Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas pagal Polį Bregą II-a dalis

Bregas taip leidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 05 21, 12:22)
Bregas taip leidzia lotuliukas.gif

Tai tada puiku bigsmile.gif o vaistazoliu arbatele nesaldinta? blush2.gif galima?
Atsakyti
Man tik citrina su medum isimine kad galima lotuliukas.gif
Atsakyti
O geras blink.gif as siandien kaip tik badauju blink.gif ale ir sutapo blink.gif nu cia pagal esmeraldos dieta rolleyes.gif Beje, aciu uz informacija, biski ne taip buvau supratus rolleyes.gif biggrin.gif
O tai kaip cia su tuom badavimu 11 ir 26 diena, nelabai suprantu, kaip cia pagal menuli kaskaip ? doh.gif wacko.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 05 21, 15:35)
Man tik citrina su medum isimine kad galima lotuliukas.gif

medui as alergiska lotuliukas.gif bus kudesnis badavimas tik su citrinos slakeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, munei ryt organizmo ir sielos apsivalymas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 05 25, 10:04)
Na ka, munei ryt organizmo ir sielos apsivalymas  didis.gif

O cia pagal koki tvarkarasti ar taip sugalvojai ir tiek? bigsmile.gif
Atsakyti
Seip, is tikruju tai laikausi "esmeraldos dietos", ten 1 diena obuoliai, kita nieko, 2 avizine kose. Na, tai as per ta "nieko" priskiriu badavimo dienai, pagal P.Brega bigsmile.gif O jau kaip ispuola ta badavimo diena, taip.. Bet jau taip ispuola dazniausiai savaites pradzioj biggrin.gif
Papildyta:
Biski lasiniu atsiauginau doh.gif su savo edimu... rolleyes.gif Nuo Brego gauciau i makaule lotuliukas.gif pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 25 gegužės 2009 - 13:05
Kylam, laukiam kokiu idomiu patarimu sia tema bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
http://joga.365.lt/k...Sveikai-gyventi
netycia atradau knyga jo pdf parsisiust. lb apsidziaugiau, gal kam pravers smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors zino,ar Vilniuje yra vieta,kur galima badauti kompetentingam gydytojui priziurint? Labai noriu savo mamai grazinti jaunyste ir sveikata smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diuna: 10 birželio 2009 - 11:52