Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Cilė @ 2009 03 09, 22:54)
Man raudonas vienas gražiausių  wub.gif
Bet pas mus atrodo bus berniukas, tai aš niekaip neišsirenku spalvos? Gal kas patartų, kuri gražiausia?  ax.gif

As pas juos issirinkau ruda su zydru, kur su gelytem yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 03 09, 23:02)
As pas juos issirinkau ruda su zydru, kur su gelytem yra  smile.gif

Rudze, o kiek kainuoja Ateities g.? Kazin, ar skiriasi kainos ten ir vaikuty?
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 10, 00:10)
Rudze, o kiek kainuoja Ateities g.? Kazin, ar skiriasi kainos ten ir vaikuty?

Lopsys+sedimoji dalis+tasyte+apsauga nuo lietaus ir uodu kainuoja 900 Lt
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 03 10, 05:02)

aisku,
tai vaikuty tas pats, reiskia,
as irgi autokedues neemiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 03 09, 21:54)
Man raudonas vienas gražiausių  wub.gif
Bet pas mus atrodo bus berniukas, tai aš niekaip neišsirenku spalvos? Gal kas patartų, kuri gražiausia?  ax.gif

Tai mano nuomone raudona universali spalva rolleyes.gif , tinkanti ir berniukui, aisku jei ji ten be gelyciu ir dar kokiu mergaitisku detaliu rolleyes.gif
QUOTE(MSZ @ 2009 03 09, 21:57)
o as atvirksciai nemegstu raudonu vezimu... Tai rinksiuos melyna, zalia ar kazkokia pan. spalvu smile.gif

as ir raudonos nemegstu rolleyes.gif
Atsakyti
isimylejau si vezimeli............. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 03 10, 05:02)

Tai,kad tik lopšys ir sportinė 870 Lt, o visą kitą reik papildomai mokėt g.gif

Mes su vyru paskaičiavom, kad jei kainos vežimukų nekris parduotuvėje ir turguje tai kol kas apsimoka pasivažinėt iki Bialystoko ir parsivežt kokios nori spalvos. O firminėje parduotuvėje ir spalvas apžiūrėt gyvai galima, nes man tas pagal paveikslėlį g.gif gali nuotraukoje atrodyt vienaip, o gyvai kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 03 11, 14:31)
Tai,kad tik lopšys ir sportinė 870 Lt, o visą kitą reik papildomai mokėt  g.gif

Mes su vyru paskaičiavom, kad jei kainos vežimukų nekris parduotuvėje ir turguje tai kol kas apsimoka pasivažinėt iki Bialystoko ir parsivežt kokios nori spalvos. O firminėje parduotuvėje ir spalvas apžiūrėt gyvai galima, nes man tas pagal paveikslėlį  g.gif  gali nuotraukoje atrodyt vienaip, o gyvai kitaip  ax.gif

Na, Lenkijoj faktas, kad bus pigiau, nes vezimelis lenku gamybos.
Taip kad jei vaziuosit i Lenkija, manau, tikrai sutaupysit kazkiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2009 03 11, 15:31)
Tai,kad tik lopšys ir sportinė 870 Lt, o visą kitą reik papildomai mokėt  g.gif

Mes su vyru paskaičiavom, kad jei kainos vežimukų nekris parduotuvėje ir turguje tai kol kas apsimoka pasivažinėt iki Bialystoko ir parsivežt kokios nori spalvos. O firminėje parduotuvėje ir spalvas apžiūrėt gyvai galima, nes man tas pagal paveikslėlį  g.gif  gali nuotraukoje atrodyt vienaip, o gyvai kitaip  ax.gif

Tai i lopsio+sportines dalies komplektacija ieina ir tasyte. O apsaugos nuo lietaus ir uodu kainuoja kapeikytes smile.gif Beja, pardavejas Centriukyje geranoriskas ir taiko siokias tokias nuolaidas wink.gif

I Lenkija nuvaziavus, aisku, kaina butu mazesne, taciau maciau internetineje lenku svetaineje, kad kaina Roan Maritos yra apie 1000 zlotu, tai gaunasi ne toks didelis skirtumas g.gif nebent turguj pas juos gal kainos mazesnes. Taciau, Lietuvoj gauni metams garantija, o vezimeli, jei kas atsitiks, vesti del garantinio i Lenkija nemanau, kad noresis g.gif
Atsakyti
vat ir man patinka sitas vezimukas...o kaip jums atrodo sportine dalis uzdeta ant ratu ????
Atsakyti
QUOTE(Zivile0515 @ 2009 03 12, 11:48)
vat ir man patinka sitas vezimukas...o kaip jums atrodo sportine dalis uzdeta ant ratu ????

Man tai normaliai atrodo smile.gif ir mieste keliskart maciau, jokiu priekaistu thumbup.gif va gal autokedute atrodytu keistai ant tokios vaziuokles mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Maritos sportinė labai patinka, kėdutė gal labai maža atrodo pagal ratus, bet man ne išvaizda svarbiausia biggrin.gif

QUOTE(Rudze @ 2009 03 11, 22:53)
I Lenkija nuvaziavus, aisku, kaina butu mazesne, taciau maciau internetineje lenku svetaineje, kad kaina Roan Maritos yra apie 1000 zlotu, tai gaunasi ne toks didelis skirtumas  g.gif  nebent turguj pas juos gal kainos mazesnes. Taciau, Lietuvoj gauni metams garantija, o vezimeli, jei kas atsitiks, vesti del garantinio i Lenkija nemanau, kad noresis g.gif

Ne tik dėl vežimuko važiuotume, nes vien dėl jo tikrai neapsimoka. Krizė koreguoja kainas ir gana smarkiai, vežėjai nuleidžia kainą iki minimumo, nes jiems juk parduoda didmeninėm kainom. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cilė: 12 kovo 2009 - 20:54