Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada į nešioklę?

Kažkur nuo savaitės vaikjuostėje. O mėnesio papirkau Mei tai - dabar ji einamiausia smile.gif
Mažiui labai patinka - gali miegoti ir miegoti. Mano brolis net juokauja, kad aš vaikštanti lova lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesioju Chicco Go plius nesioklej. Dabar jau 6men o ji ten vis dar telpa smile.gif labai labai apdejo per atsotogas Lietuvoje, oro uoste rankos laisvos buvo mano, keliaujant autobusu, traukiniu ir t.t. Zoziu per atsotogas, buvo super, naudojom labai smile.gif
Nuo 1,5men dejau, nes ten buvo pakietinimas...ir galvytei atrama
Atsakyti
kažkur nuo trijų mėn., naudojam mei tai nešioklę thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, mamytės, ar šaltuoju metų laiku nešioklė irgi praverčia?
Aš svarstau apie įsigijimą, mums 2mėn, bet galvoju, gal nebeverta prieš rudenį... g.gif
Atsakyti
neturėjau ir neprireikė.. ax.gif
Atsakyti
Nuo keturiu savaiciu. Turejau tokia http://www.geramama.lt/node/877, labai pasiteisino.
Papildyta:
QUOTE(Aujusa @ 2012 08 28, 08:00)
Aš svarstau apie įsigijimą, mums 2mėn, bet galvoju, gal nebeverta prieš rudenį...  g.gif

Maniskis gime ziema, tai nesiojau placioje striukeje net prie -15 laipsniu, aisku, neilgai budavom lauke. Bet labiausiai praverte jam esant nermiam namuose - isidedi ir rankos laisvos, ne taip pavargsti.
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 08 28, 05:00)
Aš svarstau apie įsigijimą, mums 2mėn, bet galvoju, gal nebeverta prieš rudenį...  g.gif

dukra gime spali, ziema nesiojau ir daug.
Atsakyti
Aš po truputuką pradėjau dėti nuo 2,5 mėn. į meitai nešioklę.
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2012 08 30, 14:09)
Nuo keturiu savaiciu. Turejau tokia http://www.geramama.lt/node/877, labai pasiteisino.
Papildyta:

Maniskis gime ziema, tai nesiojau placioje striukeje net prie -15 laipsniu, aisku, neilgai budavom lauke. Bet labiausiai praverte jam esant nermiam namuose - isidedi ir rankos laisvos, ne taip pavargsti.

mano mergaitei 5 sav. isbandem siandien vaikjuoste thumbup.gif noreciau vaikjuosteje vaikiuka isnesti i lauka, bet mano visi paltai per siauri, kad tilptu dar ir lialia po jais ( ne tik as) . kokio modelio, ar keliais dydziais didesnio palto/ striukes reikia, kad ir vaikutis ten tilptu, ne tik mama ?
Atsakyti
Nuo 2men. bandem nesioti, bet nenori buti nesiokleje, geriau jam patinka ant ranku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 08 28, 08:00)

Mes kaip tik dabar ir salant orams lab naudojame nesiokle. Nes lelytei norisi matyti aplinka, o as nenoriu tampyti Emaljungos vezimuko. Tai pasiemame skieti ir lekiame i lauka. Valanda galiu isnesioti, doze gryno oro gauna, o miega dbr vezimuke balkone.
Atsakyti
nuo 1 mėnesio slinge smile.gif
Atsakyti