Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas pagal Polį Bregą II-a dalis

QUOTE(mamalopes @ 2009 07 09, 13:20)
Sveikos,as esu badavusi 21d pries naujus dabar nutariau badauti 30d  tik nezinau kaip cia iseis.Bet siandien jau 3 diena.O valyti labai norisi.Gal kas prie manes jungsis butu thumbup.gif

Aš jungiuosi prie tavęs:) man šiandien pirma diena. Planuoju - 14 dienų.
Kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif

man irgi siandien pirma diena, bet taip sunkokai sunkokai einasi blush2.gif
bent jau Malachovas savo knygoj raso,kad lomkes maistui baigiasi tik 4 diena, nes anot jo organizmas persijungia i kita rezima tada 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(NPFM @ 2009 07 14, 14:33)
sveikos merginos  smile.gif
man irgi siandien pirma diena, bet taip sunkokai sunkokai einasi  blush2.gif
bent jau Malachovas savo knygoj raso,kad lomkes maistui baigiasi tik 4 diena, nes anot jo organizmas persijungia i kita rezima tada  4u.gif

O šaunu, mūsų vis daugėja smile.gif Man kažkodėl pirma diena būna sunkiausia, kai reikia nustoti valgyti, o po to jau į ritmą įsivažiuoji biggrin.gif
Atsakyti
na va jau mano pirma diena i pabaiga - tai ispudziai:fiziologiskai valgyt nenoriu, bet noriu psichologiskai ax.gif ypac kai namiskiai ka nors po nosim kramsnoja biggrin.gif
o liezuvis tai baltas baltas doh.gif ir dar biski galva skauda, o siaip visai neblogai kol kas viskas biggrin.gif
Atsakyti
oi, rasykit, pradedancios savo patirti!!! KAip kiekviena diena einasi!!! As vis ruosiuosi, kaupiuosi!!! Atrodo,kad valios bus sociai, bet kai pradesiupirma diena- nezinia, kaip seksis.
Atsakyti
Sveiki sveiki smile.gif

Mane labao domina organizmo valymas ir badavimas. Norėčiau pirmiausia paklausti, ar badaudami daugiau nei 3 paras gyvenate taip pat kaip ir įprastai? Ae einate į darbą? Kaip jaučiatės? tokiu atveju, jei badaujant būna silpna, reikia daug būti gryname ore, "pamedituoti", patas badavimas būtų prabangos dalykas... Aš asmeniškai, jei imsiu badauti ilgiau nei 3 paras, turėsiu tai daryti ir darbe, kur visą dieną ant kojų stoviu... Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(Prijauciantis @ 2009 03 25, 18:15)
Paklausk kitaip - nesupratau smile.gif
Gyvenam, bet lyg sapnuose. Gyvenam, bet ne pilnai.
Dabar man tai gyvenimo būdas. Jaučiu, kad gerai kai tai darau. Gerai kūnui, bendrai savijautai.
Anksčiau taip - galvojau, kad per tuos dalykus galima tobulėti dvasiškai, praregėti ir t.t., bet pasirodo truputį klydau. Tobulų žmonių nėra ir nebus, o prabudimas nepriklauso nuo badavimo trukmės smile.gif . Bet kai žmogus ieško - nematoma ranka jį veda ir reikia tik ieškoti, niekada nesustoti ir rasi.

as lygiai taippaciai mastau mirksiukas.gif net keist bendraminti sutikt..
Atsakyti
QUOTE(Tutlyte @ 2009 07 18, 09:26)
Sveiki sveiki smile.gif

Mane labao domina organizmo valymas ir badavimas. Norėčiau pirmiausia paklausti, ar badaudami daugiau nei 3 paras gyvenate taip pat kaip ir įprastai? Ae einate į darbą? Kaip jaučiatės? tokiu atveju, jei badaujant būna silpna, reikia daug būti gryname ore, "pamedituoti", patas badavimas būtų prabangos dalykas... Aš asmeniškai, jei imsiu badauti ilgiau nei 3 paras, turėsiu tai daryti ir darbe, kur visą dieną ant kojų stoviu... Ką daryti?

Aš badaudama 7- 10 dienų einu į darbą, bet stengiuosi, kad pradžioj ir pabaigoj badavimo ištaikyt į savaitgalius ar šventes kokias. Mano darbas sėdimas, fizinių pastangų nereikalaujantis, bet protiškai susikaupt tai irgi reikia. Aišku, sunkoka, bet įmanoma. Sunkiau man būna badavimo pradžioj 1-2 paras, kartais galvą paskauda ar truputį pykina (čia priklasuso dar ir nuo to ką ir kiek valgiau iki badavimo). Badavimo pabaigoj energijos trūksta, sulėtėja reakcija, judesiai. Tai baisu, kad darbe nepagalvotų kas, kad išgėrus lotuliukas.gif
Stovimam darbe tai nežinau... g.gif O jeigu silpna pasidarys, ar bus galimybė prisėsti kur nors? Ar reikia su žmonėmis dirbti? Man tai tada vienumas norisi, kad kuo mažiau bendrauti reiktų ax.gif
Atsakyti
Sveikutės...Jungiuosi ir aš prie Jūsų smile.gif antra para šiandiena...smile.gif manaupirmam kartui 36 valandų užteks, tada iki savaitės galo daržovytės ir visokios žolytės, tada vėl 36 h be maistelio.na ir taip gal kokį mėnesį..Kol kas (na pirmam kartui) vietoj ditiliuoto vandens arbata ir vanduo, antrą kartą bandysiu tiks distiluotą vandenėlį..hmm..tik kur jo gauti???? smile.gif
Atsakyti
As vis P. Brega skaitau ir mastau:

pasigimdau, pasiziurim kaip cia su tuo pienu gaunas, nes gali ir nieko nesigauti...O po 3-4 men kai vyras isleks slidinet noreciau 7d. badauti. Ga, sakau, organizmas dar po gimdymo/cezario bus neatsistates? O gal atvirksciai: greiciau apsivalau ir daugiau jegu tureciau? Ka manot, patyre???
Atsakyti
Norejau prisijunkti lotuliukas.gif bet supratau,kad jus ne taip badaujat kaip as lotuliukas.gif bet man ir tai kancia,jau taip valgyt noriu doh.gif bet jau dvi dienos,kai tik koks apelsinas ar obuolys ar arbuzas burnoje....Noriu mesos cool.gif Bet istversiu,per sias dienas 900gramu jau nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Badauti daug lengviau nei lengvai valgyti. Kelis kartus esu badavęs apie mėnesį, tačiau neištvėriau trijų savaičių pasninko (panašiai tokio kaip pas jus) ir po dviejų savaičių viską baigiau. Be to tos dvi savaitės pareikalavo labai daug valios pastangų + labai didelė apkrova psichikai. Ir žinoma rezultatai visiškai kitokie. Dvi savaitės = panašiai kaip 3-4 dienos tikro badavimo. Dar vienas skirtumas, kad paprastai jau antrą badavimo dieną valgyti nebesinori. Sunki tik pirma diena.
Atsakyti