Įkraunama...
Įkraunama...

BF su skolom...

QUOTE(Kissa @ 2008 07 15, 10:28)
Na, tu ir neturėtum mokėti jo skolų. Aišku, jei tai paskola už butą, o jūs jame gyvensite kartu, tai būtų garbinga prisidėti prie išlaidų. O visa kita aš suprantu  4u.gif Aš manau, kad jei tu neabejotum to vaikino atsakingumu ir vyriškumu, nebaugintų jokios skolos, nes jis tau nesuteiktų pagrindo bijoti, kad skolas teks apmokėti tau.

Dar kartą pagalvok, ar tikrai tą vyrą pasirinkai  4u.gif



Man atrodo naturalu, kad po vestuviu yra bendras biudzetas. O jei jis visa atlyginima skirs paskolu mokejimui, o as is savo atlyginimo islaikysiu seima, tai manau, cia ir yra problema. O jei as turesiu problemu su darbu, kaip mes isgyvensim is jo keliu simtu likusiu nuo paskolu apmokejimo? Gal as baisi materialiste? Zmogus jis geras, musu santykiai puikesniu lyg ir nebuna, bet paskolos man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
O gal jis nepėsčias vaikinas, gaus kur kas pelningesnį darbą ir ta paskola jau atrodys ne tokia slegianti ax.gif Ar nesimato tokių perspektyvų?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2008 07 15, 11:47)
O gal jis nepėsčias vaikinas, gaus kur kas pelningesnį darbą ir ta paskola jau atrodys ne tokia slegianti  ax.gif  Ar nesimato tokių perspektyvų?


Gal, o gal ir ne... Tokios gal perspektyvos butent manes ir nedziugina.
Atsakyti
Visiškai suprantu paskolas būstui, ar investicijoms, bet imti paskolą, kad galėtum sau leisti pramogas ar kelionę man atrodo , švelniai sakant, lengvabūdiška.
Atsakyti
O kas tas BF? Nesigauna iššifruot smile.gif
dėkui
Atsakyti
Na pavyzdžiui mano atveju... Turim mes būsto paskola su vyru ir labai džiaugiuosi, nes kitaip net neįsivaizduooju kaip jį būtų galima įsigyti, dar planuojam imti paskola automobiliui ir kai pasiimsim, bus taip, kad vyro visas atlyginimas nueis bankams ir mokesčiams, o maistas, drabužiai ir pramogos bus iš mano atlyginimo (nesupraskit klaidingai, pinigai pas mus bendri, tik noriu, kad proporcija aiški matytųsi), tai jeigu aš vyrui užprotestuočiau, tai ką jam valgyt neduot ir susigalvot, kad tos paskolos tik jo reikalas, lai pats ir moka ir dar mane palepina. Nesąmonė kažkokia, taip pasmerkt žmogų, visi žinom kokia situacija su būstais ir nėra reikalo problemų iš to kelt. Aišku jei paskolas dar ėmė tam, kad kažkur išvažiuot paatostogaut, tai čia mažų mažiausia nesąmonė, visiškas atsakomybės neturėjimas, nebent tie 30 000 buvo paimti būsto įrengimui, mašinai, ar panašiems dalykams, tai tada nematau tame nieko blogo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2008 07 15, 13:25)
Visiškai suprantu paskolas būstui, ar investicijoms, bet imti paskolą, kad galėtum sau leisti pramogas ar kelionę man atrodo , švelniai sakant, lengvabūdiška.


BOYFRIENDAS smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 07 15, 13:34)
O kas tas BF? Nesigauna iššifruot smile.gif
dėkui


BOYFRIENDAS... ax.gif
Papildyta:
[quote=siaulietuke,2008 07 15, 14:10]
Na pavyzdžiui mano atveju... Turim mes būsto paskola su vyru ir labai džiaugiuosi, nes kitaip net neįsivaizduooju kaip jį būtų galima įsigyti, dar planuojam imti paskola automobiliui ir kai pasiimsim, bus taip, kad vyro visas atlyginimas nueis bankams ir mokesčiams, o maistas, drabužiai ir pramogos bus iš mano atlyginimo..

Na, matot, Jusu atvejis kitoks. Jus bendrai sprendziate, kokia paskola imti ir kaip paskui gyventi. Bet kai mano brangiausias nusipirko didziausia buta su paskola, tipo ''ateities'' kartoms ir dar paeme vartotojiska paskola niekams, man visai nepatinka sita situacija. As galvoju paskelbti jam ultimatuma, kad bent jau vartotojiska paskola susitvarkytu kuo skubiau, kad man paskui netektu moket uz jo Turkijos atostogas verysad.gif
Atsakyti
siūlyčiau abiems susėsti ir pasikalbėti, kas tave neramina ir jeigou ateityje norėsite turėti bendrą biudžetą, tikrai būtų gerai, kad jis tą savo vartotojišką paskolą susitvarkytų, ypač jeigu ji buvo išleista ant kelionių ir jokių materialių vertybių nebeliko.
taip pat tą biudžetą galima būtų išskaidyti, kad jam atidavinėjant tą savo vartojamą paskolą liktų mažiau pinigų asmeninėm išlaidom ir pomėgiam, nesusijusiom su jūsų bendrais reikalais. viskas yra išsprendžiama, reikia tik noro ir supratimo. be to, jeigu esi taupesnė, imk finansus į savo rankas ir sudėliok kaip reikia.
Mes su MB nuo pirmos bendro gyvenimo dienos turim bendrą biudžetą ir kiekvienas asmeninius. per ketverius metus abiejų pastangomis mėnesinės biudžeto įplaukos jau padidėjo 4,5 karto. pinigus uždirbti lengviau nei sukurti gerus santykius. tačiau taip pat labai svarbu kuo greičiau išsiaiškinti piniginius klausimus ir susitarti.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 07 15, 16:52)
tačiau taip pat labai svarbu kuo greičiau išsiaiškinti piniginius klausimus ir susitarti.


Aciu. Labai teisingas poziuris, bandysiu veikti.
Atsakyti
QUOTE(Nefele @ 2008 07 15, 17:19)
Aciu. Labai teisingas poziuris, bandysiu veikti.


veik kuo greičiau, nes mes su sugyventiniu dar prieš apsigyvenimą kartu susitarėm dėl piniginių reikalų ir per visus ketverius bendro gyvenimometus dėl pinigučių nė kart nesibarėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefele @ 2008 07 15, 10:38)
1. O jei jis visa atlyginima skirs paskolu mokejimui, o as is savo atlyginimo islaikysiu seima, tai manau, cia ir yra problema.
2. O jei as turesiu problemu su darbu, kaip mes isgyvensim is jo keliu simtu likusiu nuo paskolu apmokejimo?


1. Paskolos už butą mokėjime nematau jokios tragedijos. Atostogų kreditas - jo bėda. O jei gyvensite jo kredituojamame bute, vistiek būsi nepatenkinta?

2. O kodėl jis turi tave išlaikyti?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2008 07 17, 16:09)
1. Paskolos už butą mokėjime nematau jokios tragedijos. Atostogų kreditas - jo bėda. O jei gyvensite jo kredituojamame bute, vistiek būsi nepatenkinta?

2. O kodėl jis turi tave išlaikyti?


siais laikais mes tokios drasios, mus neturi nieks islaikyt mes nepriklausomos, gerai, kad valstybe iki 2m kol vaika augini kazka moka, o anksciau moteris nieko negaudavo ir net klausymu nekildavo, kodel ja su vaiku islaiko vyras, ar vyrai buvo kitokie, kuriems buvo garbe islaikyti ir retas kuris prikisdavo, o dabar pas kiekviena atskira pinigine, viens nuo kito slepia pinigus, man tai viskas labai iskreipta, vaikas atsiranda tevelis bega, kad tik neislaikyti, tai dabar ziuriu vyrams rojus, ne taip kaip anksciau, tik jeigu vyras praras darba ar ne duok die rimtai susirgs, jo irgi reikes paklaust, kodel as tave turiu islaikyt, kol mes sveiki ir viskas mums gerai, tai musam i krutine ir vaizduojam, kad mes viska galim. As pvz irgi nepakenciu skolintis nei is zmoniu nei is banku ir tokia situacija su skola kelionem man nepatiktu, as geriau nenuvaziuosiu pora metu pasitaupysiu, bet nesiskolinsiu
Atsakyti