Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(NERA @ 2008 07 14, 17:54)
Nesu gera fotografė, bet man atrodo matosi, kad viena šakelė geltona, o kita dar žalia. Tiesiog norėjau profesionalų patarimo.

nereikia but fotografu 4u.gif norejau pasakyt kad nerodo tavo nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 14, 20:56)
as dar nieko neragavau schmoll.gif

o kam? blink.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Photobucketas nulūžęs buvo doh.gif
Tikiuosi dabar matosi unsure.gif
user posted image
Atsakyti
kokie dar tylėjimo įžadai biggrin.gif juk buvau išvykus pakeliaut...

šiandien buvau ir akro maximoj ir ermitaže (čia Klp), bet jau kaip nustebau doh.gif ermitaže tai NEI VIENOS nukainuotos orchės, tai mąstau dabar kuri čia pasidarbavo? lotuliukas.gif o mažes pardavinėja po 24,99 Lt schmoll.gif o maximoj tai apstulbau, nes beveik 80 proc. orchių buvo nuleipę, nudžiūvę, žiedai nubirę, nuvytę, ir visos stovi kaip geriausių gėlių pardavime už normalias kainas doh.gif

dar mąstau gal ir man su tais žiedkočiais nužydėjusiais pažaist g.gif kaip jūs kad ten darot..o reikia dar gyvos akutės? ar nesvarbu?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 07 14, 21:08)
Photobucketas nulūžęs  buvo doh.gif
Tikiuosi dabar matosi unsure.gif

dabu matos...tai ta nuvytusį reik kirpt žemėn g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 07 14, 20:54)
Nesu gera fotografė, bet man atrodo matosi, kad viena šakelė geltona, o kita dar žalia. Tiesiog norėjau profesionalų patarimo.

man iš pradžių irgi nerodė, dabar jau rodo ax.gif manau tas žiedkotis jau baigia savo gyvenimą..ar ten dar kita šakelė nežydėjus??? palauk gal dar dieneles kelias, jei džiūs visas, tai nukirp, nors gali ir dabar tą džiūstantį kirpt iki tos vietos jei labai negražu rolleyes.gif aš tai nekirpčiau dar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 14 liepos 2008 - 20:13
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 14, 21:09)
šiandien buvau ir akro maximoj ir ermitaže (čia Klp), bet jau kaip nustebau  doh.gif  ermitaže tai NEI VIENOS nukainuotos orchės, tai mąstau dabar kuri čia pasidarbavo?  lotuliukas.gif  o mažes pardavinėja po 24,99 Lt  schmoll.gif  o maximoj tai apstulbau, nes beveik 80 proc. orchių buvo nuleipę, nudžiūvę, žiedai nubirę, nuvytę, ir visos stovi kaip geriausių gėlių pardavime už normalias kainas  doh.gif

dar mąstau gal ir man su tais žiedkočiais nužydėjusiais pažaist  g.gif  kaip jūs kad ten darot..o reikia dar gyvos akutės? ar nesvarbu?

buvau ir aš ten vakar, tiesiog pasibaisėjau, šiaip gėlyčių papigiai nebeieškau, bet mokėt užpusgyvę 60-70 lt... schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū. Luktelsiu dar kelias dieneles. Bijau, kad ir kita šakutė nepradėtų geltonuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 07 14, 14:09)
skm ir aneizza ačiu,gavau jūsų siuntinukus  thumbup.gif

Prasom prasom, kad tik rezultatai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 07 14, 21:19)
Ačiū. Luktelsiu dar kelias dieneles. Bijau, kad ir kita šakutė nepradėtų geltonuoti unsure.gif

šiaip jei ji ruošias žydėt dar tai neturėtų g.gif nebent ją per mažai laistai, tada gali nudžiūt visai, ar senai jau žydi gėlytė? ir kiek dažnai laistai?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 14, 20:56)
o kur cia pas mus profai g.gif

na as 'mieruoju' pagal save smile.gif su savo ziniu bagazyciu ir patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 14, 20:41)
aneizza ačiū 4u.gif gavau siuntinuką wub.gif bet susivėliau visai, kaip dalijotės? nedrystu nė atidaryt kol su Taniusha nesusisiekiau unsure.gif

parasyk taniuskai az ji man jau rase, bet savaitgali nebuvau net prie kompo prisedus doh.gif as kabinau su mentele tokia plonyte it atskyriau
Atsakyti