QUOTE(Daugiaziede @ 2009 01 09, 19:35)
Tai koks tavo badavimo tikslas?alergija ,migrena ar kirmeliu valymas?...
mano tikslas- noriu pasijausti geriau, nes šiuo metu sveikata tokia žemiau nulio, kad gyvenime nėra blogiau buvę, o kadangi sergu nuo kūdikystės, tai tikrai esu daug prisikentėjusi, bet dabar jau...pasiekiau dugną

pasiskaičiusi literatūros, bandau badu gydyti ir migreną, o labiausiai bėrimus (tiksliau man šiuo metu medikai nuztatė egzemą, tačiau anksčiau įtarinėjo alerginį dermatitą, vėliau psoriazę

vienu žodžiu, patys nesupranta ir bijo tai pripažinti). O dėl kirmėlių aš šiaip išmąsčiau, nes ksiaičiau straipsnį, kad būtent kirminai gali sukelti didelius bėrimus, didelius galvos skausmus (daugiau buvo išvardinta, tai man sutapo beveik visi simptomai
QUOTE(Prijauciantis @ 2009 01 10, 07:14)
Nereikia badaujant gerti jokių arbatų. Ypač jei badauji ilgiau kaip 3 dienas. Arbatas bado metu galima gerti tik tikslingai, sergant konkrečia liga ir žinant, kad būtent ta arbata suveiks. Kitaip nėra prasmės. Tai, kad supykino, nereiškia, kad turi kirmėlių. Kartumas galėjo paskatinti išsiskirti tulžį, o kai ten jau tuščia - galėjo ir "patasyti". Jei vis tik turi kirmėlių, gerk "troičatką" ir nebeturėsi.
7 dienos jau nemenkas laiko tarpas badavimui. Žiemą daugiau tikrai nereikia. Kai baigsi pasistenk gerti daug šiltos arbatos, valgyti karštas (ar šiltas) troškintas daržoves (žalių kuo mažiau), pasilepink kasdien karšta vonia (pabaigti visada kelias sekundes po šaltu vandeniu), o po to išsitrink alyvuogių aliejumi. Ir viskas bus liuks.
Arba jei nori - mano pažįstamas gamina aliejukus su lietuviškom žolelėm. Veiksminga, bet kaina irgi nemaža. O alyvuogių aliejaus bet kokioje parduotuvėje rasi (aišku jei jam nealergiška

).
P.S. Nuo migrenos kai kam padeda tokios žolininkės Jadvygos viena arbata. Atrodo 20 nr. Gali pabandyti. Pagerk kas dieną kokkių pora savaičių ir stebėk ar padeda ar ne.
ačiū už patarimą
mano reziume- badavau 7 diena, jaučiausi gerai, septintą dieną sugebėjau su vyru net į poledinę žūklę išsiruošti
bėrimai buvo aprimę, tačiau po 6 badavimo dienos staiga vėl labai išlindo or labai skausmingi

kodėl, nežinau...priežastis spėjutik tokias, įtariu tiksliau: šeštą badavimo dieną labai susinervinau, o iki tol gana sėkmingai laikiausi geros, pakilios nuotaikos, taip pat šeštą badavimo dieną gėriau apelsinų ir greifruktų natūralias sultis (kažkada aš buvau alergiška citrusiniams vaistams, bet prieš 3 mėn tyrė jau nebebuvau alergiška

kadangi vėl išlindo tie bėrimai, būčiau badavusi iki 10 dienų, tačiau prasidėjo mmm, pasijutau labai silpnai, tai nutariau, kad ir 7 dienų pakaks...
Jeigu kas žinot, parašykit kokių galima natūralių tepaliukų pasigaminti bėrimams tepti...gal kas tiksliau įmes, kaip ten su tuo šlapimu gydytis, kadangi dabar aš tepuosi Excipial su šlapalu- man labai padeda suminkštinti odą, kuri yra be galo sausa, labai skauda, sutrūkinėjusi, labai niešti...
Po savaitės planuoju badavimą kartoti, kažin, ar ne per greitai?
Papildyta:QUOTE(Kristaline @ 2009 01 11, 21:51)
Kažkur kažkaip sugebėjau išsiderinti, nes vis dažniau rytais pabundu sutinusi, nors stengiuosi iš savo raciono visiškai išvyti druską ir visokius sūrius ir aštrius prieskonius. Po badavimo su vandeniu pagerėja, bet prisiversti tai daryti darosi sunku, nes badaujant būna labai šalta.
taip. badaujant taip šalta, man net dantys kalendavo, šildydavausi namie su šildykle (turėjau galimybę neiti į darbą...nors šiaip gana darbingos nuotaikos buvau
Beje, ar reikia visiškai isšvyti druską? jau keletą straipsnių skaičiau, kur paneigiama versija, kad drsukos išvis reikia atsisakyti...siūloma tik šiek tiek sumažinti jos vartojimą