Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(Eveline @ 2008 09 11, 20:36)
jo, vaistineje netikras varnalesu aliejus. as perku MARTINOJE (Vilkpedes 10, Verkiu 29), firma Elfa - nastojasceje repejnoje maslo. Nuotrauka buvau ikelusi. Martinoje dabar yra jo, sau irgi paemiau neseniai...  wub.gif

Ačiukas Eveline,reikės pasižvalgyti mirksiukas.gif kaip kur važiuosiu į tą pusę... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 11, 23:00)
lietuviskai jis taip ir verciamas, ji pirkti esu maciusi tik Kvapu namuose apie  15 lt

bigsmile.gif o jis gal ir nuo slinkimo kazkiek gelbetu? rozmarinui si savybe, berods, priskiriama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 11 rugsėjo 2008 - 22:15
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 11, 22:13)
bigsmile.gif  o jis gal ir nuo slinkimo kazkiek gelbetu? rozmarinui si savybe, berods, priskiriama.

g.gif reiktu pasidometi, tikrai negaliu atsakyti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 12, 00:16)
g.gif  reiktu pasidometi, tikrai negaliu atsakyti

turiu aromaterapijos knyga,pasirodo sis aliejus isgaunamas is tu paciu augalu kaip nerolis,tik savybes skirias,tai puikus antidepresantas,padeda nuo "psichologines" nemigos, tinka aknei ir padidintam odos riebumui gydyt, tinka nuo pleiskanu ir riebiai galvos odai. reitku ilasinus i vandeni perskalaut po plovimo sampunu. apie skatinima augimo ar stabdyma plauku slinkimo ne zodzio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 12, 00:41)
turiu aromaterapijos knyga,pasirodo sis aliejus isgaunamas is tu paciu augalu kaip nerolis,tik savybes skirias,tai puikus antidepresantas,padeda nuo "psichologines" nemigos, tinka aknei ir padidintam odos riebumui gydyt, tinka nuo pleiskanu ir riebiai galvos odai. reitku ilasinus i vandeni perskalaut po plovimo sampunu. apie  skatinima augimo ar stabdyma plauku slinkimo ne zodzio  verysad.gif

oho, aciu uz informacija, atrodo man jo tikrai reikia 4u.gif

o katik plaudama galva isilasinau arbatmedzio EA(nes tik sito turejau)- tai kazkaip ar cia del atvesusiu oru, ar tikrai jis saldanti poveiki turi unsure.gif iki siol galva tokia vesi atrodo- ziuresiu kaip ryt plaukai atrodys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 11 rugsėjo 2008 - 22:49
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 12, 00:45)
oho, aciu uz informacija, atrodo man jo tikrai reikia 4u.gif

o katik plaudama galva isilasinau arbatmedzio EA(nes tik sito turejau)- tai kazkaip ar cia del atvesusiu oru, ar tikrai jis saldanti poveiki turi unsure.gif  iki siol galva tokia vesi atrodo- ziuresiu kaip ryt plaukai atrodys ax.gif

nera uz ka wink.gif
gal ne kiek saldanti,o raminanti? g.gif pati nebandzius, bet tas saldymo poveikis man skamba keistokai...
Atsakyti
uzsirasiau, kad plaukus stiprina rozmarinu, eukaliptu, levandu, baziliku EA. nors aisku, aromabalt ir naujoji barmune daznai skirtingas savybes pateikia. visgi padariau isvada, kad daugelis EA turi panasu poveiki,pvz stiprina plaukus, ir jei ten ka ilasinsi tai tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 09 12, 01:25)
uzsirasiau, kad plaukus stiprina rozmarinu, eukaliptu, levandu, baziliku EA. nors aisku, aromabalt ir naujoji barmune daznai skirtingas savybes pateikia. visgi padariau isvada, kad daugelis EA turi panasu poveiki,pvz stiprina plaukus, ir jei ten ka ilasinsi tai tikrai nepakenks.

dar imbieru EA nuo slinkimo padeda smile.gif bet dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
jau netrumpai intensyviai priziurejau plaukus, aliejais be perstojo tepiau, jokiu dziovintuvu nenaudojau...o va vasara baiges...alieju maziau naudoju, fenu kokius 4sykius isdziovinau, dar pora sykiu su tiesinimo znyplem perbraukiau ir kai snd i galus paziurejau tai net pasibaisejau...einu vel alieju tept... doh.gif
Atsakyti
Nu man tai vienintelis ir nepakartojamas aliejukas plaukų galiukams Alfaparf "Gold serum" thumbup.gif thumbup.gif Labai skaniai kvepia blush2.gif . Kai jį pradėjau naudot, tai ir į kirpyklą pradėjau rečiau vaikščiot. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 11, 23:41)
turiu aromaterapijos knyga,pasirodo sis aliejus isgaunamas is tu paciu augalu kaip nerolis,tik savybes skirias,tai puikus antidepresantas,padeda nuo "psichologines" nemigos, tinka aknei ir padidintam odos riebumui gydyt, tinka nuo pleiskanu ir riebiai galvos odai. reitku ilasinus i vandeni perskalaut po plovimo sampunu. apie  skatinima augimo ar stabdyma plauku slinkimo ne zodzio  verysad.gif

maniau kad aliejukai irgi gali buti gydomieji, bet matyt klystu. man taip reiketu priemones nuo plauku slinkimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mild @ 2008 09 14, 22:09)
Nu man tai vienintelis ir nepakartojamas aliejukas plaukų galiukams Alfaparf "Gold serum" thumbup.gif  thumbup.gif Labai skaniai kvepia blush2.gif . Kai jį pradėjau naudot, tai ir į kirpyklą pradėjau rečiau vaikščiot.  bigsmile.gif

o kur galima nusipirkti šio aliejuko? 4u.gif
Atsakyti