Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

DĖMESIO. varnalėšu aliejus (gamintojas ELFA) turi atsirasti parduotuvėse MARTINA (Vilniuje, Kaune, Siauliuose, Klaipedoje) greitu metu. Vilniuje net jau kita savaite, o kitose parduotuvese gal kiek veliau. As pirksiu ne viena buteliuka - bus ateiciai, nes labai greitai isperka ji... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 08 09, 09:04)
Tai va gavau paaiskinima , neturi kvepet ( isimtis kad zmogus super jautrus kvapams , bet tokiu vienetai tada uzuos laaabai silpna kvapa nes spausta aisku gi is kokosu ) , kol kas laukiu kur pirko tipo neoriginala .
Bet normaliai kvapas kaip kokoso neturi but nes tai aliejus , eteriniai aliejai turi kvapa ir buna kad imaiso i nerafinuota alieju smile.gif Visas paaiskinimas smile.gif
Nezinau kokia ten kaina as uz 100 gr moku 5 lt su centais plaukai silkiniai net po pirciu ( vaiksciojau kas diena ) .
Cia pasirinkimas manau smile.gif

o kur jus perkat kokosu alieju?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 08 08, 06:00)
Man buvo parveze lauktuviu tas irgi nekvepejo , nors veze is ten kur jis daromas  lotuliukas.gif  . Nezinau del tipo , nezinau kur tu pirkai , is esmes jei zmogui lengviau kad jo geresnis , tai tegu buna .
Smalsu butu kur tu ta tipo pirkai ?

as turiu sertifikuota, nerafinuota ir nedezodoruota, bet kvepia kokosu (taip kaip kvepia perskeltas kokoso riesutas -jei tokio neteko uostyti -tada ir nesuprasi apie ka kalbu schmoll.gif )-pirkau ji kvapu namuose, o ta "tipo" naturalu pirkau prieskoniu parduotuveje. Kainu skirtumas nemazas ax.gif
Taip, as esu is tu, kurioms ypatingai svarbu ka ant saves tepuosi -tiek ant plauku, tiek ant veido ar ranku, ir jei del to man reiks sumoketi kur kas daugiau as ta padarysiu, nes esu verta kokybiskiausio
Greiciausiai kvapo buvima nulemia isgavimo budas -kuo jis naturalesnis -tuo ir aliejus aromatingesnis. Smalsumo delei galite pauostyti Naujosios barmunes sviestmedi ir kvapu namu - skirtumai akivaizdus visapusiskai mirksiukas.gif
Siandien perskaiciau viena superine minti ir pateiksiu ja originalo kalba
Perhaps the toxic chemicals kill the brain cells first because you would have to be brain dead to think that putting any synthetic chemicals on your skin is actually very good
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 08 19, 21:31)
as turiu sertifikuota, nerafinuota ir nedezodoruota, bet kvepia kokosu (taip kaip kvepia perskeltas kokoso riesutas -jei tokio neteko uostyti -tada ir nesuprasi apie ka kalbu  schmoll.gif )-pirkau ji kvapu namuose, o ta "tipo" naturalu pirkau prieskoniu parduotuveje. Kainu skirtumas nemazas  ax.gif
Taip, as esu is tu, kurioms ypatingai svarbu ka ant saves tepuosi -tiek ant plauku, tiek ant veido ar ranku, ir jei del to man reiks sumoketi kur kas daugiau as ta padarysiu, nes esu verta kokybiskiausio
Greiciausiai kvapo buvima nulemia isgavimo budas -kuo jis naturalesnis -tuo ir aliejus aromatingesnis. Smalsumo delei galite pauostyti Naujosios barmunes sviestmedi ir kvapu namu - skirtumai akivaizdus visapusiskai  mirksiukas.gif
Siandien perskaiciau viena superine minti ir pateiksiu ja originalo kalba
Perhaps the toxic chemicals kill the brain cells first because you would have to be brain dead to think that putting any synthetic chemicals on your skin is actually very good

kokia kaina Kvapu namuose kokosu aliejaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 07, 07:34)

doh.gif: šitas jų kokosų aliejus tai blogis .... Tikėjausi,kad jis bus kvapnus ir skanus (na daugiau maistui žiūrėjau), tai visiškai nuvylė jis mane. Tas kur turiu parsivežusi iš indijos turi labai malonų kvapą ir kvepia kokosu, o aliejaus parduotuvės - neturi prakiškai jokio kvapo. Žodžiu nieko ypatingo...
Kas rasit gero koksų aliejaus, kvepiančio kokosais ir tinkančio kepimui taip pat rašykit ax.gif

O aš va padariau atradimą: kad aliejaus mažiau reiktų ir jis geriau išsiplautų - tai nebetepu jo labai daug, o tiesiog prieš einant miegoti supurškiu plaukus aliejum (kaip purškiamu kondišinu), iššukuoju ir supinu. Aišku, pagalvė pasiriebaluoja, bet laaabai nežymiai. Užtat plaukai gražėja akyse.

Beje, pasitarnavo buteliukas nuo O'Rising Heliantis purškalo plaukams. Puikiai tiesiog purškia ir svarbiausia nereikia kankintis su varvančiu aliejum, kaip būdavo su tepimu tiesiog ant galvos ax.gif

Atsakyti
kaip noreciau to kokosu aliejaus is kvapu namu bet vaziuot i vilniu vien del jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 19, 23:07)
O aš va padariau atradimą: kad aliejaus mažiau reiktų ir jis geriau išsiplautų - tai nebetepu jo labai daug, o tiesiog prieš einant miegoti supurškiu plaukus aliejum (kaip purškiamu kondišinu), iššukuoju ir supinu. Aišku, pagalvė pasiriebaluoja, bet laaabai nežymiai. Užtat plaukai gražėja akyse.

Beje, pasitarnavo buteliukas nuo O'Rising Heliantis purškalo plaukams. Puikiai tiesiog purškia ir svarbiausia nereikia kankintis su varvančiu aliejum, kaip būdavo su tepimu tiesiog ant galvos ax.gif

Aha, aš irgi žurnale skaičiau patarimą į buteliuką su purkštuku lygiomis dalimis įpilti kokosų aliejaus(jam būdingos drėkinamosios savybės) ir alyvų aliejaus (teikia spindesio), papurkšti plaukus, retomis šukomis ar pirštais iššukuoti ir susukti į kuodą, o po pusvalandžio išplauti. Plaukai kvepės ir blizgės g.gif
Tik mąstau, kur gauti purškiklį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 19 rugpjūčio 2008 - 21:34
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 22:32)
Aha, aš irgi žurnale skaičiau patarimą į buteliuką su purkštuku lygiomis dalimis  įpilti kokosų aliejaus(jam būdingos drėkinamosios savybės) ir alyvų aliejaus (teikia spindesio), papurkšti plaukus, retomis šukomis ar pirštais iššukuoti  ir susukti į kuodą, o po pusvalandžio išplauti. Plaukai kvepės ir blizgės  g.gif
Tik mąstau, kur gauti purškiklį  g.gif

nuo langu valiklio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 08 18, 17:18)
Kaip jus ta alieju nukrapstot nuo plauku?? g.gif  As du kartus po aliejaus galva perplaunu sampunu, tada dedu kauke ir trecia karta plaunu ir vistiek man lieka to aliejaus pedsaku, plaukai kaip pasiriebalave atrodo verysad.gif

Isspausti citrinos sultis, praskiesti su vandeniu ir skalauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 08 19, 23:47)
Isspausti citrinos sultis, praskiesti su vandeniu ir skalauti mirksiukas.gif

dekui, o tai jau norejau nebelepinti savo kasu aliejais, gal dar ir plaukai pasvieses nuo citrinos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 18, 18:13)
man pakanka keleta kartu gerai issiplauti sampunu ir jokio riebalo nebelieka, viena karta pabandziau viena karta isplauti, tai teko, isdziuvus plaukams, dar karta eiti plauti, nes kai kur pasiliko to aliejaus  ax.gif

as plaunu 2 kartus sampu, po to plaukai lieka siurkstus, tai nezinau ar cia tu alieju didesne nauda ar zala, jei sitaip plaukus kankint reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 22:32)
Aha, aš irgi žurnale skaičiau patarimą į buteliuką su purkštuku lygiomis dalimis  įpilti kokosų aliejaus(jam būdingos drėkinamosios savybės) ir alyvų aliejaus (teikia spindesio), papurkšti plaukus, retomis šukomis ar pirštais iššukuoti  ir susukti į kuodą, o po pusvalandžio išplauti. Plaukai kvepės ir blizgės  g.gif
Tik mąstau, kur gauti purškiklį  g.gif

Purškiklį nu kokio purškiamo kondicionieriaus arba pyrškiamo losijono kūnui ar pan. Būna ir šiaip buteliukų pirkti rodos...
Atsakyti