Knyga el.forma parsisiunciau. Aciu
Bet mieliau skaitosi knygine forma. KAUNE jau kelintame knogyne NERA!!! Gal kas kur uzmate???

As irgi turiu ir kompiuterine forma ir knygine, tai tikrai mieliau KNYGINE

O geras, ne vien mergaites badaujam
Na ir kaip?
Kaip tau badavimas? As siandien kaip tik geriu vandeni ir planuoju ryt

Mano valia šitoj srity vėl išėjo pasivaikščiot
. Tad guodžiu save bent tuo, kad nepersivalgau ir daugiau mažiau stengiuosi valgyti sveikai

Sveikos,as esu badavusi 21d pries naujus dabar nutariau badauti 30d tik nezinau kaip cia iseis.Bet siandien jau 3 diena.O valyti labai norisi.Gal kas prie manes jungsis butu

aleliuja! Mama, pasirodo, sia knyga turi! Ziuresim, kaip seksis man su pieneliu po gimdymo, va, tada ir planuosiu badavima. Pradziai, saka, reiktu 7dienu? Motyvacija pas mane labai stipri, nes nuo kudikystes turiu dermatita, ko pasekoje labai sausa ranku oda. 2 nestumo 2 trimestre suaktyvejo kazkokie ten garmonai, kad diena nakti kasiausi visa kuna. Zliumbiau nuo isterijos ir niezu. Vat, tada kazkaip ir uzsifiksavo: viskas! Bandysiu badavima.
Zodziu, sitos temos nepalieku
Zodziu, sitos temos nepalieku

laba ryta
turiu kalausimeli,noriu pradet badaut,kaip tai teisingai daryti?

Sausai iki 3 parų nieko baisaus nebus. Vatoms sausai nėra prasmės, o ilgiau kaip 3 gali tik pasiruošęs, kapcha turintis žmogus. Gali ir pitos konstitucijos ilgiau, bet reikia labai atsargiai ir labai jausti kada baigti. Pitai 30 dienų šlapiai praeis be rizikos, o 5 ir daugiau sausų dienų gali būti ir pavojingos.
.
O daug svarbiau kaip pabaigti badavimą. Kad neturėti problemų, reikia sukaupti kuo daugiau teorinės informacijos apie tai kas tas badavimas ir kaip teisingai jį baigti. Perskaityk bent vieną knygą (o geriau kelių atorių kelias knygas), tada pagalvok ir pradėk nuo mažų terminų, o kai sužinosi organizmo reakciją į tai kokie produktai tinka ar netinka baigiant badavimą galėsi ir daugiau.
Man labiausiai patiko G. Malachovo "Badavimo fenomenas". Aišku, išsamu ir svarbiausia, kad sudėta beveik visų "grandų" nuomonės apie badavimo baigimą.
laba ryta turiu kalausimeli,noriu pradet badaut,kaip tai teisingai daryti?
Badauti labai paprasta. Tiesiog išskyrus vandenį - nieko daugiau į burną nededi. Vanduo reiškia be jokių išimčių vanduo. Tai ne arbata, ne nuoviras ir ne koks kitas skystis. Tai tas skaidrus vandenėlis be įpatingo skonio 
O daug svarbiau kaip pabaigti badavimą. Kad neturėti problemų, reikia sukaupti kuo daugiau teorinės informacijos apie tai kas tas badavimas ir kaip teisingai jį baigti. Perskaityk bent vieną knygą (o geriau kelių atorių kelias knygas), tada pagalvok ir pradėk nuo mažų terminų, o kai sužinosi organizmo reakciją į tai kokie produktai tinka ar netinka baigiant badavimą galėsi ir daugiau.
Man labiausiai patiko G. Malachovo "Badavimo fenomenas". Aišku, išsamu ir svarbiausia, kad sudėta beveik visų "grandų" nuomonės apie badavimo baigimą.
dekui,leksiu tos knygutes ieskot