Dekoju uz atsakyma!
Istiesu, pirmas variantas - labai sunkus, taciau vertas pastangu. Atsiremia i valia, kuria reikia man ugdyti.
bandau labintis dar kartą...
Sveiki ir sveikos sveikuolės
Kaip jums sekasi ? Aš badauju dar neilgai(po 36 val per savaitę), bet negaliu atsidžiaugti šiuo atradimu
.
Na dėl daugelio priežasčių, pvz dėl to,kad nepuola peršalimo ligos(šiaip gležnoka šiuo atveju esu ir tokiu oru jau du kartus sirgus būdavau),ai ir dar nustojau skųstis energijos trūkumu, ir rytais į darbelį keltis nesunku, labai gerai pailsiu, ai daug pliusų(vien pliusai), na bet jūs tai žinote
. Tik kolegom ir pažystamiems bijau apie tai džiaugtis, nes jei nevalgau lašinių ir cepelinų tai esu priskiriama prie valgymo sutrikimų turinčių žmonių
, tai va atėjau pasidžiaugti pas suprantančius
Sveiki ir sveikos sveikuolės

Kaip jums sekasi ? Aš badauju dar neilgai(po 36 val per savaitę), bet negaliu atsidžiaugti šiuo atradimu

Na dėl daugelio priežasčių, pvz dėl to,kad nepuola peršalimo ligos(šiaip gležnoka šiuo atveju esu ir tokiu oru jau du kartus sirgus būdavau),ai ir dar nustojau skųstis energijos trūkumu, ir rytais į darbelį keltis nesunku, labai gerai pailsiu, ai daug pliusų(vien pliusai), na bet jūs tai žinote

Dekoju uz atsakyma!
Istiesu, pirmas variantas - labai sunkus, taciau vertas pastangu. Atsiremia i valia, kuria reikia man ugdyti.
Kova su per dideliu valgymu nera lengva ir vien valia sunku iveikti. Geriausia viska suderinti. Valgi mazinti po truputi, kad nesijaustu didelio diskomforto. Ir mazinti tiek, kad per 6-12 menesiu sumazetu iki norimo rezultato. O tai tikrai labai labai letai. Nes tie pergyvenimai kuriuos patiri kai nesigauna - yra labai emociskai sekinantys ir nenaudingi. Dar numesti svori labai padeda begiojimas. Vientisai jis turi trukti ne maziau kaip 30 minuciu, o dar geriau iki valandos ar 45 minuciu, bet butinai su pertrauka kas kas antra diena. Jei savijauta labai gera galima ir 2 dienas begioti, o viena pertrauka, bet labai save stebeti, nes nesunku nualinti. Sportuojant butinas geras poilsis. Jei tik sutrinka miegas, atsiranda nenaturalus irzlumas - is karto 3-4 dienu pertrauka. Jei nesportuojate, pradeti reikia nuo kokiu 3 minuciu ir labai neskubant didinti. Po pusmecio bus akivaizdus rezultatai. O jei dar pabadausi kaip white-jole (galima ir trumpiau) - per ilgesni laiko tarpa atsiras reguliarus iprotis rupintis savimi (ka dabar labai mazai kas daro) ir tikrai atsiras puiki savijauta ir emocinis pasitenkinimas. Bet tam reikia laiko, nuoseklumo, pastovumo, reguliarumo.Istiesu, pirmas variantas - labai sunkus, taciau vertas pastangu. Atsiremia i valia, kuria reikia man ugdyti.
tai va atėjau pasidžiaugti pas suprantančius
Puikia tave suprantu ir kartu dziaugiuosi 
Sveikos badautojos, jungiuos prie jūsų ir aš. Badavau jau 2 kartus po 36h. Šiandien jau pabudau po bado, primas kartas buvo labai sunkus, ypač paskutinę naktį, o va, šiąnakt miegojau puikiai.
Mane labai domina informacija, ar tinka badaujant paprastas - nedistiliuotas, o iš krano vanduo, nes vakar tokį ir gėriau.
ir dar, pusryčiams suvalgiau pjaustyto kopūsto su citrinos sultimis, o ką vėliau galima valgyti?
Tas labai domina, nes niekur nerandu informacijos. Ar tiks obuoliai, bananai, riešutai, košė, daržovės, o ar vakare jau galima valgyti ir virtos mėsytės ar žuvies?
Labai laukiu atsakymo, beja, aš pati esu kūdutė, tai bijau, kad dar neteksiu svorio, nors Bregas rašo, jog kūdi gali ir papilnėti išsivalius organizmą ir tinkamai maitinantis.
Mane labai domina informacija, ar tinka badaujant paprastas - nedistiliuotas, o iš krano vanduo, nes vakar tokį ir gėriau.
ir dar, pusryčiams suvalgiau pjaustyto kopūsto su citrinos sultimis, o ką vėliau galima valgyti?
Tas labai domina, nes niekur nerandu informacijos. Ar tiks obuoliai, bananai, riešutai, košė, daržovės, o ar vakare jau galima valgyti ir virtos mėsytės ar žuvies?
Labai laukiu atsakymo, beja, aš pati esu kūdutė, tai bijau, kad dar neteksiu svorio, nors Bregas rašo, jog kūdi gali ir papilnėti išsivalius organizmą ir tinkamai maitinantis.
[Labai laukiu atsakymo, beja, aš pati esu kūdutė, tai bijau, kad dar neteksiu svorio, nors Bregas rašo, jog kūdi gali ir papilnėti išsivalius organizmą ir tinkamai maitinantis.
[/quote]
sveika
, na aš tai sakyčiau esu tokia visiškai normalaus svorio, bet man svoris nekrenta visai, o mano vyrui gerokai nukrito, manau maitinantis teisingai,svoris turėtų susireguliuoti iki tau idealaus, kiti tikrai svorio ir priauga netgi, juk badaujam ne dėl to
.
O dėl valgymo po bado,tai dvi dienas racione neturėtų būti jokio gyvulinės kilmės maisto(mėsos, žuvies, p ieno produktų), mano vyras pirmą dieną valgo labai lengvai, po tavo minėtų rytinių salotų vėliau valgo virtų daržovių,vakare vaisių,pačią pirmą dieną tik tai ir valgo,atsisako ir sėklų riešutų, o aš tai košytės avižinės dar suvalgau, man atrodo ji tokia lengva, nors nežinau ar teisingai darau
[/quote]
sveika

O dėl valgymo po bado,tai dvi dienas racione neturėtų būti jokio gyvulinės kilmės maisto(mėsos, žuvies, p ieno produktų), mano vyras pirmą dieną valgo labai lengvai, po tavo minėtų rytinių salotų vėliau valgo virtų daržovių,vakare vaisių,pačią pirmą dieną tik tai ir valgo,atsisako ir sėklų riešutų, o aš tai košytės avižinės dar suvalgau, man atrodo ji tokia lengva, nors nežinau ar teisingai darau

Nu va... tai aš jau blogai pasimaitinau... Po kopūstų priešpiečiams suvalgiau tokią šamakliaką iš pjaustyto banano, kivio, obuolio, riešutų ir sėlenų. Viską šiek tiek sultimis obuolių užpyliau ir šaukštą medaus įdėjau... Na, o pietums, apie 14h suvalgiau balandėlių pas mamą... Taip neplanuotai užėjau... Ten buvo su kalakutiena iš ekologiškų ūkių, tipo sveika...
Bet valgiau be grietinės, be bulvių.... ech... tai šnipštas iš to mano valymo dabar? Ar nieko baisaus, svarbu, kad sau nepakenkčiau.

QUOTE(drugelis. @ 2009 10 30, 17:37)
Nu va... tai aš jau blogai pasimaitinau... Po kopūstų priešpiečiams suvalgiau tokią šamakliaką iš pjaustyto banano, kivio, obuolio, riešutų ir sėlenų. Viską šiek tiek sultimis obuolių užpyliau ir šaukštą medaus įdėjau... Na, o pietums, apie 14h suvalgiau balandėlių pas mamą... Taip neplanuotai užėjau... Ten buvo su kalakutiena iš ekologiškų ūkių, tipo sveika...
Bet valgiau be grietinės, be bulvių.... ech... tai šnipštas iš to mano valymo dabar? Ar nieko baisaus, svarbu, kad sau nepakenkčiau.

manau,kad ne šnipštas

QUOTE(drugelis. @ 2009 10 30, 16:37)

Po vienos dienos badavimo stipriai sau nepakenksi

QUOTE(Kristaline @ 2009 11 02, 14:38)
Po vienos dienos badavimo stipriai sau nepakenksi
bet mėsos bent jau dieną prieš ir dieną po badavimo patartina vengti. Pieno produktai irgi nelabai, bet visa kita galima, tik saikingai.

O kaip su vandeniu, ar galima gerti iš krano? Prie manęs vaistinėse nėra distiliuoto vandens, tai geriu paprastą

QUOTE(drugelis. @ 2009 11 05, 09:51)
O kaip su vandeniu, ar galima gerti iš krano? Prie manęs vaistinėse nėra distiliuoto vandens, tai geriu paprastą
Šiandien badavimas. 

va va ir man įdomu, nors aš geriu ditiliuotą, o eineturėčiau šio tai gal pirkčiau kokį stolo vandenį, arba virintą gerčiau

As tai Neptuno geriu vandeni.
Prisiskaiciau apie jo svaruma

QUOTE(drugelis. @ 2009 11 05, 08:51)
Šiandien badavimas. 

Distiliuotas būtų geriau, jis labiau sugeria iš organizmo šlakus, išplauna druskas. Vandenyje iš krano ir taip priemaišų yra, kiek jų jau ištirpę pozeminiame vandenyje, o kiek dar ištirpsta kol mus pasiekia per pasenusius vandentiekius.
"Neptūno" visai geras vanduo.
Man asmeniškai skanus ir "Tyras". Tik kažkodėl kai jį geriu tai dar daugiau gerti norisi, įtariu, kad kažko ten gali būti įdėta, nes šiaip tai labai nemėgstu gerti gryno vandens

Kiti naudoja ledo tirpsmo vandenį, atseit visos kenksmingos medžiagos nusėsta, o vanduo lieka gyvas ir netgi įgyja gydančių savybių.
Virintas vanduo - miręs vanduo.
Turbūt nėra vieno absoliučiai teisigo varianto, kiekvienas renkasi kas jam priimtiniau.
Aš už distiliuotą