Įkraunama...
Įkraunama...

Artimi vyro draugai

Aš manau reikalauti iš vyro mažiau bendrauti su savo draugais yra nesąmonė. Na, nebent tie draugai būtų nieko verti, kaip žmonės ir aš pergyvenčiau dėl jį supančios aplinkos. Žinoma čia yra dar daugybė sąlygų.. Jeigu vyras daug bendrauja su draugais plius mažai bendrauja su manimi ir vaikais, to aš nepakęsčiau.
Bet jeigu poros santykiai yra pozityvus, vaikai apsupti rūpesčio, o namų pareigos DAUG MAŽ dalinamos per pusę, kodėl gi ne?
Aš taip sakau, nes mano pačios vyras turi labai daug draugų, su dauguma jų jis leidžia laiką nuo vaikystės, kodėl aš jam turiu drausti su jais bendrauti ir bijoti, kad jis per daug skiria jiems dėmesio ir tai savo ruožtu gadina mūsų santykius? jis bet kokiu svarbesniu atveju pasirenka šeimą, t.y. mane ir mūsų vaiką. na ne visada, bet kartais padeda, rūpinasi mumis ir daro daugybe kitų dalykų.. kartais pasisėdėjimai ir pabuvimai su draugais užsitęsia, bet jis dirba daugokai už mane, tai turi teisę ir pailsėti. kartais ir aš prisijungiu į tas kompanijas, laikau distancija su kai kuriais, nes aišku patinka ne visi. būna atvejų, kai aš pati išlydžiu vyrą kur nors, nes ir pati turiu interesų ir planų kur nors sudalyvauti..
na galėčiau dar daugybę argumentų pateikti, bet čia mano atvejis, todėl tokia ir nuomonė. jeigu mano vyras vien tik bastytu-si su draugais ir nedalyvautų šeimoje, gal ir man taip nepatiktų. Bet tada aš gal pradėčiau galvoti, ar man reikia tokio vyro? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaLooSion: 25 balandžio 2010 - 17:00
Amzina beda cia doh.gif smile.gif
Atsakyti
Seniai seniai kai dar draugavom rasiau apie vyra dabartini jau ir jo drauga, kad beveik draugavom tryse, tai dabar kai jau yra seima ir vaikas, atsirado trigubai daugiau draugu, tik va jie su seimom.. tai jis zinodamas mano poziuri juos, vienas su jais buna, tsakant jie pasidare jo seima... o mes... ka mes.... namus tik sildom smile.gif Kai draugu nera tik seima prisimena, ir kitaip nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2012 09 21, 09:38)
tsakant jie pasidare jo seima... o mes... ka mes.... namus tik sildom smile.gif Kai draugu nera tik seima prisimena, ir kitaip nebus  doh.gif

Ulialia... tai tu jam tik kaip ir pisama mesa, tik tiek?
Atsakyti
Kaip tai kitaip nebus? Nejau taip ir gyvensite: vyrui reikalinga kaip tarnaitė, o vaikas kaip giminės pratęsimas....
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 21, 09:57)
Kaip tai kitaip nebus? Nejau taip ir gyvensite: vyrui reikalinga kaip tarnaitė, o vaikas kaip giminės pratęsimas....

Nenuostabu. Tu net neisivaizduoji kiek tokiu mamku cia lankosi- issisiepe pasakojasi kokis anu geras vedybinis gyvenimas, o silpnumo minute kai des kokia bomba cia ,tai paskuites net nikus keiciasi ir administracijos praso panaikinti parasytus postus.
As nekalbu apie autore, as seip ...is senbuves poziciju ziurint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 rugsėjo 2012 - 09:01
Kaip ir taip... vienaip kalba- kitaip veiksmais parodo. Anksciau taip nebuvo. Kol nebuvo vaiko mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2012 09 21, 10:12)
Kaip ir taip...  vienaip kalba- kitaip veiksmais parodo. Anksciau taip nebuvo. Kol nebuvo vaiko mazdaug.

Vaiko 'mazdaug' nebuna. Vaikas buna aba ne. Ir prie ko cia vaikas ,jei jam tavo rojaus vartai negrazus atrodo? Apsidaire, zmogus, kad ne ant tu vartu papuole jodamas pro sali, dabar tolumoje pamate sauleje spindincius kaiminkos (ar bendradarbes) vartus ,tai zmogus galvoja- kaip cia be didelio girgzdesio atidaryti tavuosius surudyjusius vartus ir, pasiemus auksini rakteli aka n utampyta savo mikasiu, atrakinti va tuos - blizgancius ir svyrtincius kitus vartelius i nirvana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 rugsėjo 2012 - 09:16
Mazdaug sakinio pradzioje pakeistu prasme?
Turbut taip ir yra kaip sakote, burbanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2012 09 21, 10:19)
Mazdaug sakinio pradzioje pakeistu prasme?

Turbut taip ir yra kaip sakote, burbanti  smile.gif

Kazkur i ta laika...apytiksliai tuo metu...kazkur tai siuo laiku ir t.t. ir pan.

Nu argi 'turbut'? Ka sako tavo nuojauta, nors tu jai rankomis uzspaudus burna? Atleisk rankas, jos jau pamelynavo nuo spaudimo sitoki ilga laika. Leisk savo nuojautai issirekti, pasakyti ka ji numano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 rugsėjo 2012 - 09:25
Burbanti, tu savam stiliuje lotuliukas.gif

MB turi draugeli, su kuriuo praleidzia daugiau laiko nei su seima. Fantastiskas zmogiukas ir visa jo seimynele 4u.gif Jo draugas mus supazindino. Jie abu yra zvejai manjakai. Ir prie viso to mb pasiule draugui tapti verslo partneriu. Tai jie abu kartu ir darbe ir laisvalaikiu lotuliukas.gif
Dabar sugyventinis zvejoja Prancuzijoje kelias savaites, tai tas draugas nusiveza musu dukra pas savo mergaites, kad jos pazaistu o as gauciau laiko sau. Kas man patinka, kad jie moka ir mus, seimas suvesti. Sekmadieniais vaziuojam abi seimos su vaikais ir dirbam ju imoneje - vaikai ten kaifuoja ir buna triuksmas jei nevaziuojame. Kitai vasarai jie jau rezgia planus, kad galetu pazvejoti ir siema liktu patenkinta: 1. Vaziuosime su palapinem pazvejoti i Svedija ir uz pusvalandzio kelio yra didziausias skandinavijoje atrakcijonu parkas; 2. Mergaitems padarys piratu isvyka saloje - piratu zemelapis, uzkastas lobis ir aisku... pazvejos lotuliukas.gif Gal pavyks ir atostogas abiems seimoms kartu suorganizuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk thumbup.gif
Pas mus irgi jau seniai draugai visi bendri tapo, draugų žmonos/ draugės irgi. Tai problemų jokių nėra...

Šindila, o ką jis veikia su tais draugais? Ta prasme, ar kokį hobį kartu turi ar šiaip trinasi, baliavoja, linksminasi? g.gif
Atsakyti