Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

na, mes jau naudojam si vezimeli du menesius ir esam patenkinti. zinoma, kol kas tik su lopsiu vazinejame, bet jau dabar dziaugiuosi, kad jis toks didelis (lopsys) - tikrai visa ziema jame vazinesimes. dar labai faina, kad vezimukas taip lengvai ir minkstai supuojasi - vietoj stovint uztenka su koja judint ir vezimas linguoja, o vaziuojant duobetu keliu vaikas nesikrato kaip traktoriuje.
tik vis del to man biski truksta to, kad ratai nemanevringi - tenka ranku raumenukams padirbeti posukiuose (kas irgi ner blogai wink.gif )
tiesa, neteko man jo kilnoti, nes gyvename pirmame aukste, tai del sunkumo negaliu komentuoti.
na, o del isvaizdos, aisku, skonio reikalas, bet man jis laabai grazus thumbup.gif graziausias is visu vazinejanciu musu rajone tongue.gif
Atsakyti
O aš turiu klausimą toms, kas jau turit šį vežimą: ar vaikas iki 11-12mėnį lopšį telpa? g.gif
Nes aš savo pirmąjį tai iki metų pietų miego lauke migdydavau, bet jis rudenį gimęs, tai kai buvo didesnis - buvo jau vasara ir galėjo sportinuke miegoti. O dabar mažiuko laukiam pavasarį, tai žiemą sportinukas miegui lauke būtų nekoks variantas dėl nesandarumo. Tai vat ir galvoju, kad gal pirkti normalų lopšinį vežimą, jei jame iki kokių metukų tilptų pamiegoti. g.gif
Ech, kaip gaila, kad Kaune nėra kur šitų vežimėlių apžiūrėt ir pačiupinėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 11 19, 15:28)
O aš turiu klausimą toms, kas jau turit šį vežimą: ar vaikas iki 11-12mėnį lopšį telpa?  g.gif
Nes aš savo pirmąjį tai iki metų pietų miego lauke migdydavau, bet jis rudenį gimęs, tai kai buvo didesnis - buvo jau vasara ir galėjo sportinuke miegoti. O dabar mažiuko laukiam pavasarį, tai žiemą sportinukas miegui lauke būtų nekoks variantas dėl nesandarumo. Tai vat ir galvoju, kad gal pirkti normalų lopšinį vežimą, jei jame iki kokių metukų tilptų pamiegoti. g.gif
Ech, kaip gaila, kad Kaune nėra kur šitų vežimėlių apžiūrėt ir pačiupinėti  doh.gif

o kas yra normalus lopsinis vezimas? nes didesnio lopsio uz si vargu ar rasi...man rodos tu turi omeny universala...

o as irgi nusiziurejau kova gimsianciam mazyliui si vezimuka, tik kolkas kiles vienas klausimas - sportine dali taip pat reiks nuimti norit sulankstyti? ar susilanksto graziai viskas kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VINIpooch: 20 lapkričio 2008 - 19:07
Mes vazinejame Roan Marita vezimeliu jau 4 menesiukus ir esame be galo patenkinti. Vaikelis nejaucia jokio diskomforto. Ratai dideli, lopsys didelis, erdvus. Mamytes, tikrai pajusite su siuo vezimu, kas yra tikras lopsinis vezimas. Lopsio ilgis 82 cm!!! Didesnio lopsio nezinau.
Labai jau gera vezimelio amortizacija, labai lengvai vaziuojasi ir yra be galo patogus. Vezimelio nugarele yra su atrama. Vaikuti galima siek tiek pakelti, kad matytu aplinkinius:)
Ar tilps metuku sulaukes vaikelis i vezimeli sunku pasakyti , nes is dalies ir nuo vaiko priklauso kaip jis auga.
Del sportines dalies tai dar nezinau, nes mes jos dar nebuvome uzdeje. bet manau norint sulankstyi vezimeli, sportine dali reiks nuimti. Jei pavyks, pabandysiu uzdeti ir pranesiu kaip yra is tikruju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2te82 @ 2008 11 24, 22:41)
Mes vazinejame Roan Marita vezimeliu jau 4 menesiukus ir esame be galo patenkinti.

O ar nejauciate nepatogumo delto, kad priekiniai ratai nemanevringi (nesisuka aplink savo asi)? Ir ar turite kartu autokedute skirta deti ant remo, ar ja naudojat? Ir jei taip, tai ar si kedute Jums patinka? ax.gif
Atsakyti
mes naudojam automobiline kedute ROAN, tai siaip lyg ir nieko, nors kazkaip kartais man pasirodo, kad per daug vaikelis ikrites i ja buna, tai siandien pakisau po uzpakaliuku salika, kad nebutu taip susirietusi dukryte. bet kedute kokybiska, taip kad manau naudosim ja kol tilpsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2008 11 20, 20:01)
o kas yra normalus lopsinis vezimas? nes didesnio lopsio uz si vargu ar rasi...man rodos tu turi omeny universala...

o as irgi nusiziurejau kova gimsianciam mazyliui si vezimuka, tik kolkas kiles vienas klausimas - sportine dali taip pat reiks nuimti norit sulankstyti?  ar susilanksto graziai viskas kartu?

mums parduotuvėj kai demonstravo, kaip susilanksto, tai su sportine dalim kaip tik buvo sulankstę.
kol kas sportinė dalis mūsų guli dėžėj, tai išbandyti negaliu.
Atsakyti
gal kuri iš Kauno mamyčių tokį vežimėlį turi ir priimtų į svečius apžiūrėjimui? blush2.gif parašykit į až, jei ką 4u.gif
Atsakyti
na va buvom apziuret sio stebuklo smile.gif susilanksto visai padoriai, ir seip visai nenuvyle, dabar tik neapsisprendziu su kedute ar be imt ...
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 11 14, 10:27)
Vilioja šis vežimėlis  wub.gif kaip matosi, tai visos mamytės patenkintos lopšiu, o kaip sportinė dalis, gal jau kas naudojat  g.gif ar patogi, ar daug vietos, labai įdomu sužinot  ax.gif

mes jau naudojam ir sportine dali - man patinka, erdvi, patogi vaikiukui, galima tvirtinti ir nuo saves ir i save smile.gif

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 11 19, 14:28)
O aš turiu klausimą toms, kas jau turit šį vežimą: ar vaikas iki 11-12mėnį lopšį telpa?  g.gif
Ech, kaip gaila, kad Kaune nėra kur šitų vežimėlių apžiūrėt ir pačiupinėti  doh.gif

Mano dukrytei 9 menesiai, sveria ji apie 9 kg, ir dar kuo puikiaisiai patogiausiai parpia lopsyje lauke thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Vai2te82 @ 2008 11 24, 22:41)
Mes vazinejame Roan Marita vezimeliu jau 4 menesiukus ir esame be galo patenkinti. Vaikelis nejaucia jokio diskomforto. Ratai dideli, lopsys didelis, erdvus. Mamytes, tikrai pajusite su siuo vezimu, kas yra tikras lopsinis vezimas. Lopsio ilgis 82 cm!!! Didesnio lopsio nezinau.
Labai jau gera vezimelio amortizacija, labai lengvai vaziuojasi ir yra be galo patogus. Vezimelio nugarele yra su atrama. Vaikuti galima siek tiek pakelti, kad matytu aplinkinius:)
Ar tilps metuku sulaukes vaikelis i vezimeli sunku pasakyti , nes is dalies ir nuo vaiko priklauso kaip jis auga.
Del sportines dalies tai dar nezinau, nes mes jos dar nebuvome uzdeje. bet manau norint sulankstyi vezimeli, sportine dali reiks nuimti. Jei pavyks, pabandysiu uzdeti ir pranesiu kaip yra is tikruju smile.gif

ratai susilanksto kartu su sportine dalimi, ja reikia tik i gulima padeti paversti ir kuo puikiausiai susilanksto thumbup.gif
Atsakyti
Vežimą naudojam pusę metų. Esu juo labai patenkinta, net negalėčiau kažkokių trūkumų įvardint. Pirmajam vaikui turėjau TOTO universalą, tai po jo ROAN man idealus, netrūksta nieko, manevringas, važiuoja minkštai, negirgžda, netrata, sandarus ir t.t. thumbup.gif Dėl svorio tai sunkokas, gerai, kad nereikia nešioti, nes net lopšio su vaiku nepanešu, bet silpna aš motera, kitoms gal kitaip. Dėl migdymo iki metų lopšyje aš abejočiau, ne dėl dydžio, o dėl saugumo, juk vaikelis jau sėsis, stosis, tai laisvai gali išvirsti, o diržų prisegimui jame nėra, nebent mama visada šalia būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2008 11 15, 16:35)
Nu man dar iskilo klausimelis...  ax.gif  Kaip tas vezimukas valdosi? Juk pas ji nera tu manevringu ratu  g.gif  Ar nesunku?  4u.gif

Ar labai reikia tu manevringu ratu...? g.gif
Tas manevringumas reikalingas kokioj parduotuvej, ar siaip patalpoj, o jei vaziuoji pasivaikscioti, atvirksciai juos uzfiksuoji, kad nekliudytu tvarkingai vaziuoti smile.gif
Atsakyti