Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Pretori @ 2008 11 13, 11:13)
Mano dukryte gimusi balandžio pabaigoj. Dabar važinėjam su šiuo vežimu ir tikimės juo naudotis dar pora mėnesiu. Turiu galvoj lopšį. Tiesa, vasarą važinėjom su kitu vežimėliu, nes nenumaniau, kad vaikai taip greitai auga  doh.gif  lotuliukas.gif , o į sportinuką vėjams pučiant ir dar nesėdinčio vaiko nesinori kišti. Būčiau turėjusi patirties, tai iš karto pirkčiau vežimėlį dideliu lopšiu. Juk vasarą užklotą galima nuimti ir lopšį padaryti atvirą  g.gif Tokia mano nuomonė  smile.gif

Labai aciu uz nuomone 4u.gif Labai padejai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2008 11 13, 12:26)
Labai aciu uz nuomone  4u.gif  Labai padejai  mirksiukas.gif

Nėra už ką 4u.gif Sėkmės renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukem siu vezimeliu beveik menesi - siandien anksciau mineta parduotuve ju atsiveze. Taigi rezultate - turim nauja vezimaiti (emem be masinines kedutes) thumbup.gif Bus isbandytas ziemos salygomis - apie tai parasysim pavasari biggrin.gif
Atsakyti
Man dar iskilo vienas klausimelis... ax.gif O ar sulankstyti sito vezimuko ratai telpa i bagazine?? Nereikia ju nuimineti? Nes planuoju ratus palikti bagazinej, o lopsi su vaikiuku nestis (beje i 5 auksta be lifto doh.gif ). Pas mus bagazine nera is maziausiu, kaip ir pati masina ax.gif 4u.gif

Atsakyti
i bagazine telpa, mano masinyte nedidele, bet i bagazine telpa bigsmile.gif
Papildyta:
as taip pat nesioju i 4 auksta blink.gif , patikrinau savo jegas, pasirodo nesu jau tokia islepus lotuliukas.gif Anksciau maisa is parduotuves vos uztempdavau dejuodama vaj vaj, o dabar ziuriu antros jegos isijunge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2008 11 13, 22:53)
Man dar iskilo vienas klausimelis...  ax.gif  O ar sulankstyti sito vezimuko ratai telpa i bagazine?? Nereikia ju nuimineti? Nes planuoju ratus palikti bagazinej, o lopsi su vaikiuku nestis (beje i 5 auksta be lifto  doh.gif ). Pas mus bagazine nera is maziausiu, kaip ir pati masina  ax.gif  4u.gif

mano yrui labai patiko, kad pats remas su ratais labai graziai susilanksto ir ivaziuoja i bagazine bigsmile.gif

QUOTE(moncego @ 2008 11 14, 00:23)
i bagazine telpa, mano masinyte nedidele, bet i bagazine telpa  bigsmile.gif

jezau, as galvoju ar sugebesiu iki pirmame aukste esancio lifto nutempt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vilioja šis vežimėlis wub.gif kaip matosi, tai visos mamytės patenkintos lopšiu, o kaip sportinė dalis, gal jau kas naudojat g.gif ar patogi, ar daug vietos, labai įdomu sužinot ax.gif
Atsakyti

Nu man dar iskilo klausimelis... ax.gif Kaip tas vezimukas valdosi? Juk pas ji nera tu manevringu ratu g.gif Ar nesunku? 4u.gif

Atsakyti
Vakar apziurejau vezimuka, labai patiko, lopsys didelis ir nera sunkus, labai gerai supasi, tik del spalvos niekaip negalejau apsispresti ax.gif Nusprendziau pirkti tamsiai pilka su gelemis, tai va dabar lauksim kada parves tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(malaizija @ 2008 11 16, 11:38)
Vakar apziurejau vezimuka, labai patiko, lopsys didelis ir nera sunkus, labai gerai supasi, tik del spalvos niekaip negalejau apsispresti ax.gif Nusprendziau pirkti tamsiai pilka su gelemis, tai va dabar lauksim kada parves tongue.gif

O bandei ji pastumdyt biski? ax.gif Kaip jis vaziuoja?
As ir ta pilka lopsi su gelem nusiziurejus, arba sviesiai ruda su gelem wub.gif thumbup.gif
Per kiek laiko zadejo parvezt? ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2008 11 16, 11:41)
O bandei ji pastumdyt biski?  ax.gif  Kaip jis vaziuoja?
As ir ta pilka lopsi su gelem nusiziurejus, arba sviesiai ruda su gelem  wub.gif  thumbup.gif
Per kiek laiko zadejo parvezt?  ax.gif  4u.gif

Bandziau truputi, atrodo lengvai vaziuoja, aisku kai gules lelius bus sunkiau.
Sake parves gruodzio pradzioje.
Atsakyti
Nu nejaugi niekas daugiau neturi ka pasakyti apie siuos vezimelius?? g.gif biggrin.gif Negi nebuvot apziuret?? ax.gif

Atsakyti