Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

QUOTE(Maniuta @ 2008 01 07, 13:26)
man irgi aktualu, gal vilnietės atsiliepsit?

Vilniuje paprastai nestuma priziurinti ginekologe turetu paimti paseli 35 nestumo savaite. Neprivaciai - tai nemokama ir privaloma paslauga. Jei lankotes privaciai taip pat panasiu metu ir uz istaigos nustatyta mokesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ula62 @ 2008 01 07, 13:36)
Vilniuje paprastai nestuma priziurinti ginekologe turetu paimti paseli 35 nestumo savaite. Neprivaciai - tai nemokama ir privaloma paslauga. Jei lankotes privaciai taip pat panasiu metu ir uz istaigos nustatyta mokesti smile.gif

tai kad negirdėjau, ir nedarė. neprivačiai. dabar jau 39 savaite ir eisiu turbūt su gine bartis.
Atsakyti
taigi arba mano ginė mieloja, arba nežinau. šiandien nuejau ir pasakė, kad tyrimą padaro jei šlapimas blogas, ir be to vilniuje jis kainuoja 60 Lt g.gif nemokamai niekas jo nedaro. taigi reikės išsiaiškinti kaip čia iš tikrųjų. ar Vilniuje tokie įkainiai?
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2008 01 07, 19:35)
taigi arba mano ginė mieloja, arba nežinau. šiandien nuejau ir pasakė, kad tyrimą padaro jei šlapimas blogas, ir be to vilniuje jis kainuoja 60 Lt  g.gif nemokamai niekas jo nedaro. taigi reikės išsiaiškinti kaip čia iš tikrųjų. ar Vilniuje tokie įkainiai?

Man sakė šiandien, kad šį tyrimą reikės pasidaryti ir tai man kainuos. Kažkur 40 lt, neprivačiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ula62 @ 2008 01 07, 13:36)

Deja,taip nera.Visu pirma ,tai nera privaloma, nestuke.gif pageidavimu.Ir jei nori ,kad istirtu,tai daro 36-37savait.Poliklinikoj jis kainuoja 15.80 lt.
Atsakyti
Įdomu, kodėl taip kainos tyrimo poliklinikose skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2008 01 08, 14:44)
Deja,taip nera.Visu pirma ,tai nera privaloma, nestuke.gif  pageidavimu.Ir jei nori ,kad istirtu,tai daro 36-37savait.Poliklinikoj jis kainuoja 15.80 lt.

Man tai nieko nekainavo ir tyrimo nepageidavau, jis yra rekomenduojamas ir daromas nesciajai sutikus. Galbut tai priklauso nuo poliklinikos kurioje lankotes tvarkos bei jusu gydytojos prieziuros metodu smile.gif
Atsakyti
Mano ginė - neprivačiai, sakė, kad tyrimas kainuos 60 Lt, ir jis nereikalingas. as VGN konsultacijos centre rytoj darysiu. kainuos konsultacija 35 + 8 lt uz tyrimą. tik ten reikia tą tyrimą atlikti būtinai iki 10 ryto, nes juos išveža kažkur. atsakymas po 4-5 dienų.
jei kam reikia - centro tel 2695463
Atsakyti
Man dare Kauno visuomenes sveikatos centre. Kainavo 15.80 Lt
Atsakyti
sveikutes, gal kuri daresi KMUK si tyrima? Nes as vaziuoju pirmadieni ji darytis ir nzn. kiek pinigiuku veztis, o vaziuoju is Taurages be siuntimo, tai sake tada reikes dar registraturoj vienkartini mokesti kazkoki susimoketi. Tai gal kuri irgi daretes is kito miesto be siuntimo ir kiek tas mokestis zinot ir kiek tyrimas?
Jei galit kuo skubiau atsakyti labai dekinga buciau 4u.gif
Atsakyti
pas gine einu privaciai, ir prisiskaicius paprasiau jos sio tyrimo. tai ji sako, as kaip tik ir planavau paimti is taves maksties paseli. tyrimas man nekainavo. tai siandien suzinojau atsakymus. pasirodo esu jo nesiotoja sad.gif bet sake neisigasti, o tiesiog gimdymo metu man bus suleisti antibijotikai ir tiek smile.gif
Atsakyti
Man darė šitą tyrimą KMUK. Gydytoja sakė, kad jis privalomas ir nereikėjo mokėti nė cento. Nesuprantu, kaip kitose poliklinikose už jį mokėti reikia kaip kitos sako g.gif
Dar nesuprantu vieno dalyko, jeigu esi nešiotoja (ats aš dar nežinau), kaip ta bakterija atsiranda pas moterį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamane82: 14 vasario 2008 - 15:57