Įkraunama...
Įkraunama...

B grupės streptokokai. Kas tai?

QUOTE(Lu Lu @ 2008 06 04, 20:32)
Man steptokoko nerado, tačiau rado kitokį iš tų -kokų  verysad.gif  Daktarė išrašė UNASYN  375 mg. ir BIFOVAL geruju bakteriju...labai bijau kad nepakenktų leliui, mums 25 savaites, galkas gere si antibotika nestumo metu?  unsure.gif

Na manau gydytoja nerasytu tokiu vaistu, kurie labai kenktu, o jei israse tai butinai vartok. Na siaip, aisku antibiotikai negerai, bet jei ju nevartot, gali buti rimtesniu bedu. Geriau issigydyt. As per visa nstuma du kartus buvau persalus, ir pakankamai rimtai, tai irgi du kartus vartojau antibiotikus, gydytoja israse, parinko, kad nelebai kenktu. Irgi bijojau, antibiotikai yra antibiotikai, bet issigydyt reikejo, nes lyga galejo rimciau pakenkt Leliukui.

Tai gerai, jei VGN taip pigiai kainuoja .....koko tyrimai thumbup.gif Rytoj pas gydytoja, jei sakys pasidaryti, zinosiu kur kreiptis.
Atsakyti
o mano gydytojas sake, kad jei nevargina iskyros, tai ir to tyrimo darytis ner jokio reikalo.
Atsakyti
O aš sakyčiau, kad yra reikalas. B grupės streptokoko nešiojimas gali būti visiškai besimptomis. Jis gali ramiai gyventi išeinamojoje žarnoje ir lygiai taip pat padaryti savo juodą darbą gimdymo metu.
Atsakyti
Ausros g. 46, Kaune iki 2008-08-18 tyrimus ima nuo 14.30 iki 18 val.
Atsakyti
va, ka tik suzinojau, kad viena pazistama vos vaikelio neprarado per sita koka. kas tiksliai zino, kur daro tyrima klaipedoj?
Atsakyti
mes siandien kaip tik apturejom tokia procedura ir dabar su nekantrumu lauxim atsakymo, kad ir kox jis butu smile.gif ...dabar jauciuosi rami, nes tikrai nesinoretu, kad leliukui kas nors atsitiktu vien del to, jei nebuciau pasidarius sio tyrimo ax.gif ...
Papildyta:

QUOTE(labailabai @ 2008 07 26, 15:31)
o mano gydytojas sake, kad jei nevargina iskyros, tai ir to tyrimo darytis ner jokio reikalo.

g.gif o savo daktarei duok pasiskaityti čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 07 29, 18:58)
va, ka tik suzinojau, kad viena pazistama vos vaikelio neprarado per sita koka. kas tiksliai zino, kur daro tyrima klaipedoj?

gal cia Klaipėdos visuomenės sveikatos centras

Liepų g. 17, LT-92138 Klaipėda
Tel.: 8 46 410334
Faks.: 8 46 410335
klaipedosvsc@klaipedosvsc.lt

g.gif g.gif

http://www.medicina....n...&id=2024705
Atsakyti
aciu, bet ne. siap ne taip isiaiskinau. jei klaipedietem aktualu, tai sis tyrimas daromas klaipedos jurininku ligonineje akuserijos skyriuje. reikia siuntimo, kaina virs 25 lt. nerizikuokim savo vaiku gyvybe.
Atsakyti
Laba mamytes,

Norejau paklausti, darantis si tyrima Kanuno visuomenes sveikatos centre ar yra butinas gydytojo siuntimas ar as galiu savarankiskai nuvaziuot ir ji pasidaryt?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2008 08 13, 11:50)
Laba mamytes,

Norejau paklausti, darantis si tyrima Kanuno visuomenes sveikatos centre ar yra butinas gydytojo siuntimas ar as galiu savarankiskai nuvaziuot ir ji pasidaryt?? ax.gif

aš važiavau be jokio siuntimo...ir atliko tą tyrimą
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 08 13, 18:40)
aš važiavau be jokio siuntimo...ir atliko tą tyrimą

Dekuj uz info mirksiukas.gif 4u.gif tai ryt tadu leksiu pasidaryt, kad butu ant sirdeles ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 07 26, 15:31)

Galiu pasakyti tiek, kad nei isskyros manes vargino, nei kokie kiti pozymiai buvo, bet, deja, streptokoka rado. Dabar bent jau dziaugiuosi, kad pasidariau ta tyrima ir galesiu ispeti daktarus pries gimdyma
Atsakyti