QUOTE(audruzele @ 2008 07 15, 21:57)
sory, cia mano ir mano kolegiu nuomone. labai idemiai sekiau jusu pastabas siama forume ir nei vienoje sukuosenoje nepamaciau to grazaus susukimo su znyplemis ir to pritaikymo sukuosenos prie veido. bet jei jusu klientems tinka ir patinka tai

sekmes darbuose
Darydama sukuosenas tik patariu, kaip butu graziau, taciau pacios klientes priima galutini sprendima. Padarau tokias garbanas, kokiu uzsimano
Mano puslapyje sudeta vos 30proc. mano darbu. Puslapis egzistuoja tik pusmeti, idetos paprastos nuotraukos, darytos paprasciausiu fotoaparatu. Jeigu deciau fotografu darbus, tai vaizdas butu tikrai kitoks.
Vel gi, galetumete ir Jus sudeti i puslapiuka savo darbus ir visos mes irgi mielai juos apziuretumeme, isreikstumeme savo nuomone. Kas kaip vartotojos, kas kaip sios srities atstoves
Papildyta:
QUOTE(Nikita @ 2008 07 15, 23:58)
Na niekaip nesuprantu ko čia tos bandomosios šukuosenos taip įkiriai peršamos, na čia aišku tik mano nuomonė, bet pakartosiu (nors jau rašiau kitoj temoj, sorry

), kad savo darbą išmanančiam meistrui jos yra absoliučiai nebūtinos (tik galbūt jaunajai dėl psichologinės ramybės

)
Tačiau pamatyti nuotaką prieš ją šukuojant
BŪTINA (ir tai turėtų būti ne dieną prieš), kad galėtų įsivertnti kokie yra plaukai, išklausyti pageidavimus ir apskritai patarti ar iš jaunosios plaukų galima padaryti tai ko ji prašo ar geriau kažką pakoreguoti, galutinai apsitarus meistras žino ko jam reikės darant tą šukuoseną, ir jei gali reikėti kokių nors priedų jis žino ko jam tai šukuosenos dienai dar reikia nusipirkti ir t.t.
o ir įvairius priedus padedančius formuoti šukuosenos formą manau meistras turi bent jau pasiūlyt, nes dauguma merginų net neįsivaizduoja kokios yra galimybės (visos gi čia ir esmės ieško info), o galbūt turi norus, kurie joms atrodo neįgyvendinami, o gali būti kad jie visai paprasti
Jeigu idemiai skaitete mano pasisakymus, tai turejote pastebeti, kad bandomosios sukuosenos visada buvo siulomos mergaitems tam, kad zinotu, kaip atrodys, kad isitikintu, jog gerai jauciasi su sukuosena. Pasikartosiu (ir sutinku su Jumis), kad meistrui to reikia tik tam, kad apziuretu plaukus, susipazintu su nuotaka, jos asmenybe