tik lapai ir ziedai pakenkti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 15, 17:31)
tai gelyte numes tuos pakenktus lapus, ziedztiebi jei toks dar yra reiketu nukirpti ir tinkamai priziurint tikrai atsigaus
QUOTE(aistukas @ 2008 07 15, 14:33)
Sveikutes
Turiu klausimeli: laistyti ar nelaistyti?
Mano naujai isigytos orchytes saknys jau, matau, pasidabravusios, bet ant vazoniko sieneliu is vidaus taipogi matau rasa. kaip elgtis?

Turiu klausimeli: laistyti ar nelaistyti?
Mano naujai isigytos orchytes saknys jau, matau, pasidabravusios, bet ant vazoniko sieneliu is vidaus taipogi matau rasa. kaip elgtis?
Busiu ikyri

Gal kas visgi patartu

aciu

QUOTE(aistukas @ 2008 07 15, 17:52)
dar kokia dienele ar dvi palauk
QUOTE(skm @ 2008 07 15, 15:48)
aneizza ir rena, Jums jau issiustos gelytes, ryt laukit ziniu

jeeeeega

QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 15, 16:31)
nu ir begedis tavo vyras 
mano falenopsis vis dar leisgyvis
lapai nuleipe, ziedkotis su ziedais vis dar vietoj
saknys nukarpytos ir jis pries dvi savaites persodintas. dabar jus man pasakykit, ar galiu esant tokiai situacijai daryt bandyma su keikiboostu? ar geriau pjaut ta ziedkoti zemen ir daryt toki eksperimenta kaip rena (paguldyt i dregna smeliuka)? nu noriu ir as tu keikiu uzsiaugint kazkokiu budu 

mano falenopsis vis dar leisgyvis

as tai nepykstu ant jo, nes jis niekada man nepasako NE, kai uzsimanau geles, o kaip tik dar paskatina

kirpk ta ziedstiebi, padaryk karsta dusa ir dek gal gelyte i reanimatoriu

QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 07 15, 16:38)

O man gerai tfu tfu tfu, niekas ne negalvoja apie tai,kad galetu mane iskraustyt kur su gelytem mano

nu as tai irgi niekur nesiruosiu kraustytis

Papildyta:
QUOTE(rika3 @ 2008 07 15, 16:57)
sveikos,merginos,pas mamo mamyte orchyte jau antra kart zydejo,sveika ir grazi buvo,bet karta padejo ja kazkas prie arbatinuko ir kasti garai jai pakenke,ziedai nuvyto.lapai susigrankcliojo,vos gyva.Kazin ar jai eina ka nors padaryti su ta gelyte?
lb sunku patarti, kai nesimato jos bukles

QUOTE(SoJa @ 2008 07 15, 17:25)
siaip tai nezinau ar tai desningumas ar tik atsitiktinumas, bet i sia tema atejau tik kai mano gelyte keiki pradejo auginti. tada paskaiciau Jusu postus ir supratau, kad geleyte priziurejau pagal savo visdinius isitikinimus ir beje irgi mirkydavau ja kelias valandas. Tai gal tu keikiu krovimo paslaptis ir yra perlaistymas ?
Pas mane irgi taip pat nudziuvusi ziedstiebio virsunele kaip pas inetum ir jau du diziuliai lapai ir dvi kol kas dar nelebai dideles saknytes
Pas mane irgi taip pat nudziuvusi ziedstiebio virsunele kaip pas inetum ir jau du diziuliai lapai ir dvi kol kas dar nelebai dideles saknytes

na maniske pradejo irgi keiki auginti, bet ji dar zydi, saknys sveikos, lapai grazus

QUOTE(rika3 @ 2008 07 15, 17:31)
na tai manau atsigaus

o kaip ja priziurit, kaip laistot, kiek saules gauna

QUOTE(aistukas @ 2008 07 15, 17:52)
dar palauk, jau geriau biski sausiau laikyt, nei dregniau

QUOTE(rena @ 2008 07 15, 17:14)
na maniske pradejo irgi keiki auginti, bet ji dar zydi, saknys sveikos, lapai grazus

Manosios bukle irgi buvo puiki, krove ziedus, lapai bujojo kaip isproteje, ir tik nudziuvo vienas ziedstiebis ir is karto keikis ant jo uzsimezge. bet tuo metu labai jau stipriai savo geliuka perlaistydavau

QUOTE(SoJa @ 2008 07 15, 18:37)
Manosios bukle irgi buvo puiki, krove ziedus, lapai bujojo kaip isproteje, ir tik nudziuvo vienas ziedstiebis ir is karto keikis ant jo uzsimezge. bet tuo metu labai jau stipriai savo geliuka perlaistydavau 

na tai gal tos kurios laikomos dregnai ir augina keikius
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 17:40)
Nu tai va ivertinus savo ir inetum praktika sioje srityje man butent taip ir pasirode

aneizzaatsiprasau

Mergaitės,noriu paklausti,kai nužydi falenopsis,ar šakelias iš karto reikia nukirpti,ar jos turi nudžiūti ir tik po to?

QUOTE(SoJa @ 2008 07 15, 18:48)
Nu tai va ivertinus savo ir inetum praktika sioje srityje man butent taip ir pasirode
aneizzaatsiprasau
vis niekaip man nepavyksta iki Jusu sesutes nuvaziuoti
atrodo ir vienas miestas, o kai viskas skirtingose miesto dalyse, tai vis kazkas atsitinka
o kai prisiruosiu tai nepagaunu Jusu sesutes
, bet kita savaite jau tikrai ispresiu si reikaliuka. Labai atsiprasau uz nepatogumus 

aneizzaatsiprasau

man tai jokie nepatogumai

QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 18:40)
na kad mano ta miniuke, kur keiki auginas (na bent as taip manau, nes i ziedstiebi nelabai panasu

ai zo nesuprasi nuo ko tie keikiai lenda

QUOTE(vikka @ 2008 07 15, 18:51)
Mergaitės,noriu paklausti,kai nužydi falenopsis,ar šakelias iš karto reikia nukirpti,ar jos turi nudžiūti ir tik po to? 

na cia priklauso nuo kiekvienos seimininks, siaip tai kartais is akuciu dar islenda ziedstiebiai su pumpurais ir poto ji dar zydi, jei jau stiebas pradeda dziuti tai kirpk iki kur dzius