Bet jeigu poros santykiai yra pozityvus, vaikai apsupti rūpesčio, o namų pareigos DAUG MAŽ dalinamos per pusę, kodėl gi ne?
Aš taip sakau, nes mano pačios vyras turi labai daug draugų, su dauguma jų jis leidžia laiką nuo vaikystės, kodėl aš jam turiu drausti su jais bendrauti ir bijoti, kad jis per daug skiria jiems dėmesio ir tai savo ruožtu gadina mūsų santykius? jis bet kokiu svarbesniu atveju pasirenka šeimą, t.y. mane ir mūsų vaiką. na ne visada, bet kartais padeda, rūpinasi mumis ir daro daugybe kitų dalykų.. kartais pasisėdėjimai ir pabuvimai su draugais užsitęsia, bet jis dirba daugokai už mane, tai turi teisę ir pailsėti. kartais ir aš prisijungiu į tas kompanijas, laikau distancija su kai kuriais, nes aišku patinka ne visi. būna atvejų, kai aš pati išlydžiu vyrą kur nors, nes ir pati turiu interesų ir planų kur nors sudalyvauti..
na galėčiau dar daugybę argumentų pateikti, bet čia mano atvejis, todėl tokia ir nuomonė. jeigu mano vyras vien tik bastytu-si su draugais ir nedalyvautų šeimoje, gal ir man taip nepatiktų. Bet tada aš gal pradėčiau galvoti, ar man reikia tokio vyro?