopicas,antra cia ne skelbimu lenta ax.gif
Atsakyti
gal as ne i tema nes tai ne kauke, bet man puikiausiai glotnina Nivea plauku aliejukas, superini dalyka atradau iki tol niekas nepadejo
Atsakyti