Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

man tai vyro draugai tinka thumbup.gif
dazniausiai mes bendraujam porom, t.y. jie su antrom pusem, o tie kurie neturi antru pusiu irgi yra laukiami sveciuose thumbup.gif
gal mano poziuris toks del to, kad mes su sunum visada pirmiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Man kai nuotaika nekokia siuo metu, tai ir i tema atsakysiu kaip yra.
Maniskis kazkoks i krastutinumus linkes. Ir ne tik draugai, bet ir kaimynai jam pirmoj vietoj. Kas atleks ta ar ana padaryt, tai ir lekia, o namuos nors ir tvanas. mad.gif
Jau nuo pat santuokos pradzios kaip susiras koki drauga, tai ir sedi pas ji iki isnaktu. Arba vos paskambina lekia, vaziuoja, i bedas klimsta, paskui traukt reikia. Ir apskritai jam nelabai pasakysi, tipo nepatinka nurodinejimai. O kai pasakau, kad man nepatinka, jis priesingai stengiasi daryt. mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Angele @ 2004 02 23, 15:07)
Man kai nuotaika nekokia siuo metu, tai ir i tema atsakysiu kaip yra.
Maniskis kazkoks i krastutinumus linkes. Ir ne tik draugai, bet ir kaimynai jam pirmoj vietoj. Kas atleks ta ar ana padaryt, tai ir lekia, o namuos nors ir tvanas. mad.gif
Jau nuo pat santuokos pradzios kaip susiras koki drauga, tai ir sedi pas ji iki isnaktu. Arba vos paskambina lekia, vaziuoja, i bedas klimsta, paskui traukt reikia. Ir apskritai jam nelabai pasakysi, tipo nepatinka nurodinejimai. O kai pasakau, kad man nepatinka, jis priesingai stengiasi daryt. mad.gif mad.gif mad.gif

Va va lygiai tokia pati situacija buvo pas mane. Kai draugai prasikraustė, tai l.džiaugiausi. O paskui jis susirado kitą draugą televizorių smile.gif
Atsakyti
o wat maniskiui uztenka bendravimo su bendradarbiais ,kartais susitinka su kopkiu buvusiu klasioku (bet laaabai retai) tai kartais net varau-eik pasizmonek,pasilinksmink...o tas man-man ir namie gerai doh.gif
zinoma nesiskundziu,bet kai as pati su savo draugem max bunu nesimacius koki menesi(tai yra norma, palyginus mano intensyvu gyvenimo tempa) tai kartais ir vakare norisi kur iseiti,bet irgi labai retai taip buna...man gerai nes drauges galiu matyti diena kol vaikas darzely o vyras darbe o jau vyrui norint su kuo susitikti reiktu aukoti koki savaitgali ar vakara kuri jis nori praleist su mumis smile.gif
bet turiu tokia bendradarbe kurios vyras per 5 santuokos metus namie nakvojo tik gal koki trecdali naktu...tai jau sakyciau nesveika...na bet priprato moteriske,miegot viena g.gif jauciu as taip negaleciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 02 23, 14:52)
Labai lux tema
Man labai gaila, bet aš per savo draugų antras puses netekau keleto artimų žmonių, todėl jaučiu labai teisėtą pykti jų žmonų atžvilgiu. Kol buvo draugai nevedę - viskas OK. Paskui jau ateidavo pas mane (t.y. pas mumi su žmona) jau dviese: įsivaizduokit klausom muziką ir tuomet pradėda jo antroji pusė aiškinti, kad mes va ne tokią muziką klausom, ar kad alų ne tokį geriam doh.gif Arba pvz apie kompus kalbam - jai neįdomu. Zirzia.

Bjaurios bobos mad.gif As tokiu bobu negaliu pakest. Atvaziuoja pas mus draugai, vyrai kaip vyrai apziuri vaikuti, pasnekina, o bobos pradeda: tu ne taip maitini, kam nesioji visa laika, kodel vaikui soskes neduodi ir t.t. Zanudos kazkokios.
Kuo daugiau cia skaitau tuo labiau prieinu prie isvados, kad as kazkokia ne tokia. Va pvz. man su visokiais vyro draugais labai patinka. Atvaziuoja atsiveza viskio, prisisniojam. Mano vyras dazniausiai luzta, o as dalyvauju do poslednego konca. Nei man pachmielo, nei galvos ryte skauda. Tiesa pasakius as zinau, kad keli vyro draugai uzdraude savo zmonom su manim bendrauti, tipo blogiete as, isvesiu is kelio. Cha cha cha, mano vyras apie tai zino ir juokiasi is manes.
Net ir dabar kai esu maitinanti motina, man smagu pliurpti su vyro draugais apie kase, futbola. Jie gurksnoja aluti, as arbatele, bet vistiek liuks. Todel pas mus nesibaigia sveciai, ner kada liudet, ir depresijos jokios manes nepuola. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
niekaip nesuvokiu : merginos o kur jusu drauges? o kur jusu asmeninis gyvenimas ? blink.gif mano vyras irgi labai megsta senberniu kompanijas, irgi yra geras seimos zmogus bet nors retkarciais reikia gi ir su savo nors ir viena drauge
susibegti ir moteriskais liezuviais issilieti...(aisku proto ribose...) viena velyva vakara ir as neapsikentusi senberniu kompanijos labai ilgai uzsibuvusios tiesiog isprasiau visus lauk, nes svelniai tariant uzkniso...o man ryt reikejo i darba...
negalejau gi visa nakti nemiegoti ???? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 02 23, 16:02)

(....) Atvaziuoja atsiveza viskio, prisisniojam. Mano vyras dazniausiai luzta, o as dalyvauju do poslednego konca (....) vyro draugai uzdraude savo zmonom su manim bendrauti, tipo blogiete as, isvesiu is kelio (...)

Maladec esi smile.gif Ir toliau teip daryk, buk kompanijos siela - patikek, bent bus ka prisimena.

As su zmona irgi padalyvaudavau, net kai vaikiai visai mazi buvo. Na uzmigdom i lovyte ir pas draugus. Karta griztam - maziukes nera. Nus gal 3 -4 men. buvo. Ogi jinai nuo lovos nuropojus ir istrigus tarp sienos ir radioatoriaus (siltas metu laikas buvo - nekureno) - miega ten sau doh.gif Nus gyvenom tada susispaude - vaikas savo lovytes neturejo.... Dabar siurpas zmona paima kai pagalvoja, ale linksmai gyvenom smile.gif)

O kaip tycia mano draugu zmonos - mokytojos. Nesvarbu kokiu dalyku, bet mokytojoms as jauciu juoda alergija ir atpazistu jas is 50 metru. Ot kas per natura - mokyti gyvenimo visus ir visur........

Apskritai esu uz laisvos sielos zmones - nepakenciu bet kokiu varztu, elgesio stereotipų ir normu (išskyrus tas, kurias pats sukuriu) - bohemos žmogutis esu.
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 02 23, 21:31)

Apskritai esu uz laisvos sielos zmones - nepakenciu bet kokiu varztu, elgesio stereotipų ir normu (išskyrus tas, kurias pats sukuriu) - bohemos žmogutis esu.

tai jei tu pvz butum su manim,tau butu ne gyvenimas g.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (zuikelee @ 2004 02 23, 21:36)

tai jei tu pvz butum su manim,tau butu ne gyvenimas g.gif blink.gif biggrin.gif

Mokytoja ?? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 02 23, 21:40)
QUOTE (zuikelee @ 2004 02 23, 21:36)

tai jei tu pvz butum su manim,tau butu ne gyvenimas g.gif  blink.gif  biggrin.gif

Mokytoja ?? laugh.gif

oi neeee rolleyes.gif as tave kitaip veikciau laugh.gif
Atsakyti
mano zmonai irgi nepatinka kai as labai daug laiko praleizdavau garaze su draugais ir beabejo nevisi draugai jai priedusios bet yra keleta priezasciu kodel garazas "bentman" buvo paskutine vieta neskaitant keliu islekimo i bara "po bokala" isgert bet tai tikrai paskutine vieta kai gali pabut su draugais ir prie to pacio alucio siurbtelt ir aisku masina pasitaisyt pasikrapstyt na musu suguzedavo kokie 4 masinas o pasitvarkom tai aisku turtu buti pagrindinis dalykas del ko vyrai kartais ten buna alusir draugai tai irgi nepaskutinej vietoj bet ir mums norisi istrukt is rutinos
cia kaip pvz cia tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 02 23, 21:31)

O kaip tycia mano draugu zmonos - mokytojos. Nesvarbu kokiu dalyku, bet mokytojoms as jauciu juoda alergija ir atpazistu jas is 50 metru. Ot kas per natura - mokyti gyvenimo visus ir visur........

Mokytoja - ne profesija, o diagnoze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ech, sunku mums nestandartiniams. Visuomene vis bando isprausti mus i remus, nepavyksta, tuomet pyksta, moko gyvenimo, vistiek nepavyksta... Tada ir tampam blogieciais.
O man, turiu pasakyti, gera buti blogiete... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti