Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(skm @ 2008 07 15, 15:48)
aneizza ir rena, Jums jau issiustos gelytes, ryt laukit ziniu  4u.gif
p.s. aneizza ispakuodama buk atsargi, nes taviskis lobbii su pumpuriuku, o kita su nediduku ziedstiebiu.

clap.gif clap.gif clap.gif ACIU skm, laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 15, 11:05)
draugas, uztai vyras jokios kvietkos nepadovanojo schmoll.gif  verysad.gif

nu ir begedis tavo vyras verysad.gif
Papildyta:
mano falenopsis vis dar leisgyvis verysad.gif lapai nuleipe, ziedkotis su ziedais vis dar vietoj blush2.gif saknys nukarpytos ir jis pries dvi savaites persodintas. dabar jus man pasakykit, ar galiu esant tokiai situacijai daryt bandyma su keikiboostu? ar geriau pjaut ta ziedkoti zemen ir daryt toki eksperimenta kaip rena (paguldyt i dregna smeliuka)? nu noriu ir as tu keikiu uzsiaugint kazkokiu budu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 15 liepos 2008 - 15:34
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 15, 12:32)
mane tai tikrai isvarys vyras su tom gelem, ar bent jau geles isnaikins  blink.gif  biggrin.gif nes geliu pilnas kambarys  bigsmile.gif

O man gerai tfu tfu tfu, niekas ne negalvoja apie tai,kad galetu mane iskraustyt kur su gelytem mano smile.gif Mama uzemus visa darza gelem, o as palanges sturmuoju biggrin.gif
O teciui irgi geles visai prie sirdies biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 15, 16:31)
nu ir begedis tavo vyras  verysad.gif
Papildyta:
mano falenopsis vis dar leisgyvis verysad.gif  lapai nuleipe, ziedkotis su ziedais vis dar vietoj  blush2.gif saknys nukarpytos ir jis pries dvi savaites persodintas. dabar jus man pasakykit, ar galiu esant tokiai situacijai daryt bandyma su keikiboostu? ar geriau pjaut ta ziedkoti zemen ir daryt toki eksperimenta kaip rena (paguldyt i dregna smeliuka)? nu noriu ir as tu keikiu uzsiaugint kazkokiu budu  biggrin.gif

As manau,kad geriau daryk eksperimenta kaip rena ant dregnos zemes, nebekankink kolkas to geliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 15, 16:31)
nu ir begedis tavo vyras  verysad.gif
Papildyta:
mano falenopsis vis dar leisgyvis verysad.gif  lapai nuleipe, ziedkotis su ziedais vis dar vietoj  blush2.gif saknys nukarpytos ir jis pries dvi savaites persodintas. dabar jus man pasakykit, ar galiu esant tokiai situacijai daryt bandyma su keikiboostu? ar geriau pjaut ta ziedkoti zemen ir daryt toki eksperimenta kaip rena (paguldyt i dregna smeliuka)? nu noriu ir as tu keikiu uzsiaugint kazkokiu budu  biggrin.gif

guldyk zemen ta ziedkoti, o keikiboosta isbandysi su kita orche prigriebsi kokia be ziedu jau tik su ziedkociu ir bus liuks 4u.gif
Atsakyti
sveikos,merginos,pas mamo mamyte orchyte jau antra kart zydejo,sveika ir grazi buvo,bet karta padejo ja kazkas prie arbatinuko ir kasti garai jai pakenke,ziedai nuvyto.lapai susigrankcliojo,vos gyva.Kazin ar jai eina ka nors padaryti su ta gelyte?
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 15, 16:57)
sveikos,merginos,pas mamo mamyte orchyte jau antra kart zydejo,sveika ir grazi buvo,bet karta padejo ja kazkas prie arbatinuko ir kasti garai jai pakenke,ziedai nuvyto.lapai susigrankcliojo,vos gyva.Kazin ar jai eina ka nors padaryti su ta gelyte?

o ar tik lapai ar ir ir skrotele pakenkta?
Atsakyti
LABAS norejau uzduoti klausimeli toms kurios domisi orchideju auginimu. kadangi as is vis nieko neismanau apie ju prieziura tai noreciau paklasuti apie savo augaleli. jis man zydejo ir nubyrejus ziedeliams as palikau ta koteli apciam nuvyti tai puse nuvyto ir pastebejau adk atsirado pumpurelis maniua adk nauajs ziedelis bus o apsirodo jis isskleide lapelius. tai norejau paklasuti gal ji man nukirpti ir pasodinti i zeme kaip nors gal jis prigytu ar taip ir palikti . idedu nuotraukele kad butu aiskiau. aciu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 17:06)
LABAS norejau uzduoti klausimeli toms kurios domisi orchideju auginimu. kadangi as is vis nieko neismanau apie ju prieziura tai noreciau paklasuti apie savo augaleli. jis man zydejo ir nubyrejus ziedeliams as palikau ta koteli apciam nuvyti tai puse nuvyto ir pastebejau adk atsirado pumpurelis maniua adk nauajs ziedelis bus o apsirodo jis isskleide lapelius. tai norejau paklasuti gal ji man nukirpti ir pasodinti i zeme kaip nors gal jis prigytu ar taip ir palikti . idedu nuotraukele kad butu aiskiau. aciu

Cia keikis, sveikinu 4u.gif 4u.gif turesi nauja orchyte,bet pirma palauk,kol uzsiaugins jis 3-5cm saknytes, o tada jau galesi sodint mirksiukas.gif
Atsakyti
as katik savo reanimuojamom orchytem nuemiau, po viena lapa ir radau ten pilna vargsyciu saknyciu pridygusiu, na jei orches uz tai ant manes nesupyks ir augins tas sakneles tai greitai jos gyvens savarankiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 16:06)
user posted image
user posted image

cia kaip suprantu keikis ax.gif
tegu dar auga, kai tures 3-5 cm saknis, tada reikes nupjauti ziedkoti zemiau ir persodinti. kaip tai padaryti buvo lyg nuoroda pirmame puslapyje
Atsakyti
o aciu uz atsakyma o tas saknytes leisti reieks i zeme is kart ar i vandeneli dar ideti nu nes as cia nieko neismanau. nes mano ta motinyne taip ja pavadinsiu tai tokia nupeipusi vos lapai gyvi bet labai ilgai zydejo vis leisdavo ir leisdavo naujus ziedus.
ir dar norejau pakausti ask kiek laiko jas geriausiai laistyti. na as idedu i vandeni su visu bliudeliu ir palieku kelioms valandoms kol prisigeria ir taip viena karta i savaite. gal ir ne taip ka darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 15, 16:19)
o aciu uz atsakyma o tas saknytes leisti reieks i zeme is kart ar i vandeneli dar ideti nu nes as cia nieko neismanau. nes mano ta motinyne taip ja  pavadinsiu tai tokia nupeipusi vos lapai gyvi bet labai ilgai zydejo vis leisdavo ir leisdavo naujus ziedus.
ir dar norejau pakausti ask kiek laiko jas geriausiai laistyti. na as idedu i vandeni su visu bliudeliu ir palieku kelioms valandoms kol prisigeria ir taip viena karta i savaite. gal ir ne taip ka darau  blush2.gif

siaip tai nezinau ar tai desningumas ar tik atsitiktinumas, bet i sia tema atejau tik kai mano gelyte keiki pradejo auginti. tada paskaiciau Jusu postus ir supratau, kad geleyte priziurejau pagal savo visdinius isitikinimus ir beje irgi mirkydavau ja kelias valandas. Tai gal tu keikiu krovimo paslaptis ir yra perlaistymas ?
Pas mane irgi taip pat nudziuvusi ziedstiebio virsunele kaip pas inetum ir jau du diziuliai lapai ir dvi kol kas dar nelebai dideles saknytes smile.gif
Atsakyti