QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 07 16, 16:18)
NU as asmeniskai noriu buti tikra kad as niekur neveluosiu ir kirpeja nezais su mano plaukais 3 valandas, uztat ir dariausi bandomaja..
Benice, norejau paklausti o ka reiskia slapiu sruogu sukuosena?
Tokio termino kaip "Slapiu sruogu sukuosena" neesu girdejusi, taiciau manau, kad turi omenyje "Slapiaji efekta". Pastarasis daromas difuzerio pagalba (cia toks antgalis tvirtinamas prie plauku dziovintuvo, atrodo kaip masazuoklis koks

- na, tikiuosi supratote ), dedamos priemones (atitinkamos, gali buti: specialus purskikliai, putos, gelis...ir pan.) ir iseina slapiu, garbanotu (pas ka nlb

) plauku efektas.
Gali buti, nors nlb tiketina, kad turima omenyje sukuosena, kur sruogos yra apdirbtos tokiomis priemonemis, kurios suteikia slapiu sruogu vaizda. Taciau tikriausiai, vis tik, turetas omenyje pirmasis variantas.
Papildyta:
[quote=audruzele,2008 07 17, 00:29]
cia mano keli darbai
www.fotki.com/audruzule/sukuosenos
Papildyta:
[quote=audruzele,2008 07 17, 00:22]cia mano keli darbai
kazkaip adresa ne taip idejau
[/quote]
Man nieko neatidaro
Papildyta:
QUOTE(Nikita @ 2008 07 16, 20:10)
Jau kad įsiplepėjau, tai įmesiu ir savo foto iš mamos jubiliejaus, gal kas panaudos idėją su papuošimais trumpapalukėm gal visai ir nieko, nors aišku iš tokio ilgio kaip mano gali prigalvoti net ir įvairiausių kuodų ir niekas net nesupras kaip čia tokia šukuosena gavosi
Man sukuosena visai nieko, daili, cia jau skonio reikalas, taciau pirmoje nuotraukoje matau neisbaigima, virs ausytes svieciasi plike, sruoga issitiesinusi...Aisku, cia tik nuotrauka, padaryta vienu kampu, todel nedrisciau teigti, kad sukuosena tikrai neisbaigta, gal is kitos puses panasiai kaip nors sudeliota ir tai jungiasi i kazkoki bendra vaizda