QUOTE(Tutlyte @ 2009 07 18, 09:26)
Sveiki sveiki
Mane labao domina organizmo valymas ir badavimas. Norėčiau pirmiausia paklausti, ar badaudami daugiau nei 3 paras gyvenate taip pat kaip ir įprastai? Ae einate į darbą? Kaip jaučiatės? tokiu atveju, jei badaujant būna silpna, reikia daug būti gryname ore, "pamedituoti", patas badavimas būtų prabangos dalykas... Aš asmeniškai, jei imsiu badauti ilgiau nei 3 paras, turėsiu tai daryti ir darbe, kur visą dieną ant kojų stoviu... Ką daryti?
Aš badaudama 7- 10 dienų einu į darbą, bet stengiuosi, kad pradžioj ir pabaigoj badavimo ištaikyt į savaitgalius ar šventes kokias. Mano darbas sėdimas, fizinių pastangų nereikalaujantis, bet protiškai susikaupt tai irgi reikia. Aišku, sunkoka, bet įmanoma. Sunkiau man būna badavimo pradžioj 1-2 paras, kartais galvą paskauda ar truputį pykina (čia priklasuso dar ir nuo to ką ir kiek valgiau iki badavimo). Badavimo pabaigoj energijos trūksta, sulėtėja reakcija, judesiai. Tai baisu, kad darbe nepagalvotų kas, kad išgėrus
Stovimam darbe tai nežinau...

O jeigu silpna pasidarys, ar bus galimybė prisėsti kur nors? Ar reikia su žmonėmis dirbti? Man tai tada vienumas norisi, kad kuo mažiau bendrauti reiktų