Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 07 17, 16:17)
galvoju as daryti sukuosena difuzeriu,bet ar tresus taip padarytu?su sukytem planuoju prisisegt plaukucius,bet ar iseitu juos taip "suglamzyti"?

Jeigu tresai naturaliu plauku, tai manau, kad iseitu, jie labiau linke paklusti sukavimui, negu kad dirbtiniai plaukai. Aisku, didesne tikimybe, kad greiciau issileis.
Pati turiu tresus, jeigu subanguoju, tai greiciau issileidzia negu mano plaukai, bet kadangi jie prisegami apacioje, tai negadina bendro vaizdo.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 07 17, 09:14)
Man sukuosena visai nieko, daili, cia jau skonio reikalas, taciau pirmoje nuotraukoje matau neisbaigima, virs ausytes svieciasi plike, sruoga issitiesinusi...

Na kaip dadaryta per 20 min tai manau visai ok :ax
O man dar labai patiko makiažas, bet iš tiesų žiūru nelabai jau jis čia matosi g.gif

Spyrga aš dar tau įkelsiu poros "kuodinių" šukuosenų foto gal patiks kuri mintis ir dar vieną tik suimtų sugarbanotų, nes matau nemažai merginų tokia mėgst smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ups kažkokios didokos gavosi... sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikita: 17 liepos 2008 - 15:35
Ojojoj kaip grazu bigsmile.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 17, 16:32)
Na kaip dadaryta per 20 min tai manau visai ok  :ax

o is kur zinote, kad daryta per 20min? Manau, kad per 20min sunku butu padaryti sukuosena, nebent sinjonas butu susuktas is anksto.
Atsakyti
[quote=Benice,2008 07 17, 16:05]
siaip tai tik trys nuotraukos yra nemegejiskos. bet aciu uz ivertinima 4u.gif taip darbeliai cia tik keli .bet yra klienciu , kurios grieztai uzprotestuoja apie ju viesa rodyma schmoll.gif . darbo stiliai pas mus skirtingi , bet profesija viena. bigsmile.gif tad ir grazinkim visas norincias , o klientes lai renkasi kuriai kas labiau patinka mirksiukas.gif
[/quote]

Tai va smile.gif Bet as, kazkodel , nedristu teigti, kad Jusu darbai tinkami tik i Helowyna eiti... Tas ir vadinama profesiniu elgesio etiketu ax.gif
[/quote]
profesinio elgesio etiketas nedraudzia sakyti tiesiai tam zmogui ka galvoji. etiketas neleidzia sukauti, keiksnotis ar kaip kitaip izeidineti zmogaus orumo. o kritikavimas ar mano ar jusu darbu yra neisvengiamas dalykas. tad nereikia taip skaudziai reguoti. sitie man nepatiko , o kiti gal labai patiks. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 07 17, 16:38)
o is kur zinote, kad daryta per 20min? Manau, kad per 20min sunku butu padaryti sukuosena, nebent sinjonas butu susuktas is anksto.

Nes tai mano nuotrauka mirksiukas.gif šis "gyvatynas" darytas man, o kadangi vakaras buvo linksmas ir gulti ėjau paryčiais, tai neišsiėmiau nei vienos špilkos ir po to dar pravaikščiojau visą kitą dieną ax.gif tik aišku buvau šiek pasivėlus, bet nebe prie suknelės, o prie džinsų tai ir kita dieną man patiko, bet čia jau kaip sakoma skonio reikalas.

man tai kažkaip atrodo, kad merginos čia daugiau norėtų susirast info ar idėjų apie pačias šukuosenas ar rast patarimų kas joms tiktų, padiskutuot ar išsirinkt kur galėtų kreiptis dėl šukuosenos

Kaune galėčiau drąsiai rekomenduot Sonata Dzeventkauskienę iš jos kaprizų (man jos šukuosenos wub.gif ) negaliu įdėt jos darbo foto, nes tinklapis fliašinis, bet įmetu nuorodą jos darbas trečias iš dešnės, aišku čia kūrybinė šukuosena, bet daug pasako apie meistrės galimybės
arba Kęstutį Šaikų iš Sarma Style (berods jis būna Gruodžio gatvėj) jis dalyvaudavo ir jam neblogai sekdavosi konkursuose, darbų foto reiktų ieškot gal www.grozionamai.lt kažką pavyktų rast.

Sorry, išsiplėčiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikita: 17 liepos 2008 - 16:16
QUOTE(Nikita @ 2008 07 17, 16:32)
Spyrga aš dar tau įkelsiu poros "kuodinių" šukuosenų foto gal patiks kuri mintis ir dar vieną tik suimtų sugarbanotų, nes matau nemažai merginų tokia mėgst smile.gif

ta pirmoji labai grazi bigsmile.gif thumbup.gif aciu 4u.gif
mano plaukai ilgi ir tiesus ir kazkaip garbanoti man ju nesinori schmoll.gif jau kaip ir apsisprendziau, kad apsistosiu ties tokiu zemu kuodeliu. tik reikes suderinti su kirpeju, kuri jis man suraizgytu, nes man jie visi grazus. paskui jau net pasimetu, kuris grazesnis ax.gif
Atsakyti
[/quote]
profesinio elgesio etiketas nedraudzia sakyti tiesiai tam zmogui ka galvoji. etiketas neleidzia sukauti, keiksnotis ar kaip kitaip izeidineti zmogaus orumo. o kritikavimas ar mano ar jusu darbu yra neisvengiamas dalykas. tad nereikia taip skaudziai reguoti. sitie man nepatiko , o kiti gal labai patiks. bigsmile.gif
[/quote]
Atsakyti
žiūriu apsižioplinau ir neįdėjau nuorodos su Sonatos iš Kaprizų daryta šukuosena šukuosena trečia iš kairės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 17, 21:48)
žiūriu apsižioplinau ir neįdėjau nuorodos su Sonatos iš Kaprizų daryta šukuosena šukuosena trečia iš kairės  smile.gif

Labai idomus darbas, tik man baisu butu su tokia sukuosena judet, kad tik neisirtu rolleyes.gif bet labai originalu.
Atsakyti
atejau Jusu patarimo ,del sukuosenos smile.gif nezinau ka daryt.stai mano sukneles foto,kirpeja man siule juos sukelti,sugarbanoti,ir gale sukurt ale toki vaizda ,kad plaukai ilgi,na nelb moku paaiskint 4u.gif bet cia yra moteru kurios ismano situos dalykus ,gal supratot 4u.gif as tokios sukuosenos nenoriu,manau suknele ir taip israiskinga,makiazas taip pat nebus visai naturalus,tad torto ir makaronu ant galvos jau butu per daug.o ka daryti? g.gif galvojau kuoduka,bet kuoduku kiek maciau gana elegantiski,o mano nuomuone jis cia toks kaip ir netiks,nes ir suknele,ir puokste netvarkingos.O kaip del palaidu?mano plaukai ,kaip matot nera ilgi,na cia nesimato is galo,bet as juos dabar patrumpinau,tad kokie 7-8cm zemiau peciu is galo,stori pakankamai,bet nelabai paklusnus ir labai linke riebaluotis.net nzn kas butu vakare is ju doh.gif kaip rama sutepti turbut doh.gif o gal ir klystu ,galbut su sukuosena ,kad ir palaidais kitaip atrodytu g.gif bet jei garbanot,turbut nelabai ka cia prigarbanosi,labai sutrumpes blush2.gif na nezianu,isijauciau as cia jau rasydama 4u.gif laukiu Jusu patarimo smile.gif laiko nedaug,o as dar nzn ka daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 07 17, 21:52)
Labai idomus darbas, tik man baisu butu su tokia sukuosena judet, kad tik neisirtu  rolleyes.gif  bet labai originalu.

reikia atidžiau skaityti, juk rašiau, kad tai kūrybinė šukuosena pristatyta seminare, bet tai daug pasako apie meistrės galimybės
Tai tik idėja, o kaip ją sugebėsit pritaikyti jau jūsų profesionalumo ir kūrybingumo reikalas
Atsakyti