Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 17, 22:04)
atejau Jusu patarimo ,del sukuosenos smile.gif nezinau ka daryt.stai mano sukneles foto,kirpeja man siule juos sukelti,sugarbanoti,ir gale sukurt ale toki vaizda ,kad plaukai ilgi,na nelb moku paaiskint 4u.gif

neparašei kas tau bent šiek tiek patiktų, tai sunku patart, bet šiaip tai manau, kad kirpėja tau visai teisingai pasiūlė - sukelti ar suimti į nugara plaukai prie tokios suknelės tikrai tinka, tokia vadinama stilizuota "ponytail" čia visai tiktų.

Greitai bandžiau atrast pavyzdžių, bet radau tik tokius maždaug į tą pusę, tai nukopinu porą foto, nors nuotakos šukuosena turėtų būti šiek tiek tvarkingesnė ir aišku nuotakai visgi reikalingi ir papuošimai, kurių čia trūksta bet juos galima paderinti netgi pagal tavo pasirinktus papuošalus, pvz. pirmame kuode kur įkėliau kaip pvz Spyrgai svarovskiukių papuošimai plaukuose nupirkti specialiai priderinant prie auskarų ir karoliukų.

user posted image

user posted image

Bet kuriuo atveju, prie tokios sunelės geriau būtų ne visai precižišta šukuosena.

Arba jeigu norėtųsi ko nors ekstremalesnio, tai tuomet galėtų būti derinta kažka su pynimu ir vėl pridedu pora pavyzdžių kaip idėją. Pirmas manb visai patraukus tik ir vėl reiktų papuošimų, o antrame man pynimas į šoną patinką, bet galą reiktų galvoti, gal netgi būtų gražu konbinuoti su "ponytails" ir pirmų pavyzdžių ir aišku puošti.

user posted image

user posted image

Papuošimai prie tokios suknelės galėtų būti nebūtinai iš kokių nors akmenukų, net pvz jei suknelė siūta, tai iš tos pačios medžiago juostelių ar mini kaspinėlių.
Atsakyti
Nikita,

Po Jusu patarimu man kyla abejoniu del to, kad neesate grozio srities (kurios nors is profesiju) atstove smile.gif Prisipazinkite biggrin.gif Vis delto tik besidominti sukuosenomis panele (moteris) vargu ar taip patartu (turiu omenyje, kad Jusu patarimas ne tik skamba, bet ir 99proc. atitinka realybe) thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2008 07 18, 09:05)
Nikita,

Po Jusu patarimu man kyla abejoniu del to, kad neesate grozio srities (kurios nors is profesiju) atstove  smile.gif Prisipazinkite  biggrin.gif  Vis delto tik besidominti sukuosenomis panele (moteris) vargu ar taip patartu (turiu omenyje, kad Jusu patarimas ne tik skamba, bet ir 99proc. atitinka realybe)  thumbup.gif

Beje, panelei del patarimo, mano manimu, visai tiktu ir toks variantas (arba kas nors panasaus):

http://picasaweb.goo...729917196953554
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 17, 22:04)
atejau Jusu patarimo ,del sukuosenos smile.gif nezinau ka daryt.stai mano sukneles foto,kirpeja man siule juos sukelti,sugarbanoti,ir gale sukurt ale toki vaizda ,kad plaukai ilgi,na nelb moku paaiskint 4u.gif bet cia yra moteru kurios ismano situos dalykus ,gal supratot 4u.gif as tokios sukuosenos nenoriu,manau suknele ir taip israiskinga,makiazas taip pat nebus visai naturalus,tad torto ir makaronu ant galvos jau butu per daug.o ka daryti? g.gif galvojau kuoduka,bet kuoduku kiek maciau gana elegantiski,o mano nuomuone jis cia toks kaip ir netiks,nes ir suknele,ir puokste netvarkingos.O kaip del palaidu?mano plaukai ,kaip matot nera ilgi,na cia nesimato is galo,bet as juos dabar patrumpinau,tad kokie 7-8cm zemiau peciu is galo,stori pakankamai,bet nelabai paklusnus ir labai linke riebaluotis.net nzn kas butu vakare is ju doh.gif kaip rama sutepti turbut doh.gif o gal ir klystu ,galbut su sukuosena ,kad ir palaidais kitaip atrodytu g.gif bet jei garbanot,turbut nelabai ka cia prigarbanosi,labai sutrumpes blush2.gif na nezianu,isijauciau as cia jau rasydama  4u.gif laukiu Jusu patarimo smile.gif laiko nedaug,o as dar nzn ka daryt unsure.gif

o man labiau pagal jusu foto tiktu susuktas kuodas
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 17, 17:59)
Nes tai mano nuotrauka  mirksiukas.gif šis "gyvatynas" darytas man, o kadangi vakaras buvo linksmas ir gulti ėjau paryčiais, tai neišsiėmiau nei vienos špilkos ir po to dar pravaikščiojau visą kitą dieną  ax.gif tik aišku buvau šiek pasivėlus, bet nebe prie suknelės, o prie džinsų tai ir kita dieną man patiko, bet čia jau kaip sakoma skonio reikalas.

man tai kažkaip atrodo, kad merginos čia daugiau norėtų susirast info ar idėjų apie pačias šukuosenas ar rast patarimų kas joms tiktų, padiskutuot ar išsirinkt kur  galėtų kreiptis dėl šukuosenos

Kaune galėčiau drąsiai rekomenduot Sonata Dzeventkauskienę iš jos kaprizų (man jos šukuosenos  wub.gif ) negaliu įdėt jos darbo foto, nes tinklapis fliašinis, bet įmetu nuorodą jos darbas trečias iš dešnės, aišku čia kūrybinė šukuosena, bet daug pasako apie meistrės galimybės
arba Kęstutį Šaikų iš Sarma Style (berods jis būna Gruodžio gatvėj) jis dalyvaudavo ir jam neblogai sekdavosi konkursuose, darbų foto reiktų ieškot gal www.grozionamai.lt kažką pavyktų rast.

Sorry, išsiplėčiau  doh.gif

o gal zinote ka nors apie kirpeja Aruna is studijos "Formos", kiek zinau ten jo ir yra ta studija, arba apie Roberta Sakalauska? kaip jie? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 07 18, 09:09)
Nikita,
Po Jusu patarimu man kyla abejoniu del to, kad neesate grozio srities (kurios nors is profesiju) atstove  smile.gif Prisipazinkite  biggrin.gif  Vis delto tik besidominti sukuosenomis panele (moteris) vargu ar taip patartu (turiu omenyje, kad Jusu patarimas ne tik skamba, bet ir 99proc. atitinka realybe)  thumbup.gif

Na tikriausiai kitaip ir negalėjot pagalvoti smile.gif tačiau nesu šios srities profesijos atstovė, esu baigusi vadybos ir marketingo bakalaurą, bet taip jau likimas lėmė, kad apie šią sritį žinau labai daug mirksiukas.gif

spikita, apie Robertą mano nuomonė nėra teigiama (bet ji kaip sakant mano), tačiau girdėjau kalbų, kad per paskutinius metus jis pasikeitė.
Manu jei žinai konkretaus tave diminančio meistro vardą, tai pabandyk apie jį susirasti info per google, jei rastum kokių nors jo darbų foto, tai galėtum pati pręsti ar tau jie prie dūšios.
O dar geriau tiesiog nuvažiuoti iki jo salono ir paprašyti pavartyt jo darbų foto, juk kiekvienas meistras tokių turi, manau tai tikrai turėtų padėt apsispręst, o be to matysite ir kaip su jumis bendraujama mirksiukas.gif

O apie Arūną iš formų žinau tik tiek, kiek ir jūs, t.y. kad jo salonas, o kaip jis dirba nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 19, 00:08)
Na tikriausiai kitaip ir negalėjot pagalvoti  smile.gif  tačiau nesu šios srities profesijos atstovė, esu baigusi vadybos ir marketingo bakalaurą, bet taip jau likimas lėmė, kad apie šią sritį žinau labai daug  mirksiukas.gif

spikita, apie Robertą mano nuomonė nėra teigiama (bet ji kaip sakant mano), tačiau girdėjau kalbų, kad per paskutinius metus jis pasikeitė.
Manu jei žinai konkretaus tave diminančio meistro vardą, tai pabandyk apie jį susirasti info per google, jei rastum kokių nors jo darbų foto, tai galėtum pati pręsti ar tau jie prie dūšios.
O dar geriau tiesiog nuvažiuoti iki jo salono ir paprašyti pavartyt jo darbų foto, juk kiekvienas meistras tokių turi, manau tai tikrai turėtų padėt apsispręst, o be to matysite ir kaip su jumis bendraujama  mirksiukas.gif

O apie Arūną iš formų žinau tik tiek, kiek ir jūs, t.y. kad jo salonas, o kaip jis dirba nežinau.

niu as apie juos, tiesa apie Roberta daugiau zinau.. nes pas ji kerpuosi ir dazausi plaukus, bet ne karto neteko daryti sukuosenos, uztai pagal rekomendacijas kreipiausi pas Aruna... dabar nezinau ar gerai padariau, gal geriau reikejo likti prie to, kuris siek tiek zino mano plaukus??? unsure.gif pasimetus belekaip.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
matau cia lankosi daug nusimananciu zmoniu, todel ir man idomu paklausti patarimo. Gal nusimanantis zmogus kitu kampu paziurejes pasiulys man originalia ideja.
Iki siol planavau plaukucius sugarbanoti ir nuo veido paemus susegti. Idedu sukneles ir savo foto (plaukai dabar sprindziu ilgesni nei toj mano nuotraukoj).
http://public.fotki.com/indrosele/
Ir labai laukiu jei turesit patarimu. Dar galiu pasakyti, kad mano plaukai ploni, truputi garbanojasi ir seip paklusnus. Labai greitai riebaluojas todel atsargiai ziuriu i tokias priemones kaip plauku vaskas ar pan.
Aciu uz patarimus!
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 07 21, 18:17)
Sveikos,
matau cia lankosi daug nusimananciu zmoniu, todel ir man idomu paklausti patarimo. Gal nusimanantis zmogus kitu kampu paziurejes pasiulys man originalia ideja.
Iki siol planavau plaukucius sugarbanoti ir nuo veido paemus susegti. Idedu sukneles ir savo foto (plaukai dabar sprindziu ilgesni nei toj mano nuotraukoj).
Ir labai laukiu jei turesit patarimu. Dar galiu pasakyti, kad mano plaukai ploni, truputi garbanojasi ir seip paklusnus. Labai greitai riebaluojas todel atsargiai ziuriu i tokias priemones kaip plauku vaskas ar pan. 
Aciu uz patarimus!

Aisku, si temele ne apie sukneles, bet nepagirti negaliu: Jusu suknele tiesiog PASAKISKA. Vel gi, skonio reikalas, bet man, niu laaaabai grazi.
Del sukuosenos, lengviau butu, jei imestumete nors panasu pavyzdeli, nes vien is nupasakojimo ne visada galima teisingai suprasti.
Bet Jusu atveju svarbu yra atkreipti demesi i kirpciukus (ka su jais zadate daryti): palikti juos tiesius - gali netikti prie bendro garbanuotu plauku stiliaus; sukelti i virsu - ne aisku ar tiks...dar vienas dalykas: nepamirskite, kad sugarbanojus plaukai labai sutrumpeja, taigi stipriai garbanoti nereiketu, nebent banguoti mirksiukas.gif
Manau, kad prie sios suknytes tiktu ir kitokia, lengvesne sukuosena (pvz. romantisko stiliaus).
Atsakyti
Labai dekui uz komplimentus suknelei blush2.gif man ji irgi grazi ir labai patogi ...
Vat su kirpciukais ir yra problema, nes be ju man netinka, o patys jie jau seniai atsibode (nesioju nuo vaikystes). Kirpeja liepe juos gerokai atauginti ir zadejom daryti kazka va panasiai kaip nuotraukoj. Bet dabar galvoju gal jau pabodus tokia sukuosena? nes tiek daug nuotaku su tokia teka... Bet kadangi suknele tokia klasikinio kirpimo, tai ir nesugalvoju, kaip kitaip idomiai susisukuoti. Dar gal tiktu kuodukas, bet kazkaip jo nesinori...
Atsakyti
http://cn1.kaboodle....v=1172209589000

http://www.healthand...e-upsweep-1.JPG

http://www.healthand...le-ponytail.jpg

Papildyta:
QUOTE(Indrosele @ 2008 07 21, 15:17)
Sveikos,
Aciu uz patarimus!

http://static.squido...1210705966updo3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 22 liepos 2008 - 15:13
QUOTE(Rykute @ 2008 07 22, 15:15)

2 ir 3 labai grazios, bet ne man... nes netinka buti be kirpciuku ir priglostytais plaukais... 1 jau turejau irgi isisaugojus kaip viena galimu variantu. o paskutines kazko nerodo rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi paskutines nerodo verysad.gif
Atsakyti