Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 14, 20:21)
šiaip jei ji ruošias žydėt dar tai neturėtų  g.gif  nebent ją per mažai laistai, tada gali nudžiūt visai, ar senai jau žydi gėlytė? ir kiek dažnai laistai?

Žydėti tik ruošiasi ta šakelė, o žydėjo jau senai. Laistyt nelaistau, pamirkau ją vandenyje maždaug kas 10 dienų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 07 14, 21:27)
Žydėti tik ruošiasi ta šakelė, o žydėjo jau senai. Laistyt nelaistau, pamirkau ją vandenyje maždaug kas 10 dienų unsure.gif

šiaip tada viskas ok rolleyes.gif turėtų ir žydėt ji...na bet jei kažkas gėlei nepatiko ir ji sumąstė nudžiūt..tai jau nukirpsi ar ne, manau tai neįtakos g.gif
Atsakyti
Zinot ka, siandien pagalvojau, kad kai praeita pirmadieni pirkau orchideja, tai dar jos nelaisciau, bet kad dar zalios saknys, ir rasos laseliu yra g.gif nezinau ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 14, 21:32)
Zinot ka, siandien pagalvojau, kad kai praeita pirmadieni pirkau orchideja, tai dar jos nelaisciau, bet kad dar zalios saknys, ir rasos laseliu yra  g.gif  nezinau ka daryt..

gal neskubėk... jei dar matos kad tikrai drėgna g.gif
Atsakyti
Zinot ka, siandien pagalvojau, kad kai praeita pirmadieni pirkau orchideja, tai dar jos nelaisciau, bet kad dar zalios saknys, ir rasos laseliu yra  g.gif  nezinau ka daryt..

nesvarbu kada pirkai, jei gelytes vazonelis dar aprasojes nelaistyk 4u.gif
Atsakyti

tai ir palik ramybėj irnesakyk.gif kai pradės šaknys "sidabruotis" ir palaistysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 14, 21:25)
parasyk taniuskai az ji man jau rase, bet savaitgali nebuvau net prie kompo prisedus  doh.gif as kabinau su mentele tokia plonyte it atskyriau

nu jo, mamyčių vargeliai ją nuo kompo nuginė 2.gif susitarsim mudvi ką nors irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 14, 21:41)
nu jo, mamyčių vargeliai ją nuo kompo nuginė 2.gif susitarsim mudvi ką nors irnesakyk.gif

gerai thumbup.gif

tik dvi dienas nebuvau namie, o gelytes tai juda i prieki, lapiukus augina, ziedukus skleidzia, nu bet ziedkotis vienas pastrigo doh.gif persigalvojo ir nebeauga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 14 liepos 2008 - 21:22
QUOTE(Laivite @ 2008 07 14, 17:08)
Is mano praktikos tai per pusantros savaites nieko neatsitiko  mirksiukas.gif
Aisku pries tai as jas gerai prilaisciau ir patresiau  4u.gif
Pas mane cambria isleido du ziedynkocius net nustebau nes pagalvojau kad jei ji man nezydes mesiu lauk  wub.gif

Registruojuosi,
Maniškės kartais po dvi savaites prastovi nelaistytos,kenčia nabagės,o kas daryt doh.gif
Panaši situacija kaip su Laivite cambria buvo su mano zygu.Ilgai sedėjo,kol mano kantrybė baigės persodinau,pasakiau kad jei nebus rezultato ,keliaus lauk,tai dabar jau tokis nemažas žiedkotisir pumpuriukai jau truput matos,taip idomu kokia gi spalva bus wub.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 14, 23:18)
Registruojuosi,
Maniškės kartais po dvi savaites prastovi nelaistytos,kenčia nabagės,o kas daryt doh.gif
Panaši situacija kaip su  Laivite cambria buvo su mano zygu.Ilgai sedėjo,kol mano kantrybė baigės persodinau,pasakiau kad jei nebus rezultato ,keliaus lauk,tai dabar jau tokis nemažas žiedkotisir pumpuriukai jau truput matos,taip idomu kokia gi spalva bus wub.gif  g.gif

dar karta pasitvirtino tai jog gelytes kartais reikia pagasdinti
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 14, 22:26)
dar karta pasitvirtino tai jog gelytes kartais reikia pagasdinti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tik jau sakyčiau,čia truput drastiškos priemonės,bet ko tik nesiimt tenka,norint pasiekt rezultatų. lotuliukas.gif
Atsakyti