QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 17, 22:04)
atejau Jusu patarimo ,del sukuosenos
nezinau ka daryt.stai mano sukneles foto,kirpeja man siule juos sukelti,sugarbanoti,ir gale sukurt ale toki vaizda ,kad plaukai ilgi,na nelb moku paaiskint

neparašei kas tau bent šiek tiek patiktų, tai sunku patart, bet šiaip tai manau, kad kirpėja tau visai teisingai pasiūlė - sukelti ar suimti į nugara plaukai prie tokios suknelės tikrai tinka, tokia vadinama stilizuota "ponytail" čia visai tiktų.
Greitai bandžiau atrast pavyzdžių, bet radau tik tokius maždaug į tą pusę, tai nukopinu porą foto, nors nuotakos šukuosena turėtų būti šiek tiek tvarkingesnė ir aišku nuotakai visgi reikalingi ir papuošimai, kurių čia trūksta bet juos galima paderinti netgi pagal tavo pasirinktus papuošalus, pvz. pirmame kuode kur įkėliau kaip pvz Spyrgai svarovskiukių papuošimai plaukuose nupirkti specialiai priderinant prie auskarų ir karoliukų.

Bet kuriuo atveju, prie tokios sunelės geriau būtų ne visai precižišta šukuosena.
Arba jeigu norėtųsi ko nors ekstremalesnio, tai tuomet galėtų būti derinta kažka su pynimu ir vėl pridedu pora pavyzdžių kaip idėją. Pirmas manb visai patraukus tik ir vėl reiktų papuošimų, o antrame man pynimas į šoną patinką, bet galą reiktų galvoti, gal netgi būtų gražu konbinuoti su "ponytails" ir pirmų pavyzdžių ir aišku puošti.

Papuošimai prie tokios suknelės galėtų būti nebūtinai iš kokių nors akmenukų, net pvz jei suknelė siūta, tai iš tos pačios medžiago juostelių ar mini kaspinėlių.