Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(Eveline @ 2008 08 06, 12:24)
pradėjau naudoti linų sėmenų aliejų. Ummm.....  wub.gif nu super. Plaukai kokie fainuliai, pirksiu dar bis.gif  anksčiau naudojau alyvuogių aliejų, tai kazkaip nelabai, atrodė kad plaukai sausoki, putesi...  verysad.gif

as ir ji naudoju bigsmile.gif ir man patinka,nors kaip kudlius nebewaikstau bigsmile.gif tokie paklusnus wub.gif gal ir augima paskatins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 08 06, 11:24)
pradėjau naudoti linų sėmenų aliejų. Ummm.....  wub.gif nu super. Plaukai kokie fainuliai, pirksiu dar bis.gif  anksčiau naudojau alyvuogių aliejų, tai kazkaip nelabai, atrodė kad plaukai sausoki, putesi...  verysad.gif

o kur pirkai sita alieju? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 08 06, 14:03)
o kur pirkai sita alieju?  bigsmile.gif

as tai IKI apie 6lt mazas buteliukas,nerafinuotas,salto spaudimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 08 05, 17:41)
Man tai geras is alfaparfo deimantinis serumas

o kur jo yra ir kiek kainuoja?
Atsakyti
linu sėmenų alieju aš pirkau Maximoje, kaina apie 7 litus blush2.gif esu suzaveta aliejumi. thumbup.gif antra karta tepliojau plaukus ir super.
tik va veidui nelabai, alyvuogiu aliejus veidui geresnis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 06 rugpjūčio 2008 - 13:54
QUOTE(Eveline @ 2008 08 06, 14:52)
linu sėmenų alieju aš pirkau Maximoje, kaina apie 7 litus  blush2.gif  esu suzaveta aliejumi.  thumbup.gif antra karta tepliojau plaukus ir super.
tik va veidui nelabai, alyvuogiu aliejus veidui geresnis  wub.gif

tik wonia sunkiai atsiplauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 06, 15:14)
o kur jo yra ir kiek kainuoja?

sarmoj, eurovaistinej.30ml mokejau 76lt

Beje, man linu semenu aliejus visiskai nepaliko jokio ispudzio.Saziningai reguliariai sunaudojau buteliuka- ir nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 06, 15:18)
tik wonia sunkiai atsiplauna blush2.gif

o man visai gerai išsiplauna smile.gif kazkaip tokio dalyko nepastebėjau...
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 06, 13:05)
as tai IKI apie 6lt mazas buteliukas,nerafinuotas,salto spaudimo mirksiukas.gif

aciu 4u.gif man dar labai idomu, kur nusipirkti nerafinuoto kokosu aliejaus, gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 08 07, 01:28)
aciu  4u.gif  man dar labai idomu, kur nusipirkti nerafinuoto kokosu aliejaus, gal kas zinot?

o jis kuom plaukam padeda? g.gif
http://www.aliejus.c...kokosu_aliejus/
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 07, 04:34)

Rafinuotas bijau jau nekuom , nerafinuotas tai padeda as darau kaukytes galiukams is nerafinuoto kokoso aliejaus ( jis kaip kremas tirsta konsistencija ) makadamiu aliejaus ir persiku kauliuku apiejaus blush2.gif
Perku vienoje mazoje parduotuvyteje centre . Kitur kokoso nemaciau nerafinuoto pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 08 06, 17:21)
o man visai gerai išsiplauna smile.gif kazkaip tokio dalyko nepastebėjau...

man taip pat vonia visa apsinesa tuo aliejumi.. man dar patinka migdolu aliejus, sausiems plaukams tinka.. dar simondsiju aliejus sausiems plaukams tinkamas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 07 rugpjūčio 2008 - 07:41