Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Cilė @ 2009 03 08, 17:14)
Čia ne Marita  ax.gif

O kas? Nes labai labai labai panasus... ir spalvine gama tokia pat g.gif
Atsakyti
Kažkas labai panašaus g.gif nes Maritos visos turi savo emblemas ant šoniuko ax.gif
Panašų vežimuką mačiau Vilniaus vaikučio parduotuvėje, bet kas gamina neprisimenu, žinau, kad jie buvo dar sunkesni už Maritą tai net nesidomėjau plačiau.
Atsakyti
Cia gal Roan Kortina g.gif
Atsakyti
Nea, skelbime "Balerina" kažkokios irgi lenkiškos firmos. Naujas Klaipėdos turguj-550,00Lt.
Atsakyti
Mes irgi isigijome Marita mirksiukas.gif mirksiukas.gif
vaikiukas gims po triju savaiteliu, pradesim naudot - parasysiu atsiliepimus smile.gif smile.gif
Bet jau labai grazus men tas vezimukas, tikra karieta lelkai bus biggrin.gif
Atsakyti
As ir isigijau Roan Marita smile.gif tik gal truputi per anksti, nes prisiklausiau kalbu, kad gali reikti laukti ir t.t. smile.gif o cia tik nuvaziavom ir gryzom su vezimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 09, 20:19)
Mes irgi isigijome Marita  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
vaikiukas gims po triju savaiteliu, pradesim naudot - parasysiu atsiliepimus  smile.gif  smile.gif
Bet jau labai grazus men tas vezimukas, tikra karieta lelkai bus  biggrin.gif

thumbup.gif Kokia spalvyte pirkot? mirksiukas.gif
QUOTE(tofifi @ 2009 03 09, 20:35)
As ir isigijau Roan Marita smile.gif tik gal truputi per anksti, nes prisiklausiau kalbu, kad gali reikti laukti ir t.t. smile.gif o cia tik nuvaziavom ir gryzom su vezimu smile.gif

Nu nemanau kad per anksti rolleyes.gif Maza kada leliukas sugalvos atkeliaut, juk gali ir anksciau rolleyes.gif Kokia spalvyte pirkot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2009 03 09, 20:39)
thumbup.gif  Kokia spalvyte pirkot?  mirksiukas.gif

Raudona thumbup.gif
Atsakyti
Man raudonas vienas gražiausių wub.gif

Bet pas mus atrodo bus berniukas, tai aš niekaip neišsirenku spalvos? Gal kas patartų, kuri gražiausia? ax.gif
Atsakyti
o as atvirksciai nemegstu raudonu vezimu... Tai rinksiuos melyna, zalia ar kazkokia pan. spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 03 09, 21:54)
Man raudonas vienas gražiausių   wub.gif
Bet pas mus atrodo bus berniukas, tai aš niekaip neišsirenku spalvos? Gal kas patartų, kuri gražiausia?   ax.gif

Berniukui rinkciausi zydra arba melyna. Tik nezinau, ar Lietuvos parduotuvese yra tokiu, nors gal galima uzsakyti.... g.gif
o spalvytes cia ziurejau: www.roan.pl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejusi: 09 kovo 2009 - 21:05
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 09, 21:05)
Berniukui rinkciausi zydra arba melyna. Tik nezinau, ar Lietuvos parduotuvese yra tokiu, nors gal galima uzsakyti....  g.gif
o spalvytes cia ziurejau: www.roan.pl

Bent Vilniaus parduotuveje Ateities g. pardaveja sake, kad gali visas spalvas is katalogo uzsakyt ir per menesi jie gauna vezimeli mirksiukas.gif
Atsakyti