Įkraunama...
Įkraunama...

Labiausiai patikusios Europos vietos

Nors nesu labai daug keliavusi bet isvardinti tik salis ir tai labai sudetinag: pirmoj vietoj vis delto butu Austrija. Patiko viskas, mazi grazus namukai, karves, kalnai, kalnu ezeriukai. Antroj vietoj Madeira wub.gif irgi visa , su savo kalnais , keistais papludimais , nuostabiais kalnu keliais. Trecioj vietoj butu Skotija , patiko gamta , kalnai , nedideli miesteliai. Seip manu kiekvienoj sali galima surasti nuostabiu vietu biggrin.gif
Atsakyti
Mažytis rojus - Balos įlanka Kretoje. Stovėjau ir negalėjau pajudėt iš vietos nuo įspūdingo grožio, vandens spalvų įvairovės. Ko gero, vienas gražiausių mano matytų gamtos kampelių smile.gif
Atsakyti
Kol kas kiek esu keliavusi:

1. Pietų Kroatija (nuostabus gamtovaizdis, šiluma, mieli žmonės)
2. Viena (nuostabi architektūra ir didingumas)

Kitą savaitę tikiuosi į šį sąrašą įrašyti ir Paryžių wub.gif
Atsakyti
O man visur patiko... net sunku butu isskirti pacia paciausia vieta... Nes is kiekvienos keliones parsivezi nauju ispudziu, kazka nepakartojamo, jaukaus ir mielo sirdziai. Siaip labiausiai man patinka tai, ka sukure gamta, o ne zmogus... ir svaigstu nuo kalnu... O siaip labai patiko Sveicarija, Austrija... Ir nykstukas Monakas...
Atsakyti
Top 3:
1. Austrija: dėl kalnų, žmonių, pasilinksminimų.
2. Belgija: dėl smagiausio laiko stovykloj, smagaus uolų pamatymo irkluojant baidares, sporto, kultūros pajautimo.
3. Šveicarija: vien dėl to 3 vietoj, kad tai buvo kelionė su gidu, o ne su projektu, todėl nelabai sutikau naujų žmonių, tačiau kaip šalis ji man nr1
Atsakyti
Dubrovnikas. (Kroatija)
Atsakyti
Meteorų kalnai Graikijoje

Maggiore ežero salos (Italija)

Gražiausi miestai - Ženeva, Venecija, Lisabona, Salonikai ir dar būtų galima vardinti doh.gif
Atsakyti
Roma, Italija-kol kas pati nuostabiausia šalis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 01 26, 15:35)
Roma, Italija-kol kas pati nuostabiausia šalis 4u.gif

Pritariu, Italija taip pat mano didžioji gyvenimo meilė
Atsakyti
Svekutes smile.gif Labiausiai sakyciau patiko ne vasaros pramogos o ziemos,Austrija ,Siaures Italija Alpiu kalnai mane zavi ir jei butu galimybe tikrai su seimyna apsigyventumeme tenais.Is siltuju krastu Graikija ikvepe savo praeitimi bet ant tokio karsio guleti:hamakas ir"kepintis" vacation4.gif tikrai neimanoma juolab gyventi.
Cia mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Am keik esu buvus tai Pirmoj vietoj man visada bus Barselona, tai miestas kuris atrodo visada buvo many ir pagaliau teko nuvykt. wub.gif wub.gif Na paskui didelį įspūdį paliko Pietų Kroatija, vykdama net nesitikėjau tokio grožio cool.gif
Atsakyti
Salis- Norvegija, miestai- Paryzius ir Stambulas( tarkim kad jis Europoj).
Atsakyti