Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 08, 17:13)
Na ka vakar ipyliau kelis lasus eukaliptu eterinio aliejaus i sampuna tai tikrai patiko  wub.gif jis ir plauku augima skatina ir pleiskanas naikina kurios po gliss kur atsirado  blink.gif

i visa buteliuka ar tik i tam tikra kieki skirta vienam kartui?kiek lasiuku?
Atsakyti
mergaites, kaip naudojate simondsiju ir makadamiju aliejus? ant galiuku ar itrinate i saknis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 08, 18:04)
vilnietes, atsiprasau gal kartojuos, nelabai ir seku tema tai neburbekit per daug gal jau apie tai kalbejot  blush2.gif kur randat makadamiu aliejaus???  g.gif

ku ku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 08, 17:58)
i visa buteliuka ar tik i tam tikra kieki skirta vienam kartui?kiek lasiuku?

Na ten yra surasyta kiek lasiuku lasint ... Takim i sampuno 10-15mg 7-10 lasiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 08, 21:48)

Na as kauniete bet manau kad visoje lietuvoje, makedamiju aliejai parduodami maximoje ( 13lt) ir Rimi (15lt) i norfas nevaikstau Iki neziurejau,gal ir ten butu
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 08, 17:04)
vilnietes, atsiprasau gal kartojuos, nelabai ir seku tema tai neburbekit per daug gal jau apie tai kalbejot  blush2.gif kur randat makadamiu aliejaus???  g.gif

QUOTE(princesee @ 2008 09 08, 21:48)

Ku ku, neburbam biggrin.gif Prieskonių ir kitokių smagumų paruotuvėje Kalvarijų gatvėje, prie HollidayInn, žodžiu va čia 4u.gif
Atsakyti
aciu mergos tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 08, 20:02)
mergaites, kaip naudojate simondsiju ir makadamiju aliejus? ant galiuku ar itrinate i saknis? g.gif

Aš paskirtau ant visų plaukų per visą ilgį mirksiukas.gif O galiukus patepu negailėdama aliejaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 07 18, 19:45)
O gal kas nors bandete gardeniju ziedu ekstrakta su kokosu aliejumi? Stai si: http://www.kvapunamai.lt/produktas/65/
http://www.kvapunama...i A5 LowRes.pdf
Atradau ji pries pora menesiu, labai gerai pamaitina sausus plaukus thumbup.gif

bandziau, man lbj greit naudojos,o nebuvo pigus. bet patiko. tik kita karta imciau plaukam nepakvepinta,nes kvapas man per stirpus,jei laikyt per nakti smile.gif sunkiai uzmigdavau blush2.gif o siaip, man jis rankoms lbj patiko,taip kvepia skaniai wub.gif
QUOTE(claraave @ 2008 07 21, 10:12)
Bandziau sianakt laikyti lino semenu alieju, viskas gerai, plaukai faini, bet kvapo negaliu pernest, toks erzinantis ir nemalonus  doh.gif

drinks_cheers.gif

pirksiu makadamijos artimiausiu metu, ikalbejot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 10, 20:57)
bandziau, man lbj greit naudojos,o nebuvo pigus. bet patiko. tik kita karta imciau plaukam nepakvepinta,nes kvapas man per stirpus,jei laikyt per nakti smile.gif sunkiai uzmigdavau  blush2.gif  o siaip, man jis rankoms lbj patiko,taip kvepia skaniai  wub.gif

drinks_cheers.gif

pirksiu makadamijos artimiausiu metu, ikalbejot  blush2.gif

as turiu nepakvepinta monoi alieju (jau baigineju), tai jis irgi turi sioki toki kvapa biggrin.gif is pradziu jausdavau as ji ilgai kai plaukus isitepdavau ir laikydavau per nakti.. po to pripratau prie kvapo..
o va siandien nusipirkau kokosu alieju is KN rolleyes.gif man jo kvapas skanesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 10, 19:57)
tik kita karta imciau plaukam nepakvepinta,nes kvapas man per stirpus,jei laikyt per nakti smile.gif sunkiai uzmigdavau  blush2.gif  o siaip, man jis rankoms lbj patiko,taip kvepia skaniai  wub.gif

man tai visai nieko, galedavau miegoti ir su pakvepintu monoi, tik man nuo jo labai plaukai elektrinosi, tai tenkinuosi paprastu kokosu aliejum.
Mano vyrui ir labai patinka pakvepintas monoi ax.gif, mielai pasiteplioja
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 09, 15:44)
Aš paskirtau ant visų plaukų per visą ilgį mirksiukas.gif O galiukus patepu negailėdama aliejaus 4u.gif

aciu, pastebejau, kad jau kai patepu laabai daug ant galiuku, tai irgi nera gerai, sunkiau issiplauna g.gif
apie kvapus: negaliu miegot, jeigu pritepu plaukus su zolotoj solk aliejum doh.gif ir is principo, kai ricina pritepu, tas kvapas zudo mane doh.gif nors visokius dzintars aliejus toleruoju g.gif
Atsakyti