Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

QUOTE(violete @ 2007 09 04, 12:46)
tai kad jis daromas 36-37 savaite..jis daromas kazkodel gale g.gif

nes nestumo viduryje gali jo netureti, o i gala tureti, jis gali pasireiksti. taigi, kuo veliau tiria - tuo tikslesne diagnoze. ir zinoma tada gali uzbegti uz akiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti smile.gif
o kaip tas tyrimas imamas ? kaip iprastas tepinelis ar kaip kitaip, skausmingiau? blush2.gif

Ir taip ir nesupratau, ar pries planini cezari irgi reikia si tyrima pasidaryti, ar tas streptokokas tik naturaliu budu gimstantiems vaikuciams pavojingas ?
Dekui jei kas patars 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 01 spalio 2007 - 16:04
Laba, tyrimą man darė 36sav.Jis imamas be jokio skausmo,kaip paprastas tepinėlis.Šiandien pasiskambinau dėl atsakymo ir sužinojau, kad jis teigiamas verysad.gif Kainavo man 31 lt. ir dar primokėti reikės 40lt.,nes ištyrė kokiems antibiotikams yra jautrus tas streptokokas. Tikiuosi viskas bus gerai, kiek suprantu tai leis antibiotikus tik gimdymo metu.Aš tyriausi Kaune,Šilainių poliklinikoj.
Atsakyti
Man taip buvo prieš metus irgi rado to streptokoko,aišku mano gydytoja jo nesureikšmino,bet DIDELIS AČIŪ!VGN ginekologėms,kurios man leido pinciliną prieš gimdymą.Šiandien mano stebukliukui metai,nuostabus ir sveikas vaikutis! bigsmile.gif Baisu pagalvoti,kas galėjo būti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 10 01, 17:02)
Noreciau paklausti  smile.gif
o kaip tas tyrimas imamas ? kaip iprastas tepinelis ar kaip kitaip, skausmingiau?  blush2.gif

Ir taip ir nesupratau, ar pries planini cezari irgi reikia si tyrima pasidaryti, ar tas streptokokas tik naturaliu budu gimstantiems vaikuciams pavojingas ? 
Dekui jei kas patars 4u.gif

Man darė 37 savaitę, visai neskaudėjo, net ant kėdės nesodino, gal nuo gydytojo priklauso, ar skauda, man ėmė akušerė. O jei ir skaudėtų, tai gimdant juk labiau skaudės 4u.gif
Atsakyti
Man darė irgi šį tyrymą. Nieko skausmingo tikrai. Paėmė ta pasėlį su tokiu specialiu pagaliuku su vata, vos vos pabrauke ten ir viskas....Dabar lauksim atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramūnė @ 2007 10 12, 13:58)
Man taip buvo prieš metus irgi rado to streptokoko,aišku mano gydytoja jo nesureikšmino,bet DIDELIS AČIŪ!VGN ginekologėms,kurios man leido pinciliną prieš gimdymą.Šiandien mano stebukliukui metai,nuostabus ir sveikas vaikutis! bigsmile.gif Baisu pagalvoti,kas galėjo būti. verysad.gif

Man irgi buvo radę šią bacilą ir gimdymo metu leido piniciliną. nestuke.gif kurių gydytojos neskiria šio tyrimo pasidarykit privačiai. Kai kurios gydytojos sako, kam jį daryt juk visi tyrimai geri būdavo ir t.t., man irgi visi tyrimai geri būdavo ir neštumas be komplikacijų, bet aptiko tą baubą.
Atsakyti
o po kiek laiko atsakymas buna?
Atsakyti
o ką daryti, jei randa tą bacilą, o aš alergiška penicilinui blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(plynce @ 2007 10 30, 12:20)
o ką daryti, jei randa tą bacilą, o aš alergiška penicilinui  blink.gif ?

maciau toki klausima uzduota gydytojai cia SMe, bet atsakymo neskaiciau, nes neaktualu, pabandyk paieskot 4u.gif
Atsakyti
kazkoks siaubas, kai pirma gimdziau apie tai nieko nezinojau ,ir nesukau sau galvos ....dabar kai antra planuoju ,net neramu darosi cia visko pasiskaicius. O tai jei pas mama nieko neranda ,ir vaikelis uzsikrecia is aplinkos ,tai gal vyrui reiktu issitirti ???
Atsakyti
QUOTE(plynce @ 2007 10 30, 12:20)
o ką daryti, jei randa tą bacilą, o aš alergiška penicilinui  blink.gif ?

man taip buvo - tiesiog pati pirkau kitą man parinktą antibijotiką, nes pvz AK nemokamai gausi tik peniciliną biggrin.gif
Atsakyti