Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

tik lapai ir ziedai pakenkti
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 15, 17:31)

tai gelyte numes tuos pakenktus lapus, ziedztiebi jei toks dar yra reiketu nukirpti ir tinkamai priziurint tikrai atsigaus
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2008 07 15, 14:33)
Sveikutes 4u.gif

Turiu klausimeli: laistyti ar nelaistyti?
Mano naujai isigytos orchytes saknys jau, matau, pasidabravusios, bet ant vazoniko sieneliu is vidaus taipogi matau rasa. kaip elgtis?

Busiu ikyri ax.gif
Gal kas visgi patartu blush2.gif
Atsakyti
aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2008 07 15, 17:52)
Busiu ikyri ax.gif

dar kokia dienele ar dvi palauk
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 07 15, 15:48)
aneizza ir rena, Jums jau issiustos gelytes, ryt laukit ziniu  4u.gif

jeeeeega bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 15, 16:31)
nu ir begedis tavo vyras  verysad.gif

mano falenopsis vis dar leisgyvis verysad.gif  lapai nuleipe, ziedkotis su ziedais vis dar vietoj  blush2.gif saknys nukarpytos ir jis pries dvi savaites persodintas. dabar jus man pasakykit, ar galiu esant tokiai situacijai daryt bandyma su keikiboostu? ar geriau pjaut ta ziedkoti zemen ir daryt toki eksperimenta kaip rena (paguldyt i dregna smeliuka)? nu noriu ir as tu keikiu uzsiaugint kazkokiu budu  biggrin.gif

as tai nepykstu ant jo, nes jis niekada man nepasako NE, kai uzsimanau geles, o kaip tik dar paskatina ax.gif

kirpk ta ziedstiebi, padaryk karsta dusa ir dek gal gelyte i reanimatoriu g.gif

smile.gif+2008 07 15, 16:38-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 15, 16:38)
O man gerai tfu tfu tfu, niekas ne negalvoja apie tai,kad galetu mane iskraustyt kur su gelytem mano smile.gif 

nu as tai irgi niekur nesiruosiu kraustytis schmoll.gif as tai tik pildau savo kambarius gelem, o vietos tai dar dafiga bigsmile.gif o yra juk dar vienas aukstas, kuri reiks irgi papyldyt gelytem ax.gif o vat gelyne, tai as pritingiu kapstytis blush2.gif tai pas amne kuklus gelynukas tongue.gif

Papildyta:

QUOTE(rika3 @ 2008 07 15, 16:57)
sveikos,merginos,pas mamo mamyte orchyte jau antra kart zydejo,sveika ir grazi buvo,bet karta padejo ja kazkas prie arbatinuko ir kasti garai jai pakenke,ziedai nuvyto.lapai susigrankcliojo,vos gyva.Kazin ar jai eina ka nors padaryti su ta gelyte?

lb sunku patarti, kai nesimato jos bukles rolleyes.gif

QUOTE(SoJa @ 2008 07 15, 17:25)
siaip tai nezinau ar tai desningumas ar tik atsitiktinumas, bet i sia tema atejau tik kai mano gelyte keiki pradejo auginti. tada paskaiciau Jusu postus ir supratau, kad geleyte priziurejau pagal savo visdinius isitikinimus ir beje irgi mirkydavau ja kelias valandas. Tai gal tu keikiu krovimo paslaptis ir yra perlaistymas ?
Pas mane irgi taip pat nudziuvusi ziedstiebio virsunele kaip pas inetum ir jau du diziuliai lapai ir dvi kol kas dar nelebai dideles saknytes smile.gif

na maniske pradejo irgi keiki auginti, bet ji dar zydi, saknys sveikos, lapai grazus g.gif

QUOTE(rika3 @ 2008 07 15, 17:31)

na tai manau atsigaus smile.gif
o kaip ja priziurit, kaip laistot, kiek saules gauna g.gif

QUOTE(aistukas @ 2008 07 15, 17:52)

dar palauk, jau geriau biski sausiau laikyt, nei dregniau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 15, 17:14)

na maniske pradejo irgi keiki auginti, bet ji dar zydi, saknys sveikos, lapai grazus g.gif

Manosios bukle irgi buvo puiki, krove ziedus, lapai bujojo kaip isproteje, ir tik nudziuvo vienas ziedstiebis ir is karto keikis ant jo uzsimezge. bet tuo metu labai jau stipriai savo geliuka perlaistydavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 15, 18:37)
Manosios bukle irgi buvo puiki, krove ziedus, lapai bujojo kaip isproteje, ir tik nudziuvo vienas ziedstiebis ir is karto keikis ant jo uzsimezge. bet tuo metu labai jau stipriai savo geliuka perlaistydavau  blush2.gif

na tai gal tos kurios laikomos dregnai ir augina keikius
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 17:40)

Nu tai va ivertinus savo ir inetum praktika sioje srityje man butent taip ir pasirode lotuliukas.gif
aneizzaatsiprasau blush2.gif vis niekaip man nepavyksta iki Jusu sesutes nuvaziuoti blush2.gif atrodo ir vienas miestas, o kai viskas skirtingose miesto dalyse, tai vis kazkas atsitinka doh.gif o kai prisiruosiu tai nepagaunu Jusu sesutes doh.gif , bet kita savaite jau tikrai ispresiu si reikaliuka. Labai atsiprasau uz nepatogumus blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės,noriu paklausti,kai nužydi falenopsis,ar šakelias iš karto reikia nukirpti,ar jos turi nudžiūti ir tik po to? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 15, 18:48)
Nu tai va ivertinus savo ir inetum praktika sioje srityje man butent taip ir pasirode  lotuliukas.gif
aneizzaatsiprasau  blush2.gif vis niekaip man nepavyksta iki Jusu sesutes nuvaziuoti blush2.gif atrodo ir vienas miestas, o kai viskas skirtingose miesto dalyse, tai vis kazkas atsitinka  doh.gif o kai prisiruosiu tai nepagaunu Jusu sesutes  doh.gif , bet kita savaite jau tikrai ispresiu si reikaliuka. Labai atsiprasau uz nepatogumus  blush2.gif

man tai jokie nepatogumai irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 18:40)

na kad mano ta miniuke, kur keiki auginas (na bent as taip manau, nes i ziedstiebi nelabai panasu g.gif ), tai ji kaip tik sausiau laikoma g.gif
ai zo nesuprasi nuo ko tie keikiai lenda g.gif

QUOTE(vikka @ 2008 07 15, 18:51)
Mergaitės,noriu paklausti,kai nužydi falenopsis,ar šakelias iš karto reikia nukirpti,ar jos turi nudžiūti ir tik po to? g.gif

na cia priklauso nuo kiekvienos seimininks, siaip tai kartais is akuciu dar islenda ziedstiebiai su pumpurais ir poto ji dar zydi, jei jau stiebas pradeda dziuti tai kirpk iki kur dzius smile.gif
Atsakyti