Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas pagal Polį Bregą II-a dalis

Kristaline, ar badauji penktadieniais g.gif Aš jau irgi baigiu nusiteikti. Bandysiu rytoj su vandenuku draugauti, o paskui kas penktadienį.
QUOTE(*Angel* @ 2010 02 24, 17:20)
Gal pasirodysiu kvaila blush2.gif ,bet kaip suprasti ekadshi? blush2.gif cia geriau per sita diena iskrova darytis? bigsmile.gif

Visai ne kvaila. Čia tokia diena pagal menulį, kuria geriausia badauti, visi jogai pr ją badauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2010 03 12, 20:46)
Kristaline, ar badauji penktadieniais g.gif  Aš jau irgi baigiu nusiteikti. Bandysiu rytoj su vandenuku draugauti, o paskui kas penktadienį.

Jau du penktadienius praleidau, nes nesugebėjau susiimt blush2.gif O sąnariai ir kepenis labai prašo badavimo, nes po jų geresnė savijauta būna ax.gif Tiap išpuolė, kad nedirbau tomis dienomis, o namuose man atrodo dar sunkiau, nes gaminti reikia ir t.t.
Atsakyti
Na štai, pagaliau susiėmiau - šiandien jau 7-ta diena kai gyvenu vandenuku. Kaip lengva ir gera, negaliu atsidžiaugt biggrin.gif Kažkaip labai lengvai man sekasi, net keista, tik pirmą dieną galvą skaudėjo smile.gif
Atsakyti
Kristaline,tu vien vandeniu tas septynias dienas gyva?kiek kg. pametei?
Atsakyti
QUOTE(mukalyte @ 2010 04 13, 15:05)
Kristaline,tu vien vandeniu tas septynias dienas gyva?kiek kg. pametei?

Nieko daugiau išskyrus distiliuotą vandenį smile.gif
5 kg. pamečiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 13 balandžio 2010 - 15:16
QUOTE(Kristaline @ 2010 04 13, 14:34)
Na štai, pagaliau susiėmiau - šiandien jau 7-ta diena kai gyvenu vandenuku. Kaip lengva ir gera, negaliu atsidžiaugt  biggrin.gif Kažkaip labai lengvai man sekasi, net keista, tik pirmą dieną galvą skaudėjo  smile.gif

wub.gif na ir valia pas tave bigsmile.gif. Ir nei kiek ne silpna?
Ar kažkiek prieš tai ruošeisi, ar taip iš karto 7 dienas? g.gif

Aš vis nesugebu nei vienos dienos pratemt blush2.gif
Kažkaip paskutiniu metu vos kojas velku, miegu blogai, tai apie badą net sunku pagalvoti unsure.gif
Atsakyti
Na šaunuolė.Iš kur tiek valios g.gif Kad aš taip galėčiau verysad.gif Kiek dar žadi badaut?
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 04 13, 15:34)
Na štai, pagaliau susiėmiau - šiandien jau 7-ta diena kai gyvenu vandenuku. Kaip lengva ir gera, negaliu atsidžiaugt  biggrin.gif Kažkaip labai lengvai man sekasi, net keista, tik pirmą dieną galvą skaudėjo  smile.gif

Sveiki sveiki smile.gif
Labai įdomu.
Parašykit, kada ir KAIP išeidinėsit - jei netingėsit - tai kuo smulkiau.
Laaaaaabai labai įdomu thumbup.gif
Sėkmės didelės ir sveikatos bei gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 14 balandžio 2010 - 09:35
QUOTE(raami @ 2010 04 13, 15:25)
wub.gif na ir valia pas tave bigsmile.gif. Ir nei kiek ne silpna?
Ar kažkiek prieš tai ruošeisi, ar taip iš karto 7 dienas? g.gif

Aš vis nesugebu nei vienos dienos pratemt blush2.gif
Kažkaip paskutiniu metu vos kojas velku, miegu blogai, tai apie badą net sunku pagalvoti unsure.gif

O kaip maitiniesi pastaruoju metu, gal geri daug arbatos ar kavos, valgai saldumynus? g.gif
Man prieš badavimą irgi panašiai buvo, neturėjau energijos, nuotaika dažnai prasta būdavo, valgydavau per daug ir dėl to pykdavau dar ant savęs blush2.gif Be to prasidėjo ir fiziniai negalavimai: suvalgius sunkesnio maisto naktį skaudendavo šonus, traškėjo sąnariai, neseniai ir juosmenį pradėjo skaudėti, pamaniu, kad tikrai jau laikas prasivalyt, nes jei delsiu ilgiau tai dar blogiau bus...

Kadangi mano racione vyrauja augalinis maistas, tai ypatingai nesiruošiau badavimui, tik nevartojau porą dienų pieniškų produktų, mėsos ir taip nevartoju. Pagrindinis dalykas buvo tinkamai save nuteikti smile.gif Silpnoka šiek tiek vakar vakare buvo pasidarę, iki to energijos buvo pakankamai lyg net nebadaučiau smile.gif Šiandien jaučiuosi kol kas labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Kristaline,o ką šiaip valgai?kai nebadauji? mirksiukas.gif patark iškur gaut tiek valios ir ryžto?
Tiesa,o koks tavo ūgis ir svoris?(jei ne paslaptis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mukalyte @ 2010 04 13, 18:51)
Na šaunuolė.Iš kur tiek valios  g.gif Kad aš taip galėčiau verysad.gif Kiek dar žadi badaut?

Dar ne pabaiga, badavimas tik pusę darbo dar reikia tinkamai iš jo išeiti ax.gif
Kiek badausiu kol kas nežinau, žiūrėsiu pagal savijautą. Norėčiau ištempti 15 dienų, bet kadangi turiu eiti į darbą, tai nesinori, kad visi pradėtų klausinėti kas man atsitiko ir t.t . Mat iš veido, tai pavargus atrodau (kaip man sakė) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pupik @ 2010 04 14, 09:34)
Sveiki sveiki  smile.gif
Labai įdomu.
Parašykit, kada ir KAIP išeidinėsit - jei netingėsit - tai kuo smulkiau.
Laaaaaabai labai įdomu  thumbup.gif
Sėkmės didelės ir sveikatos bei gerų rezultatų  4u.gif

Planuoju su sultimis užbaigt badavimą. Pirmą dieną 500 ml. skiestų morkų sulčių
Antrą ir trečią - neskiestų 1 l. sulčių. Ketvirtą tarkuotas daržoves ir vaisius. Tiksliau dar nežinau... ax.gif kai iš tiesų užbaigsiu ir būsiu tame procese - parašysiu smile.gif
Ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukalyte @ 2010 04 14, 13:18)
Kristaline,o ką šiaip valgai?kai nebadauji? mirksiukas.gif patark iškur gaut tiek valios ir ryžto?
Tiesa,o koks tavo ūgis ir svoris?(jei ne paslaptis) mirksiukas.gif

Iki pietų valgau vaisius. Per pietus dažniausiai šviežių daržovių salotas arba virtų daržovių su duona "Rugelis". Kartais duona pasitepu avokadu. Dar mėgstu tortilijas su daržovėmis ir kt. daržovių patiekalus, valgau įv. sūrius, retkarčiais jogurtus, kruopų košes, dž. vaisius. Turiu silpnybę miltiniams patiekalams: blush2.gif Mano didžiausia bėda valgymas vakarais, mat mano vakarienė būna 18-20 val. ir dažnai per gausi blush2.gif
Ūgis 167 cm. šiandieninis svoris 61 kg. smile.gif
Atsakyti