Mano vyras, turi viena drauga, bet ten tai " ne razlei voda" Kol draugavom, tai beveik visur tryse varinejom, o dabar tai kazkodel vyras vengia kviestii svecius ar apskritai jausmas, kad nenori, kad mes bendrautumem. Man ir anksciau budavo jausmas, ad mano yras pavydi man savo draugo
O jam paciam tas draugas yra viskas. Vyras praleidzia daugiau laiko kartu nei su seima. jie kartu dirba, leidzia laisvalaiki kartu r jei as bandau priekaistauti, tai vyras suranda ivairiu pasiteisinimu.Nezinau, man rodos , jei netektu musu - jam nebutu toks didelis smugis, kaip , kad jei netektu savo daugo. Jau seniai nieko nesakau, nes tai beprasmiska. Tiesiog nebesuku del to galvos, bet ai dar viena is priezasciu, kodel ieskau idomiu zmoniu, pazinciu uzuot nukreipusi ta energija seimos labui. Kaip bus taip bus. Dzin.
Tikriausiai visur reikalingas saikas. Yra tokiu zmoniu, kurie jo nejaucia ir del to kencia artimieji. As labai megstu vyriskas kompnijas. Irgi nemegstu tokiu bobeliu, kurios aiskina ka ir kaip reiketu daryti, bet taip jau isejo, kad esu, kaip ir atsiribojusi nuo pasaulio. Bet man dar viskas priesaky

Tikriausiai visur reikalingas saikas. Yra tokiu zmoniu, kurie jo nejaucia ir del to kencia artimieji. As labai megstu vyriskas kompnijas. Irgi nemegstu tokiu bobeliu, kurios aiskina ka ir kaip reiketu daryti, bet taip jau isejo, kad esu, kaip ir atsiribojusi nuo pasaulio. Bet man dar viskas priesaky

Nu jo pasiskaiciau, bet panasaus atvejo i savo neuzmaciau. Cia del tu draugu mums keistai gavosi.Jo geriausias draugas mane buvo isimylejes, bet mano dabar jau vyras to nezinojo, na as jam nesakiau nors visi tai labai aiskiai mate, jis nesuprato, turbut net tokia mintis nebuvo toptelejusi, o tas draugas jam buvo kaip dievas, tik laisvadienis ir jis jam skambina, nors negaliu skustis del to ten demesio ir pan., bet viena karta neistveriau ir pasakiau, kad jis jam anaiptol ne draugas ir pasigailejau, kad taip pasakiau, bet saukstai po pietu turejau susakyti viska iki galo...Tai dabar ramu, nereikia jam skambinti. O nuo to draugo vel gavau keleta sms su komplimentais ir si karta parodziau saviskiui. ir ramiau ant dusios, nes pries tai jauciausi lyg ir kalta del to ,kad jis mane isimylejo, o dabar viskas o.k. O del kitu draugu, tai visi yra bendri ir su visais iki vieno sutariu, turim ir pora poreliu tad sauniai ir linksmai draugaujam . Vat . Aciu uz demesi

nu o pas mane kita beda-vyras pas draugus nelaksto,tik pas mama.ir taip kasdiena,kai tik atvaziuojam i gimtaji miesta,kuris yra 30km nuo musu gyvenamosios vietos.na,tik atvarom(o atvarom mes daznai)ir jis keturiom bega pas mama,mane palikes,nes mes su jo mama kaip kate su sunim.ir taip visus jo laisvadienius,kai atrodo noretus kartu pabuti...o draugu jam nereikia.nieko jam nereikia.tik mamos!ir patikekit,tai gali buti baisiau nei buvimas pas draugus...ir isvis nesuprantu ka suauges vyras gali kasdiena veikti pas mama?ypac turedamas nescia antraja puse,kuriai demesio lyg ir truksta...
Na, o maiskis is savo draugu vienintelies vedes
Vienas yra gerokai uz visus vyresnis, bet tas issiskyres, kitas vedes, turi vaikuti, bet zmonai po padu.. nors as ja ir suprantu... O visi kiti jauni, nevede, velniu prisveite... kas ju neprisveites...
tiesa, sakant tie draugai butu visiai nieko, jei jie susirinke tiek negertu.. kazkada mane visur kartu vyras vedziojosi, ikaldavom visi, budavau as viena ir kokie 6 bernai... dabar kai vaikuti turim nesigauna visur kartu varyti... na kol kas....
tik beda ne tame... bet kai paryciais draugas parveda gatava mano vyra ir sako tu tik nepyk, o pats dar gatavesnis... tai kraujas uzverda...
negali susirinkti zmoniskai paziuret koki dvd, kase ar futbola... kompus susijunge pazaist.. ikalt.. bet nenusigert ... o dabar susirenka... ir toks vaizdas startas ir kas greiciau iki finiso..
o paskui sestadieni blaivosi zusta.. sultinukus virt arbatytes...
visa savite lauki savaitgalio, o paskui pradedi laukt darbo dienu...
as ir pati velniu neblogai pasveitus... kazkada su vyru isgerdavom ir nemazai... ir palosdavom kortom ir siaip visokiu bezpridelu pridarydavom.. nu bet tas ju gerimas nesveikas... pamato bonka ir sudie visiems... manau kad cia jau problema..

Pas mumi irgi tas pats, apsizenijas mano diedas su savo draugais, nei vieno savaitgalio be draugu!!!!!!!!!! daug daug sauktuku visas milijonas
nei vieno sabvatgalio be alaus!!!!!!!!!!!!! dar daugiau sauktuku. Ir dar negana to vos ne kas vakara sugalvoja koks vienas balvonas uzeiti tipo vistiek ner kas veikti.
Is pradziu tai pykau bandziau kovoti bet
nieko neisejo, o dabar jo draugai ir mano draugai ir ziuriu kad visai su jais gerai, ir jau kai kuri savaitgali nesusitinkam pasitusinti
tai jau kaip ir nigerai...kazko truksta... Va taip va
buna siam pasauli nuo neapykantos iki meiles
As tikiu, kad draugai yra tylus angelai, kurie pakelia mus, kai patys sparnai aukstyn nepakyla."
nei vieno sabvatgalio be alaus!!!!!!!!!!!!! dar daugiau sauktuku. Ir dar negana to vos ne kas vakara sugalvoja koks vienas balvonas uzeiti tipo vistiek ner kas veikti.
Is pradziu tai pykau bandziau kovoti bet

As tikiu, kad draugai yra tylus angelai, kurie pakelia mus, kai patys sparnai aukstyn nepakyla."
Nera pas mus problemos del draugu, nes beveik visi vyro draugai - jo gimtojoje salyje
O be to, man jie visi labai patinka. Ir vyras pirmenybe teikia man, o tik paskui draugams. Siaip geriausi jo draugai - jo sesers vyras ir mano sesers draugas
Jei nuvaziuojam i svecius pas jo mama, tai visada kartu aplankom jo draugus arba draugai aplanko mus. Siaip ir pas mano draugus einam kartu, nes kol kas nejauciam poreikio eiti atskirai. Tiesa, mano vyras vienos mano drauges nemegsta
Ji yra MOKYTOJA, tai maniskiui baisiau nebuna. Jei noriu su ta mergicka pabendrauti, tai sako, gal eik viena

skaitau kad geras vyras turi su zmona ir gult ir kelt ir vaikus ziuret, a ne alu maukt kaip kokis brudas. ir tada nibus jakiu nisusipratimu seimoj ir gyvens anies ilgai ir laimingai. ir jums teip patariu kai pareis namo isgeris pilkit kakton, kad su fanarais ilgai vaiksciatu praeis noras su blogais draugais susidet ir vaikai niverks alkani ir zmona lovoj bus pateėnkinta laiminga
QUOTE (Gandras @ 2004 06 16, 16:22) |
skaitau kad geras vyras turi su zmona ir gult ir kelt ir vaikus ziuret, a ne alu maukt kaip kokis brudas. ir tada nibus jakiu nisusipratimu seimoj ir gyvens anies ilgai ir laimingai. ir jums teip patariu kai pareis namo isgeris pilkit kakton, kad su fanarais ilgai vaiksciatu praeis noras su blogais draugais susidet ir vaikai niverks alkani ir zmona lovoj bus pateėnkinta laiminga |
Oho...o kad si tavo posta pasiskaitytu tie patys brudai