Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Apziurejau savo uki ir nusprendziau, kad mano vienas phaliukas tikrai isprotejes doh.gif Negana to, kad keikis isleistas is pazasteles, jau su pusmetrinem saknim doh.gif , niekaip nesugalvoju, kaip atskirti, kad nenumarint abieju. Is kitos pazasteles antra keiki pradejo leist. Ilgai stovejo toks smaigalys islindes- galvojau bus ziedukai clap.gif - neiko panasaus schmoll.gif - keikis.
O dar saknisn orines kaip idomiai pradejo leist. kazkaip is sono g.gif Nebuvau taip macius unsure.gif Eisiu, tuoj nufotkinsiu , kad aiskiau butu
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 14, 23:29)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tik jau sakyčiau,čia truput drastiškos priemonės,bet ko tik nesiimt tenka,norint pasiekt rezultatų. lotuliukas.gif

svarbiausia rez drinks_cheers.gif ultatas
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 14, 22:37)
Apziurejau savo uki ir nusprendziau, kad mano vienas phaliukas tikrai isprotejes doh.gif Negana to, kad keikis isleistas is pazasteles, jau su pusmetrinem saknim doh.gif , niekaip nesugalvoju, kaip atskirti, kad nenumarint abieju. Is kitos pazasteles antra keiki pradejo leist. Ilgai stovejo toks smaigalys islindes- galvojau bus ziedukai clap.gif - neiko panasaus schmoll.gif - keikis.
O dar  saknisn orines kaip idomiai pradejo leist. kazkaip is sono g.gif  Nebuvau taip macius unsure.gif  Eisiu, tuoj nufotkinsiu , kad aiskiau butu

unsure.gif Ogoo,matyt gerai patrešei,kad taip daugintis pradėjo,sako kad prieš mirti phalikai aktyviai vaikuojasi,nors aš tuom ir netikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 14, 23:37)
O dar  saknisn orines kaip idomiai pradejo leist. kazkaip is sono g.gif  Nebuvau taip macius unsure.gif  Eisiu, tuoj nufotkinsiu , kad aiskiau butu

na idomiai cia pas tave, laukiam foto
Atsakyti
Nuva 4u.gif
Keikiai is abieju pusiu, saknu isaugos ir visas saknu gyvatynas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kilka @ 2008 07 14, 22:39)
unsure.gif Ogoo,matyt gerai patrešei,kad taip daugintis pradėjo,sako kad prieš mirti phalikai aktyviai vaikuojasi,nors aš tuom ir netikiu schmoll.gif

Nu nepanasu, kad ji uzsilenkinet ruosiasi g.gif
Atsakyti
swoon.gif swoon.gif swoon.gif Jo,tikrai nepasakyčiau kad jai paskutinioji artėja.
Teks matyt rizikuoti ir atsagiai dičkį išoperuoti,arba palik,gražiai atrodys kai žydės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 14, 23:48)

jetau kokia darbsti gelyte 4u.gif
o dar ir ziedkociu kokia galybe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 14 liepos 2008 - 22:53
O maniškis vienas falenopsis irgi kazka augina is pazasteles, siandien laistydama pastebejau. Taip noreciau,kad butu ziedstiebis.. wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 14, 23:54-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 14, 23:54)
O maniškis vienas falenopsis irgi kazka augina is pazasteles, siandien laistydama pastebejau. Taip noreciau,kad butu  ziedstiebis..  wub.gif

laikom kumscius, kad taip ir butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 14, 22:51)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Jo,tikrai nepasakyčiau kad jai paskutinioji artėja.
Teks matyt rizikuoti ir atsagiai dičkį išoperuoti,arba palik,gražiai atrodys kai žydės wub.gif  wub.gif

Jau man ten visai ji lipa is vazono doh.gif Jei abu keikius palikt, tai doh.gif doh.gif
Cia skaitosi, kad rudeni persodinta doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 07 14, 22:54-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 14, 22:54)
O maniškis vienas falenopsis irgi kazka augina is pazasteles, siandien laistydama pastebejau. Taip noreciau,kad butu  ziedstiebis..  wub.gif

As ir laikau kumstukus uz ziedus drinks_cheers.gif

P.S. tik dabar pastebejau, koks ziaurus tavo parasas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 14, 23:48)
Nuva 4u.gif
Keikiai is abieju pusiu, saknu isaugos ir visas saknu gyvatynas doh.gif
Papildyta:

Saunuole gelyte ir jos seimininke 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 14, 22:57)
Jau man ten visai ji lipa is vazono doh.gif  Jei abu keikius palikt, tai doh.gif  doh.gif
Cia skaitosi, kad rudeni persodinta doh.gif

Tai tada teks tikrai dideli lupti.Jamk aštru dyyyyyyyyyyyyydeli peili ir operuok. cool.gif
Atsakyti