Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

Na ir as pasidariau Kauno VSC si tyrima. tokia rami buvau kad viskas bus gerai, ir se tau doh.gif tai laimei, kad rado, o tai kai pasiskaitau kuo tai gresia leliui verysad.gif tik idomu, kad man mano gine paskyre sugerti ampicilino 5 dienas po 0.5 tabletes kas 6 valandas. tai geriu, bet ziuriu daug kas apsiriboja antibijotiku leidimu gimdymo metu.. tai idomu, ar cia reikalinga, ar be reikalo tuos vaistus pliumpinu g.gif
Atsakyti
Įtariu, kad be reikalo. Profilaktiškai jis negydomas. Juo labiau, kad vėl labai lengvai atsinaujina. Ir vistiek teks leisti antibiotikus gimdymo metu.
Atsakyti
Man gydytoja pati savo iniciatyva paeme paseli 34sav ir isaugo ten streptokokas, tai man paskyre eritrocina gerti 4 dienas. Nesuprantu ar cia apie ta pati streptokoka B eina kalba, nes nieko nemokejau ir specialiai tyrimo neprasiau, lankausi poliklinikoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2008 05 23, 14:57)
Pas mane užaugo bakterija ta (kai ėmė pasėlį), bet nepaklausiau daktarės ar tai tas kokas  unsure.gif nes aš labai skubėjau  blush2.gif  ji man išrašė Macmiror žvakučių, bet man taip atrodo kad išskyros pas mane vistiek yra tokios kaip gelsvos, ar tai reiškia kad man tos žvakutės nepadeda?  g.gif aš jaučiu kad tai tas steptokokas  verysad.gif  nes vieną kartą buvo pasirodžiusios tokios kaip žalsvos išskyros  verysad.gif bet antibiotikų kolkas neskyrė, sakė kad man labiausiai pagal tą bakteriją tinka šios žvakutės  g.gif mums dabar 23 savaitės, rašot kad gydyti neveiksminga jį nėštumo metu, tai negi palikti ir nieko nedaryti sad.gif
reikės pas daktarę viską išsiklausinėti  blush2.gif
o gal žinot dabar ar tas kokas gali pakenkti vaikučiui? jei taip, tai kokios pasekmės ?  unsure.gif

Tai cia tik paprasta tepineli turbut eme,ir rado grybeli,su Streptokoku B tai visai nesusije mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2008 08 29, 12:31)
Man gydytoja pati savo iniciatyva paeme paseli 34sav ir isaugo ten streptokokas, tai man paskyre eritrocina gerti 4 dienas. Nesuprantu ar cia apie ta pati streptokoka B eina kalba, nes nieko nemokejau ir specialiai tyrimo neprasiau, lankausi poliklinikoj  g.gif

As irgi nieko nemokejau uz si tyrima, nes ji atlikau savo moteru konsultacijoje. Manau, tau atliko reikiama streptokoko B tyrima, apie kuri kalbama sioje temoje.
Atsakyti
o gal zinot darbo grafika kaune ausros g.44 ? g.gif
Atsakyti
Gal kas zino ,ar Vilniaus visuomenes sveikatos centre Vilniaus gatveje daromas tyrimas ir kiek tai kainuoja?
Atsakyti
siandien suzinojau,jog pas mane irgi yra ta bjaurybe.nieko apie ja nezinojau,todel net nenumaniau ko reiketu klausti gydytojos,o dabar jau aiskiau kas tai per liga.perskaiciau visa tema ir viena rase,jog pirma doze antibiotiku reikia suspeti suleisti,kol nenubege vandenys.ar tai tiesa?jei taip tai turetu anksciau guldyti i ligonine taip iseina ar ne?
Atsakyti
Kad turi suspet suleit, tai tiesa.
Tavo vietoj paskambinciau ar uzeiciau i ta ligonine, kurioj ruosies gimdyt ir pasiteirauciau. Kiekviena moteris individas, todel medikam sprest. Ten ir gausi nurodymus mirksiukas.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
O krikščioniškuose gimdymo namuose daro šį tyrimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 16, 12:54)
O krikščioniškuose gimdymo namuose daro šį tyrimą?  4u.gif

man atrodo,kad nedary GN sio tyrimo.Visuomenes sveikatos centre yra spec laboratorija,kur visokius tokiu parazitus tiria mirksiukas.gif

as ryt suzinosiu,ar yra pas mane tas streptokoko B virusas,ar ne.praejusi nestuma nebuvo.gal ir si nebus.nors sake,kad jis pradzioj nestumo gali buti,gale jau nebuti,arba atvirksciai.
Visuomenes sveikatos centre penktadieni rekomenduoja iki 13 val ateiti,kad paimtu megini.o kitom dienom ilgiau dirba.kainuoja 15,8 Lt.jei randa,tada augina ir dar damoketi apie 34 lt reikia
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 09 16, 18:56)
as ryt suzinosiu,ar yra pas mane tas streptokoko B virusas,ar ne.praejusi nestuma nebuvo.gal ir si nebus.nors sake,kad jis pradzioj nestumo gali buti,gale jau nebuti,arba atvirksciai.
Visuomenes sveikatos centre penktadieni rekomenduoja iki 13 val ateiti,kad paimtu megini.o kitom dienom ilgiau dirba.kainuoja 15,8 Lt.jei randa,tada augina ir dar damoketi apie 34 lt reikia

norejau kaip tik klausti mergyciu, bet atsakyma is kart radau thumbup.gif Norejau klaust ar reikia daryti si tyrima su antruoju nestumu, jei su pirmuoju tos pabaisos nerado g.gif , bet supratau, kad vis tik reikia smile.gif Nes antra leliuka gimdysiu ne LT, todel noriu is anksto zinoti viska ir jei manes nesius to tyrimo reiskias reiks paciai issireikalauti rolleyes.gif
Atsakyti