QUOTE(Akvilexxx @ 2008 11 14, 10:27)
Vilioja šis vežimėlis

kaip matosi, tai visos mamytės patenkintos lopšiu, o kaip sportinė dalis, gal jau kas naudojat

ar patogi, ar daug vietos, labai įdomu sužinot
mes jau naudojam ir sportine dali - man patinka, erdvi, patogi vaikiukui, galima tvirtinti ir nuo saves ir i save
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 11 19, 14:28)
O aš turiu klausimą toms, kas jau turit šį vežimą: ar vaikas iki 11-12mėnį lopšį telpa?
Nes aš savo pirmąjį tai iki metų pietų miego lauke migdydavau, bet jis rudenį gimęs, tai kai buvo didesnis - buvo jau vasara ir galėjo sportinuke miegoti. O dabar mažiuko laukiam pavasarį, tai žiemą sportinukas miegui lauke būtų nekoks variantas dėl nesandarumo. Tai vat ir galvoju, kad gal pirkti normalų lopšinį vežimą, jei jame iki kokių metukų tilptų pamiegoti.
Ech, kaip gaila, kad Kaune nėra kur šitų vežimėlių apžiūrėt ir pačiupinėti
Mano dukrytei 9 menesiai, sveria ji apie 9 kg, ir dar kuo puikiaisiai patogiausiai parpia lopsyje lauke
QUOTE(Vai2te82 @ 2008 11 24, 22:41)
Mes vazinejame Roan Marita vezimeliu jau 4 menesiukus ir esame be galo patenkinti. Vaikelis nejaucia jokio diskomforto. Ratai dideli, lopsys didelis, erdvus. Mamytes, tikrai pajusite su siuo vezimu, kas yra tikras lopsinis vezimas. Lopsio ilgis 82 cm!!! Didesnio lopsio nezinau.
Labai jau gera vezimelio amortizacija, labai lengvai vaziuojasi ir yra be galo patogus. Vezimelio nugarele yra su atrama. Vaikuti galima siek tiek pakelti, kad matytu aplinkinius:)
Ar tilps metuku sulaukes vaikelis i vezimeli sunku pasakyti , nes is dalies ir nuo vaiko priklauso kaip jis auga.
Del sportines dalies tai dar nezinau, nes mes jos dar nebuvome uzdeje. bet manau norint sulankstyi vezimeli, sportine dali reiks nuimti. Jei pavyks, pabandysiu uzdeti ir pranesiu kaip yra is tikruju
ratai susilanksto kartu su sportine dalimi, ja reikia tik i gulima padeti paversti ir kuo puikiausiai susilanksto