Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

Ar niekad nebuvo tokio jausmo, kad tenka kovoti su vyro draugais dėl jo dėmesio? Man nuo pat santuokos pradžios toks jausmas buvo. Vakar perskaičiau straipsnį, kad tai kartais gali būti pavojinga santykiams šeimoje, na pernelyg didelis vyro dėmesys draugams. Man buvo taip kol dar gyvenom barake, vyras grįžta, pavalgo ir pas draugą... Ten būdavo iki 10val vakaro. Tai ką aš jam buvau nereikalinga? Nors sakydavo, kad reikalinga. Ar tikrai negalima nieko padaryti tokiu atveju, nes aš ir ramiai leidau ir pykau, žodžiu nuo to prasidėjo mūsų nesutarimai. Siaubas kažkoks. Tai va ar jo draugai labai įtakoja jūsų santykius?
Atsakyti
Man isvis nepatinka vyro draugai sad.gif mazai jis ju turi, nu bet tikrai nepatinka mad.gif
Vienas turi zmona ir leliuka, o laksto pas kitas unsure.gif Nenoriu, kad su tokiu bendrautu....
Kitas naudojasi mano vyro gerumu unsure.gif sudai kazkokie huh.gif
Noreciau, kad draugai butu bendri, kokia faina susituokusi porele, o ne taip sad.gif
Atsakyti
Man irgi nuo pat pradžių nerealiai nepatiko vyro draugai, bet taikiausi, bet kokie jų pokalbiai: visos bobos ir pan, ir viengungiai užkietėję. Siaubas. Užtai kai tai pradėjau jam sakyti ir prasidėjo pykčiai.
Atsakyti
O as saviskiui tiesiai sviesiai sakau, kad man nepatinka ir taskas wink.gif
Atsakyti
Na yra ir pas maniski tu draugu.Dabar gal maziau susiena,o anksciau tik paskambindavo koks,ziurek jau ir lekia pro duris.na,aisku,jei kokia beda budavo,padedavo tie draugai,negaliu sakyt,kad labai blogi,bet...
Atsakyti
tongue.gif mano vyras nors ir turi draugu bet su jais be manes nesitranko, ir isvis jam draugai paskutinej vietoj... fu nors tiek gerai, kad nereik jo dar ir su draugais dalintis, nes viena turejau berna kuriam draugai buvo pirmoj vietoj, tai palikdama ji pasakiau: tai ir zenykis su savo tais draugais mad.gif jau taip buvo uzknise tie jo draugeliai
Atsakyti
Man ypač nepatinka kai kai jam pasakydavau, jis apsisuka ir išeina tiesiai ten. Arba kur išėjęs nekelia ragelio, tipo užsiėmęs su tuo nesąmone. mad.gif mad.gif
Atsakyti
joo,

paskaiciau jusu mintis ir atsipuciau, kad vyro draugai jo broliai. na dar yra keletas, su kuriais pabendrauja karta i puse metu. bet visas demesys skirtas man ir sunui. aciu jam uz tai.

bet reik pastebeti, ad ir as nelabai draugiu turiu, taip pat visa savo demesi skiriu vyrui ir sunui. panasus mudu, todel ir gera mums kartu smile.gif
Atsakyti
nu pas mano vyra kai draugavom, tai isvis jo draigai vos ne visi buvo tikras manekenu paradas, grazuokiukai issipuste issiciuste, baisus mergisiai, o ir patys tik i manekenes spoksodavo, tai va ir kaip galedavai ramiai nakti miegoti kai su tokiais draugais i trasa islekdavo? g.gif bet su vienu is ju ir as anksciau buvau draugavusi unsure.gif , tai vyras dar dabar apie mane abejotinai pagalvoja kaip ten ta musu draugyste buvo, nors tarp musu nieko ir nebuvo, kai pamaciau kas do per plevesa yra tongue.gif , kiek as triuso idejau pakol atmusiau savo vyreli nuo tu nevisprociu mad.gif , ir pats jau paskui pamate kas do per draugai, nors kai kurie dabar labai pasikeite, ir galiu pasakyti kad gerai sutinkam laugh.gif

as tai visada vyrui savo sakiau su kou susidesi toks ir pats patapsi, ir tai yra ziauri tiesa, nes blogi draugai labai is kelio veda, va dabr tokiu neturim, ir tikrai labai fainai gyvenam biggrin.gif ir mylime vienas kita labai labai heart.gif

oi a as cia dabar nusisneku, kad tokiu neturim taigi prisiminiau viena, per kuri sia vasara as nemazai asaru praliejau, nu kas ten do per draugas blink.gif blink.gif , as jo nekenciu, bet ir jis manes tai isivaizduokit kas do per atmosfera kai mes susieinam seimom (man jo zmoniuke faina tai todel tik ir einu), baisus isterikas gali visus durniais, chamais isvadinti, aprekti, kazkoks nenormalus, o kai jam uzeina tai paskambina kokia 2 val. nakties ir sako mano vyreliui "davai atvarai pirtis uzkurta" blink.gif , arba per ta krepsini kai musiskiai laimejo tai atvare 1 val. nakties ir issitempe maniski i miesta, svarbiausiai, kad baisu su juo turi kazkokiu tai priesu, geria vairuodamas , tai vyrui sakiau kada primus ir tave kartu su juo arba uzmus vaziuojant jisai tave mad.gif . tai va toks vienintelis draugas, tik siaip jis yra dusios zmogus jam nieko negaila, tik chrarakteris chrienovas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 23 vasario 2004 - 12:37
Pritariu, kad geri vyro draugai, kai juos matai labai retai, arba labai labai retai. O šiaip tai man patinka, kai yra bendri draugai, bet kažkaip po vedybų, tokių nelabai daug liko, bet likę thumbup.gif
Atsakyti
Visi mano vyro draugai yra ir mano draugai. Jokiu nusiskundimu jo draugais neturiu. Jie visi ir seimose geri. Daznai savo vyrui jo draugus pavyzdziu statau.
Ir matomes mes tankiai, manes jie neuzknisa, netgi pralinksmina savo apsilankymais. clap_1.gif
Nebaisu man ir isleisti saviski su tokiais thumbup.gif draugais.
Atsakyti
Labai lux tema
Man labai gaila, bet aš per savo draugų antras puses netekau keleto artimų žmonių, todėl jaučiu labai teisėtą pykti jų žmonų atžvilgiu. Kol buvo draugai nevedę - viskas OK. Paskui jau ateidavo pas mane (t.y. pas mumi su žmona) jau dviese: įsivaizduokit klausom muziką ir tuomet pradėda jo antroji pusė aiškinti, kad mes va ne tokią muziką klausom, ar kad alų ne tokį geriam doh.gif Arba pvz apie kompus kalbam - jai neįdomu. Zirzia. Pasakiau labai atvirai: arba vaikštot po vieną, arba iš viso neikit pas mane. Tai ir atsisijojo: kurie liko - ateina be žmonų, o kurie ne - čia jau jų reikalas. O manoji žm. - žmogiukas prie meno - jai irgi ne bile kokią kompaniją pakiši - jai turi būt įdomus žmogus. Taip kad su kokiomis nors vidutinybėmis ji nelabai kalbos randa...

Taip kad bendrų draugų su žmona kaip ir neturim - ji turi savo, aš - savo. Ir dėl to perdaug nepergyvenam.
Atsakyti