Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 07 15, 15:54)
Mano sukuosena

nesu kirpeja,bet plaukai man atrodo per daug "prilyzinti",truksta naturalumo ir lengvai krentanciu garbanu,na sukuosena man labiau primena "makaronus" schmoll.gif
Atsakyti
cia mano keli darbai blush2.gif

www.fotki.com/audruzule/sukuosenos
Papildyta:
[quote=audruzele,2008 07 17, 00:22]cia mano keli darbai  blush2.gif

kazkaip adresa ne taip idejau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audruzele: 16 liepos 2008 - 23:30
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 07 16, 16:18)
NU as asmeniskai noriu buti tikra kad as niekur neveluosiu ir kirpeja nezais su mano plaukais 3 valandas, uztat ir dariausi bandomaja..
Benice, norejau paklausti o ka reiskia slapiu sruogu sukuosena?

Tokio termino kaip "Slapiu sruogu sukuosena" neesu girdejusi, taiciau manau, kad turi omenyje "Slapiaji efekta". Pastarasis daromas difuzerio pagalba (cia toks antgalis tvirtinamas prie plauku dziovintuvo, atrodo kaip masazuoklis koks smile.gif - na, tikiuosi supratote ), dedamos priemones (atitinkamos, gali buti: specialus purskikliai, putos, gelis...ir pan.) ir iseina slapiu, garbanotu (pas ka nlb ax.gif ) plauku efektas.
Gali buti, nors nlb tiketina, kad turima omenyje sukuosena, kur sruogos yra apdirbtos tokiomis priemonemis, kurios suteikia slapiu sruogu vaizda. Taciau tikriausiai, vis tik, turetas omenyje pirmasis variantas.
Papildyta:
[quote=audruzele,2008 07 17, 00:29]

Papildyta:

[/quote]

Man nieko neatidaro g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikita @ 2008 07 16, 20:10)

Jau kad įsiplepėjau, tai įmesiu ir savo foto iš mamos jubiliejaus, gal kas panaudos idėją su papuošimais trumpapalukėm gal visai ir nieko, nors aišku iš tokio ilgio kaip mano gali prigalvoti net ir įvairiausių kuodų ir niekas net nesupras kaip čia tokia šukuosena gavosi  ax.gif

user posted image

Man sukuosena visai nieko, daili, cia jau skonio reikalas, taciau pirmoje nuotraukoje matau neisbaigima, virs ausytes svieciasi plike, sruoga issitiesinusi...Aisku, cia tik nuotrauka, padaryta vienu kampu, todel nedrisciau teigti, kad sukuosena tikrai neisbaigta, gal is kitos puses panasiai kaip nors sudeliota ir tai jungiasi i kazkoki bendra vaizda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 07 17, 09:14)
Tokio termino kaip "Slapiu sruogu sukuosena" neesu girdejusi, taiciau manau, kad turi omenyje "Slapiaji efekta". Pastarasis daromas difuzerio pagalba (cia toks antgalis tvirtinamas prie plauku dziovintuvo, atrodo kaip masazuoklis koks  smile.gif - na, tikiuosi supratote ), dedamos priemones (atitinkamos, gali buti: specialus purskikliai, putos, gelis...ir pan.) ir iseina slapiu, garbanotu (pas ka nlb  ax.gif ) plauku efektas.
Gali buti, nors nlb tiketina, kad turima omenyje sukuosena, kur sruogos yra apdirbtos tokiomis priemonemis, kurios suteikia slapiu sruogu vaizda. Taciau tikriausiai, vis tik, turetas omenyje pirmasis variantas.

O idomu r man tokia sukuosena tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 07 15, 15:54)
Mano sukuosena

jei gale dar puse velnio, tai priekyje atrodai kaip turedama mazai plauku...Nepyk, bet tikrai negrazu ir tau netinka.
Atsakyti
[quote=audruzele,2008 07 16, 21:29]

Papildyta:

[/quote]

http://public.fotki....ele/sukuosenos/
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 16, 20:10)
Skaičiau pakankamai įdėmiai, dėl to ir parašiau būtent tokį komentarą  mirksiukas.gif čia tikriausiai būtų visai ne vieta diskutuoti kodėl  smile.gif

Spyrga, man tavo įdėti pavyzdžiai irgi prie dušios, nors pati tai greičiausiai šukuočiausi visao kitaip, bet tai čia tiesiog aš mėgstu "kvailus" dalykus ir trumpus plaukus  ax.gif bet va paskutinės foto šukuosena išeitų ir man, nes čia yra šinjonas.

Jau kad įsiplepėjau, tai įmesiu ir savo foto iš mamos jubiliejaus, gal kas panaudos idėją su papuošimais trumpapalukėm gal visai ir nieko, nors aišku iš tokio ilgio kaip mano gali prigalvoti net ir įvairiausių kuodų ir niekas net nesupras kaip čia tokia šukuosena gavosi  ax.gif

user posted image

user posted image

nelabai suprantu, kas cia ant galvos susukta?? doh.gif
Atsakyti

[/quote]

Dabar jau matau, tik 2 sukuosenos is 7 man patiktu, nemaciau didesniu trukumu, nors nufotografuotos is tolo ir matosi, kad nuotraukos nemegejiskos (kaip kad mano puslapyje). Apie visas likusias... netvarkingumo, nepritaikymo prie veido ir t.t. yra tikrai. PVz. toje nuotraukoje, kur paneles plaukai uzlaizyti ir matosi plikes sonuose..na atsiprasau, bet tikrai vaizdelis nekoks (kaip Jus sakote)...Taigi iskart matosi ir skirtumas, jeigu sia sukuosena butu nufotografaves fotografas, atitinkamoje sviesoje, tai ir vaizdas aiskiai skirtusi, kaip kad kitos foto yra darytos fotografu, tai ir graziau ziurisi viskas.
Kritikuoti galima butu bet kurio meistro darbus, zodziu viska, ka padarei ne pats, visada rasi trukumu.
Labai idomu buvo pamatyti siuos darbelius (nors ju ir ne gausu), pamatyti Jusu darbo stiliu mirksiukas.gif
Atsakyti
o0 ma normali sukuosena,netb garzi thumbup.gif trumpi plaukai yra trumpi...
Atsakyti
[quote=Benice,2008 07 17, 11:49]
[/quote]
Dabar jau matau, tik 2 sukuosenos is 7 man patiktu, nemaciau didesniu trukumu, nors nufotografuotos is tolo ir matosi, kad nuotraukos nemegejiskos (kaip kad mano puslapyje). Apie visas likusias... netvarkingumo, nepritaikymo prie veido ir t.t. yra tikrai. PVz. toje nuotraukoje, kur paneles plaukai uzlaizyti ir matosi plikes sonuose..na atsiprasau, bet tikrai vaizdelis nekoks (kaip Jus sakote)...Taigi iskart matosi ir skirtumas, jeigu sia sukuosena butu nufotografaves fotografas, atitinkamoje sviesoje, tai ir vaizdas aiskiai skirtusi, kaip kad kitos foto yra darytos fotografu, tai ir graziau ziurisi viskas.
Kritikuoti galima butu bet kurio meistro darbus, zodziu viska, ka padarei ne pats, visada rasi trukumu.
Labai idomu buvo pamatyti siuos darbelius (nors ju ir ne gausu), pamatyti Jusu darbo stiliu mirksiukas.gif
[/quote]
siaip tai tik trys nuotraukos yra nemegejiskos. bet aciu uz ivertinima 4u.gif taip darbeliai cia tik keli .bet yra klienciu , kurios grieztai uzprotestuoja apie ju viesa rodyma schmoll.gif . darbo stiliai pas mus skirtingi , bet profesija viena. bigsmile.gif tad ir grazinkim visas norincias , o klientes lai renkasi kuriai kas labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti

siaip tai tik trys nuotraukos yra nemegejiskos. bet aciu uz ivertinima 4u.gif taip darbeliai cia tik keli .bet yra klienciu , kurios grieztai uzprotestuoja apie ju viesa rodyma schmoll.gif . darbo stiliai pas mus skirtingi , bet profesija viena. bigsmile.gif tad ir grazinkim visas norincias , o klientes lai renkasi kuriai kas labiau patinka mirksiukas.gif
[/quote]

Tai va smile.gif Bet as, kazkodel , nedristu teigti, kad Jusu darbai tinkami tik i Helowyna eiti... Tas ir vadinama profesiniu elgesio etiketu ax.gif
Atsakyti
galvoju as daryti sukuosena difuzeriu,bet ar tresus taip padarytu?su sukytem planuoju prisisegt plaukucius,bet ar iseitu juos taip "suglamzyti"?
Atsakyti