Kai pradejom gyventi kartu turėjom šią problemą, nes gyvenom su 2 jo draugais. tai tikrai teko dėl jo su jo draugias kovoti del demesio ir pan. budavo sumasto kur eiti visi, tai manes net nepakviesdavo ir taip budavo daznai. bet tai baigesi, mums issikelus gyventi atskirai. zinoma. neiskart, bet po kurio laiko.

jausdavosi pradzioj,per laika apsitrynem,susideliojom prioritetus,radom bendros veiklos ir viskas labai neblogai.seniai bebuvo uzejusi mintis,kad kazkam skiri daugiau demesio nei man-ar tai draugai ar dar kas.
savaime viskas gaunasi,jei yra abipusis noras ir supratimas.anksciau tingedavau gilintis i savojo pomegius ar panasiai,tai ir budavom didziaja dali laiko kas sau.apsigyvenom,susitupejom ir vel viskas kitaip,dabar jau kitos problemos
savaime viskas gaunasi,jei yra abipusis noras ir supratimas.anksciau tingedavau gilintis i savojo pomegius ar panasiai,tai ir budavom didziaja dali laiko kas sau.apsigyvenom,susitupejom ir vel viskas kitaip,dabar jau kitos problemos

Mano vyras negali be draugu
as daznai pykstu del tu lakstymu su draugais del to, kad jo visi draugai nevede, be seimu, o jis matyt nenori labai ir atsilikt nuo ju
tik kazkaip dabar salciau i tai reaguoju, visada uzreplikuoju apie jo draugu prioritetus (kur kokia merga pasigaut), o pati susirandu veiklos ir be jo tuo tarpu. Dabar jau tas draugu poreikis gal kiek sumazejo, todel nepanikuoju visada, nors kai uzplaukia tai gauna daug grasinanciu SMS'u
Zodziu, nereik draust bendraut su draugais jokiu budu, bet reikia issireikalauti demesio ir sau

tik kazkaip dabar salciau i tai reaguoju, visada uzreplikuoju apie jo draugu prioritetus (kur kokia merga pasigaut), o pati susirandu veiklos ir be jo tuo tarpu. Dabar jau tas draugu poreikis gal kiek sumazejo, todel nepanikuoju visada, nors kai uzplaukia tai gauna daug grasinanciu SMS'u

Zodziu, nereik draust bendraut su draugais jokiu budu, bet reikia issireikalauti demesio ir sau

Ne, dėl saviškio dėmesio man tikrai nekovoju... užtat jo draugai kovoja dėl jo dėmesio jiems
Išties.. prieš jo draugus nieko neturiu - išsilavinę, protingi, subrendę žmonės ir visuomet pas mus yra laukiami bei mielai laiką leidžiam kartu, o jei MB su jais susitinka - tikrai neprieštarauju, manau, tai būtina ir normalu
Aišku, jo draugai juokais paburba, kad MB anksčiau su jais visur visuomet važiuodavo, linksmindavos, o dabar pirmenybę teikia man

MB
turi draugu ir tai puiku, nes draugai reikalingi
. Del vyro demesio, tikrai nereikia kovoti, jis zino kuo puikiausiai seima yra pirmoje vietoje. Niekada nepriestaravau, jo isvykom ar isejimams su draugais, tai vyru kompanija, visai kitokios kalbos ir kitoki uzsemimai, nei su antrosioms pusems.
Mes vienas kito draugams esam tolerantiski ir nieko blogo nematom, jei norisi pasibuti jam vyriskoje kompanijoje, o man moteriskoje, viskas suderinama ir jokio demesio trukumo nei as nei jis nejaciam

Mes vienas kito draugams esam tolerantiski ir nieko blogo nematom, jei norisi pasibuti jam vyriskoje kompanijoje, o man moteriskoje, viskas suderinama ir jokio demesio trukumo nei as nei jis nejaciam

Kai susipažinau su saviškio draugais, tai kažkaip iš karto supratau kas jie per paukščiai. MB iki tol nelabai suvokė, kad va vienas, nors jau vyras ir nebe paauglys, bet elgiasi kaip nesubrendėlis, ar kad kitas gali prišnekėti tokių dalykų visiems aplinkui (yra mane kartą labai įžeidęs) ir po to apsimeta, kad nieko nepadarė. O dabar atsirado toks draugas, kuris šiaip maniau buvo ir mano draugas. Tik va, išsiskyrė jis su mergina ir taip pasileido. Kas savaitgalį baliai - tik vyrų. Tai maniškis irgi išlekia ir po to kitą dieną pasakoja kad ir mergų buvo ir pan. Tai ėmiau tiesiai šviesiai ir paklausiau - gal tas draugas nori, kad mes išsiskirtume. Atsakymas buvo toks - kai MB buvo be antros pusės, o tas draugas su mergina, MB norėjo, kad tas draugas būt vienas. Dabar to nori ir tas draugelis. Nu valio.... Net negera po tokių atvirumų.....
Turiu aš savų draugių ir pan, bet mes tai tikrai darom moteriškus vakarus. Paplepam, vyno išgeriam. o kassavaitiniai tokie "tik vyrų" baliai man kažkaip nelimpa....
Buvo toj kompanijoj vienas bachurėlis. Tik kai atsirado pas jį mergina, visi ėmė baisiausiai jos nekęsti, atseit ji jam gyventi trukdo ir pan. O kad jis su ja laimingas, kad ji iš tikrųjų labai labai fainas žmogus, jie nematė ir jiems tai nerūpėjo. Gyniau aš ją, dabar atrodo man pačiai prireikė užtarėjos....
Turiu aš savų draugių ir pan, bet mes tai tikrai darom moteriškus vakarus. Paplepam, vyno išgeriam. o kassavaitiniai tokie "tik vyrų" baliai man kažkaip nelimpa....
Buvo toj kompanijoj vienas bachurėlis. Tik kai atsirado pas jį mergina, visi ėmė baisiausiai jos nekęsti, atseit ji jam gyventi trukdo ir pan. O kad jis su ja laimingas, kad ji iš tikrųjų labai labai fainas žmogus, jie nematė ir jiems tai nerūpėjo. Gyniau aš ją, dabar atrodo man pačiai prireikė užtarėjos....
QUOTE(Lona @ 2004 02 23, 12:59)
Ar niekad nebuvo tokio jausmo, kad tenka kovoti su vyro draugais dėl jo dėmesio?
nu nepyk

Papildyta:
QUOTE(zverelis2 @ 2010 02 24, 19:24)
MB
turi draugu ir tai puiku, nes draugai reikalingi
. Del vyro demesio, tikrai nereikia kovoti, jis zino kuo puikiausiai seima yra pirmoje vietoje.

tai zinoma kitaip ir negali buti
maniskis turi keleta artimesniu draugu, taciau nei jiems as nei man jie nepatinka
demesio dar netenka reikalauti, bet jie kai laisvi pauksciai tai vis bando manaji i kluba nusitempt atsipalaiduot
aisku eina jis, pasitikiu, bet vistiek nelabai malonu.. esu suzinojusi kai sako 'visi taip daro, gyvenime nebusi tik su viena'
suprantu kad draugu reikia, kartais i varzybas eina ar pan, bet jau kai klube kokiam soka tai nebuna ramu

MB irgi turi keletą tokių, bet pakenčiami, ir pabaliavot gali, bet va yra jo sesers vyras.... nu kaziolas ten... jam gėrimai, mergos (ciupedromis jas vadina). Jam nei šeima, nei darbas, niekas nerūpi. Džiaugiuosi kad bent kitam mieste gyvenam... tai sugeba tik šventes sugadint, kasdienybės nedrumsčia... bent tiek gerai. O meluoja kaip..... nevardinsiu čia, nes labai bjauru.... bet jis asilu būti nevertas. Pijokas, ir kitus iš paskos tempiasi
MB supranta, kad jis nenkokia kompanija, bet tik kai susitinka jie, anas jam tiek pripudrina smegenis, kad MB neatsilaiko jo atakai... nu tada davai nalivai ir etc.....

maniskis mane paliko del draugu, nes nesugebejo atsispirti baliams ir isgerimams. oi kiek esu privargusi su tais jo draugais, ne vienas neturi normalios panos ar drauges, visi kazkokie kaimietukai
nei jiems bendravimas rupi, nei isejimas "i zmones", jokiu tikslu gyvenime tik alaus atsigerti terupi jiems. nu ir maniskis pasidave ju itakai, jau buvau pavargusi kovoti del demesio

QUOTE(chiuncia @ 2010 02 19, 13:19)
Mano vyras negali be draugu
as daznai pykstu del tu lakstymu su draugais del to, kad jo visi draugai nevede, be seimu, o jis matyt nenori labai ir atsilikt nuo ju

va va, pas mano vyra beveik visi tokie draugai

QUOTE(balvane @ 2010 02 27, 23:19)
Kai susipažinau su saviškio draugais, tai kažkaip iš karto supratau kas jie per paukščiai. MB iki tol nelabai suvokė, kad va vienas, nors jau vyras ir nebe paauglys, bet elgiasi kaip nesubrendėlis, ar kad kitas gali prišnekėti tokių dalykų visiems aplinkui (yra mane kartą labai įžeidęs) ir po to apsimeta, kad nieko nepadarė. O dabar atsirado toks draugas, kuris šiaip maniau buvo ir mano draugas. Tik va, išsiskyrė jis su mergina ir taip pasileido. Kas savaitgalį baliai - tik vyrų. Tai maniškis irgi išlekia ir po to kitą dieną pasakoja kad ir mergų buvo ir pan. Tai ėmiau tiesiai šviesiai ir paklausiau - gal tas draugas nori, kad mes išsiskirtume. Atsakymas buvo toks - kai MB buvo be antros pusės, o tas draugas su mergina, MB norėjo, kad tas draugas būt vienas. Dabar to nori ir tas draugelis. Nu valio.... Net negera po tokių atvirumų.....
o jej, nu sakau, tokius draugus tik y siena

Susipažinus su artimiausiais MB draugais, įspūdis liko labai geras. Savo amžiūje jie subrendę, dauguma su panelėm. Labai malonūs, paslaugūs, gražiai ir šiltai priemė.
Tik vienas iš jų, na toks linksmas, kompanijos žmogus, bet mėgsta po svetimus sijonus palakstyt.

Tik vienas iš jų, na toks linksmas, kompanijos žmogus, bet mėgsta po svetimus sijonus palakstyt.