dazniausiai mes bendraujam porom, t.y. jie su antrom pusem, o tie kurie neturi antru pusiu irgi yra laukiami sveciuose

gal mano poziuris toks del to, kad mes su sunum visada pirmiausia

QUOTE (Angele @ 2004 02 23, 15:07) |
Man kai nuotaika nekokia siuo metu, tai ir i tema atsakysiu kaip yra. Maniskis kazkoks i krastutinumus linkes. Ir ne tik draugai, bet ir kaimynai jam pirmoj vietoj. Kas atleks ta ar ana padaryt, tai ir lekia, o namuos nors ir tvanas. ![]() Jau nuo pat santuokos pradzios kaip susiras koki drauga, tai ir sedi pas ji iki isnaktu. Arba vos paskambina lekia, vaziuoja, i bedas klimsta, paskui traukt reikia. Ir apskritai jam nelabai pasakysi, tipo nepatinka nurodinejimai. O kai pasakau, kad man nepatinka, jis priesingai stengiasi daryt. ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 02 23, 14:52) |
Labai lux tema Man labai gaila, bet aš per savo draugų antras puses netekau keleto artimų žmonių, todėl jaučiu labai teisėtą pykti jų žmonų atžvilgiu. Kol buvo draugai nevedę - viskas OK. Paskui jau ateidavo pas mane (t.y. pas mumi su žmona) jau dviese: įsivaizduokit klausom muziką ir tuomet pradėda jo antroji pusė aiškinti, kad mes va ne tokią muziką klausom, ar kad alų ne tokį geriam ![]() |
QUOTE (ewa @ 2004 02 23, 16:02) |
(....) Atvaziuoja atsiveza viskio, prisisniojam. Mano vyras dazniausiai luzta, o as dalyvauju do poslednego konca (....) vyro draugai uzdraude savo zmonom su manim bendrauti, tipo blogiete as, isvesiu is kelio (...) |
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 02 23, 21:31) |
O kaip tycia mano draugu zmonos - mokytojos. Nesvarbu kokiu dalyku, bet mokytojoms as jauciu juoda alergija ir atpazistu jas is 50 metru. Ot kas per natura - mokyti gyvenimo visus ir visur........ Apskritai esu uz laisvos sielos zmones - nepakenciu bet kokiu varztu, elgesio stereotipų ir normu (išskyrus tas, kurias pats sukuriu) - bohemos žmogutis esu. |