Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Na jusu ir tempai doh.gif boze boze... Jau nebespeju paskui jus ax.gif
Kadangi dabar turiu siek tiek kitu uzsiemimu,lankysiuosi cia retai, ateisiu nebent pasigrozeti jusu grozybemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 15, 20:39)
gal galit ir man kokia nuorodą mestelt, kur apie tu keikių išauginimą iš žiedstiebio? sumasčiau ir aš...

imetu domekis: http://www.orchideenvermehrung.at/
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 22:09)

dėkui 4u.gif

tai kaip supratau ta akutė turi būt dar gyva? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 15 liepos 2008 - 21:14
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 15, 22:12)
dėkui  4u.gif

tai kaip supratau ta akutė turi būt dar gyva?  g.gif

taip turi buti gyva
Atsakyti
Labukas
Ir as jau prie tų manjakių blush2.gif
Turiu 4 phanelopsius smile.gif
Per viena menesi ax.gif
Viena gavau, po savaites kita, trecia ir ketvirta jau pati nusipirkau cool.gif
Nusipirkau trasas Vilmorin. Ar kas naudoja tokias? Kokios pacios geriausios?
Ir buvo klausimas vienos mergickos, bet niekas neatsake, tai paklausiu dar karta:
Jei virsutines saknys jau sidabrines, o apacioj dar yra rasos laseliu, ar reik laistyt, nupurkst ar dar ko nors imstis?
O kaip reikalai su saule? Ar joms patinka tiesioginiai saules spinduliai? Mano namuose jos padetos ant palanges, tai nuo mazdaug 14 val i jas sviecia saulute. Ar nesudziovinsiu ju? g.gif

Kaip naujoke, sudejau viska, kas labiausiai domina. Lauksiu atsakymu ax.gif
Atsakyti
Mane sios gelytes zavi. Tik vat niekaip neprisiverciu saviskiu nupaveiksluoti, o dabar jos ir nezydi...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 07 15, 22:57)
Labukas
Ir as jau prie tų manjakių blush2.gif
Turiu 4 phanelopsius smile.gif
Per viena menesi ax.gif
Viena gavau, po savaites kita, trecia ir ketvirta jau pati nusipirkau cool.gif
Nusipirkau trasas Vilmorin. Ar kas naudoja tokias? Kokios pacios geriausios?
Ir buvo klausimas vienos mergickos, bet niekas neatsake, tai paklausiu dar karta:
Jei virsutines saknys jau sidabrines, o apacioj dar yra rasos laseliu, ar reik laistyt, nupurkst ar dar ko nors imstis?
O kaip reikalai su saule? Ar joms patinka tiesioginiai saules spinduliai? Mano namuose jos padetos ant palanges, tai nuo mazdaug 14 val i jas sviecia saulute. Ar nesudziovinsiu ju? g.gif

Kaip naujoke, sudejau viska, kas labiausiai domina. Lauksiu atsakymu ax.gif

kai naujokei pats geriausias atsakymas ir patarimas - atsidaryti pirma sios temos puslapi, atidziai viska perskaityti ir kai kils klausimu tada klausti. Pirmame puslapyje sudeta laaaaaabai daug info

Vilmorin trasos tinka orchems
Papildyta:
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 15, 22:59)
Mane sios gelytes zavi. Tik vat niekaip neprisiverciu saviskiu nupaveiksluoti, o dabar jos ir nezydi...

sveika orchiu dar viena myletoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 15 liepos 2008 - 22:06
Nu bet ir tempai doh.gif doh.gif Kaip prisedu prie kompo dabar tik vakarais, tai bisk uztrunka viska perverst doh.gif

QUOTE(kilka @ 2008 07 14, 23:08)
Pasidarai gera anestezija(100gr be užkandos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) Ir visos baimės išlakstys biggrin.gif

Nu jo, neblogai butu lotuliukas.gif

QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 15, 09:55)
blink.gif jei ne paslaptis į ką buvai pasodinuo?(aš irrgi noriu.. blush2.gif )
wub.gif
atvežk man, nė nualpt nespėsi kaip bus išoperuota devil.gif 

Isodinta i eKSTRA substrata ir nuo gimimo sedi moliniam vazone biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 15, 11:24)

kaip aš baltai pavydžiu toms, kurioms keikius augina  blush2.gif  ir dar kai kurioms ne vieną... doh.gif  ir jie dar žydi... thumbup.gif

Nu kai kam, tai tikras galvos skausmas doh.gif biggrin.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 11:42)
Suskaiciavau savo orches  doh.gif  25, dar trys atkeliauja is skm ir pas Taraca uzsisakiau, bet as taip jas sukomponuoju namie, kad miskas tikrai nesigauna  smile.gif  kiekviena gelyte turi savo vieta  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Respektas ploja.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 13:34)
nu kad ne  smile.gif kai pabaigsiu galima bet kada vel uzsisakyti  mirksiukas.gif
dabar galvoju ar tiktu cimbui, substratas smulkus epifitinems orchidejoms?  g.gif

O durpiu neturi?
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 15, 23:17)
O durpiu neturi?

turiu, o jos ka?
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 15, 22:19)
turiu, o jos ka?

Cymbus geriausiai sodinti i durpiu misini su stambia zieve( aeracijai pagerinti)
Ant dugno dar ir arkliu mesla megsta( jei turi po ranka) topsecret.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky: 15 liepos 2008 - 22:23
Aciu Aneizza ir Rena uz atsakyma 4u.gif
Man ta gelyte labai brangi. Nusipirkau nukainota, kaip cia kazkas minejo is Akropolio maximkos uz 10 lt, tokia jau nuleipusiais ziedais, bet dar ir su pumpuriukais. Maciau, kad is keliu akuciu dar leidzia, kaip man atrodo ziedstiebius, taigi, tikiuos , kad ji dar pazydes, todel noriu ja kuo geriau pasirupint. jI tokia didziaziede zalsvai balta. Man labai grazi wub.gif

Zodziu, lauksiu kol aprasojimas isnyks visiskai , o tada jau laistysiu. O kazi ar zydet ketinancia gelyte geriau su paprastu vandenuku ar su trasom laistyt? Kad jai ziedu augimas tik nesustotu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 15, 23:21)
Cymbus geriausiai sodinti i durpiu misini su stambia zieve( aeracijai pagerinti)
Ant  dugno dar ir arkliu mesla megsta( jei turi po ranka) topsecret.gif  lotuliukas.gif

o reikes pabandyti, viena auginuka pasisodinti
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2008 07 15, 23:23)
Aciu Aneizza ir Rena uz atsakyma 4u.gif
Man ta gelyte labai brangi. Nusipirkau nukainota, kaip cia kazkas minejo is Akropolio maximkos uz 10 lt, tokia jau nuleipusiais ziedais, bet dar ir su pumpuriukais. Maciau, kad is keliu akuciu dar leidzia, kaip man atrodo ziedstiebius, taigi, tikiuos , kad ji dar pazydes, todel noriu ja kuo geriau pasirupint. jI tokia didziaziede zalsvai balta. Man labai grazi wub.gif

Zodziu, lauksiu kol aprasojimas isnyks visiskai , o tada jau laistysiu. O kazi ar zydet ketinancia gelyte geriau su paprastu vandenuku ar su trasom laistyt? Kad jai ziedu augimas tik nesustotu. g.gif

pamirkyk koki 20 min kambario temperaturos vandenyje, o tada kokia minutele trasose 4u.gif (vandenyje su trasomis)
Atsakyti